Šta je novo?

Diablo 3

ma da, pasce vec taj plan samo za nove lvl 70 iteme, a dobro dodje veca kolicina golda za RoS. enchanting je veoma skup sport

^Definitivno, lepo ces se opariti i taman biti spremniji za RoS krafting. :)

Nema igranja do 16h, verovatno patch krene da se skida tek posle 15h.

ma da, pasce vec taj plan samo za nove lvl 70 iteme, a dobro dodje veca kolicina golda za RoS. enchanting je veoma skup sport

U proseku koliko bih trebao da imam minimalno golda da udjem u RoS, kontam da je sto vise bolje ali koliko treba golda za takav sport u RoS?

1b da glava ne boli :) mada i 500mil je sasvim ok cifra

recimo na vecim torment tezinama (4-5-6) pada dosta zlata 30-40k gomilica (barem je to bilo u beti)

1b da glava ne boli mada i 500mil je sasvim ok cifra
Onda je nemam sta brinem,sada trenutno imam 12 miliona,bice za pertle na cizmama!:D

Poslednja izmena:
pre nego sto zatvore AH, prodajte sve gemove sto imate poslednjeg dana..
Igrajte tih nedelju dana do ekspanzije sa onim osnovnim flawless square jer posle padaju marquize

to naravno ako bas imate malo golda, pa vam znaci i 50-100mil da se prenese

Nije mi jasno ko uopste i kupuje te gemove?

Hvala DBraveZ, baš sam se pitao da li da prodajem gemove ili da ih čuvam, ovo je rešilo moju dilemu. I kad si već online jel može neki savet za wd build? Čini mi se da ti igraš wd. Trenutno idem sa skornom zbog LS i mogu da preživim sasvim lepo sam na t4.

Nije mi jasno ko uopste i kupuje te gemove?

eh sta sve meni nije jasno u ovoj igri :D
Ljudi koji kupuju marquize planove za 1evro, a na gold AH su 15k golda (prodao sam bar 10-15 i uvek umrem od smeha).
Onda ljudi koji 2-3 nedelje pre ekspanzije na RMAH kupuju iteme od 50, 100evra (onaj seven sins shoulders sto sam prodao)... verujem da ima onih koji kupuju i za 250e. I sve to moze da se baci kad izadje RoS.
Nisu mi jasni ni ovi sto prenose 5 ili 10 biliona.. Svako ko je pratio patch notes u beti je video da su na kraju smanjili cenu kraftina itd.. 500mil je puna kapa da se ostavi, ja jos razmisljam da li mi treba toliko ili samo 200-300mil
Ima raznih ljudi, puse travu i sede na ladnom betonu :D :D

Hvala DBraveZ, baš sam se pitao da li da prodajem gemove ili da ih čuvam, ovo je rešilo moju dilemu. I kad si već online jel može neki savet za wd build? Čini mi se da ti igraš wd. Trenutno idem sa skornom zbog LS i mogu da preživim sasvim lepo sam na t4.

daj link za tvoj profil
ali ono standardno sto uvek imam :
spirit walk, uglavnom drzim honored guest zbog mane
soul harvest vengeful spirit (od patcha buffovan da radi 630% dmg) - 1-shotujem trash mobove na t4
voodoo slam dance
mass confusion paranoia - super za elite, i za dmg i za prezivljavanje

pasivne:
grave injustice obavezno
pre sam koristio gruesome feast ali posle 2.0.1 patcha izbacio
spirit vessel i zbog prezivljavanja i zbog cooldown-a
i ja drzim jungle fortitude, sa tim trecim slotom eksperimentisi, stavi sta ti odgovara, ako tenkujes za druge onda je ovo dobar skill

desni klik:
firebats, cloud of bats - dobra za tenkovanje, ako recimo igras sa 3 wizarda. Jos bolja ako je pull monk u ekipi.
Nekad je zamenim za Zombie Charger - Zombie Bears ili Lumbering Cold, zavisno od ekipe

levi klik:
Locust Swarm - Pestilence (bila je sjajna dok je bio veliki mob density, sada onako)
ili drzim Gargantuana

zavisi i sta se igra, jedan build je bio za chest farm, drugi za Mira runove, imas 3-4 koje ljudi vrte za obican farm itd...

Ako koristis skorn, gledaj da nemas bas puno attack speed an ostatku opreme, zbog potrosnje mane

Ali trenutno je katastrofa igrati sa WD :( Wizard sa prilicno jeftinijom opremom jer bar duplo efektivniji trenutno. Ma, ne mogu ni da se porede...
Monkovi su bas pozelnji za svaku ekipu, i Wizardi su trenutno najbolji, totalno op

sry za dug post

Ponovo produžen maintenance, odmaranje od d3 do 18h.

Patch dostupan!

Dostupan je bio još pre 1.5h ali ne može da se pristupi igri.

Kod njih uvek nesto zapinje!

moze :D

Prilozi

• Screenshot017.jpg
    Screenshot017.jpg
    943.9 KB · Pregleda: 134
bleh, moram nazad na farmovanje belih itema... :D

beli ne mogu da se kupe na AH :)

mogu ali ne bacaju mi se goldi :) beli za kraftovanje

Šta od onih craft materijala da ostavim za RoS, tipa hoće li se koristiti na nižim levelima? Brimstone, tear, plavi essence?

Šta od onih craft materijala da ostavim za RoS, tipa hoće li se koristiti na nižim levelima? Brimstone, tear, plavi essence?
Ti materijali su za iteme do 60 lvl. Dobro ce doci ukoliko budes dizao crusadera pa da mu kraftujes opremu. Bar ja tako planiram...

Samim levelovanjem ces imati vise nego dovoljno materijala da pravis stvari za Crusadera, sve dok ih kupis s' vremena na vreme, ne mora se uopste cuvati.

Vrh Dno