ma da, pasce vec taj plan samo za nove lvl 70 iteme, a dobro dodje veca kolicina golda za RoS. enchanting je veoma skup sport
Onda je nemam sta brinem,sada trenutno imam 12 miliona,bice za pertle na cizmama!1b da glava ne boli mada i 500mil je sasvim ok cifra
Nije mi jasno ko uopste i kupuje te gemove?
Hvala DBraveZ, baš sam se pitao da li da prodajem gemove ili da ih čuvam, ovo je rešilo moju dilemu. I kad si već online jel može neki savet za wd build? Čini mi se da ti igraš wd. Trenutno idem sa skornom zbog LS i mogu da preživim sasvim lepo sam na t4.
samo ne verujem da ce rollati lvl 70 stats, ali videcemoPotvrdjeno je da ce svi itemi posle 2.01 biti enchantable. Znaci sve sto sada pada, bice moguce rerolati kada izadje RoS.
http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/10004690387#4
sto belih...
Ti materijali su za iteme do 60 lvl. Dobro ce doci ukoliko budes dizao crusadera pa da mu kraftujes opremu. Bar ja tako planiram...Šta od onih craft materijala da ostavim za RoS, tipa hoće li se koristiti na nižim levelima? Brimstone, tear, plavi essence?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari