Šta je novo?

Diablo 3

znaci udjemo nas 4 u igru, svako radi bounty-je u odredjenom actu, i svi dobijaju nagrade ?

Tako je, čak nije potrebno ni dogovarati ko će igrati koji Act pošto mape jasno pokazuju ko koji zadatak vrši i cepaš sledeći. Za 10-15 minuta se očiste svi zadaci u 5 aktova i svi dobiju x5 torbica, onda again. Sad čitam da torbice treba otvarati na t6, mada sam ja ceo dan juče otvarao na Normal.

Jeste glupa fora. Nadam se da ce to ubrzo hotfix-ovati. Modz je pre neki dan strem-ovao ovu metodu. Sa 900k dps igraju njih cetvorica normal bounty. Sto se tice otvaranja potvrdjeno je da ne dobijas nista ako je otvoris na T6 a dobio si je na normal.

ja procitao da padaju imperial gemovi, a ne bi trebalo, posto je bounty uradjen na normal

To za gemove potvrdjeno iz licnog iskustva, juce smo otvarali 40tak torbica. :)

Danas obrnuo jedan T1 Act II bounty run, i pade ono sto treba:
GlovesOfWorship.jpg

lepe :)

ja sam juce dobio sve osim njih...

neki itemi su bas laki za reroll a neki prakticno ne izvodljivi.
Pogledao sam shield za mog crusadera, da mu dodam crit.. Nema teorije, ima jedno 30-ak mogucnosti..

Ja na mempu rolam crit, evo vec 20 kraftova i nishta :D

Nemam sad onih forgoten soulsa, smorio sam se

Poslednja izmena:
da, to je sada najvredniji resurs tj. najredji :) nikad ga nemas dovoljno

Meni je danas dropao 1hand, i nakon 2 puta sam dobio socket...

A dok sam se levelao, na lvl 69. sam imao neki axe 1hand , posle 3 puta socket..

Mora da sam imao srece, kad vidim vas :)

iOS/Android verzija ce biti jos bolja. Steta sto ne moze jos na moj tamagotchi da se portuje...

najavili su za 2016. na tamagochi, ima twitt

:d
YPXeK3d.jpg

[YOUTUBE]1wZwXm6C6GQ[/YOUTUBE]

e ovo je vec oruzije za ozbiljniji razgovor :) posion nova procuje ko luda a dmg je ogroman

Prilozi

• mace.jpg
    mace.jpg
    87.5 KB · Pregleda: 176
Koja je milina sada levelovati lika u D3. Dobar drop, jos bolji craft i slag na tortu enchant.

S7DQQPk.jpg

Samo jos jedan dokaz koliko je AH i dizajn fokusiran na to upropastio igru. Da je igra bila ovakva kad je izasla, mozete li da zamislite koliko bi bila dobra sad?

nesto im serveri pucaju :) nedelja :)

Prilozi

• Screenshot023.jpg
    Screenshot023.jpg
    583.6 KB · Pregleda: 100
Zašto uvek nedeljom :( Jedan slobodan dan i Blizzard me uvek zaje*e.

Malo pre me izbaci a nisam pokupio bounties od Tyrael-a :mad:

Nedeljom, jer svi nagrnu u igru...
+ je prvi vikend posle launcha.:)

Malo pre me izbaci a nisam pokupio bounties od Tyrael-a :mad:

Da ti bude lakse, nisi jedini. Odradim sve T1 Acv V bounties, zadnji bounty Malthael, samo sto sam tp u grad puce igra... meh.

bounty-ji se po meni ne isplate za solo play.
Ide brze u grupi ali glavni razlog je upravo pucanje veze

lol... Qued position 909... 183 minutes left...

edit: Qued position 882... 333 minutes left...

Poslednja izmena:
Kakvo je stanje sad sa tormentom? Jel igrao neko posle tog patcha sa legend. drop bustom? Koliko treba dipsa, resova, hp za lupam t1?

Ja t1 bez problema da se gazim sa njima u partyu igram sa 420k dps i 3,2 tafnesa :)

Samo sto sam ja WD, pa opet imam spirit onaj, pa hit koji bi me ubio me baci u spirit..zbog toga sam prelagan i na t2

Nazad
Vrh Dno