Šta je novo?

Diablo 3

Svidja mi se što svaka klasa liči na sebe sa novim ajtemima, a ne ono 90% heroja sa uber gear izgleda isto, pff. Samo da se potrude da zaista budu najbolji za klasu.

Isto kao Mira, samo sto se mira brze radi :)

9.5 mil expa

Cek cek ne zna deda za to. :D

Pauzirao sam godinu dana, sta Mira koja Mira cija Mira :D?
Mada i posle pauze godinu dana ne mogu da uhvatim upgrade za ovaj moj krsh od opreme :).

U sustini Act1, quest3. Ubija se Headrigova zena Mira. Traje cijeli quest ukupno 3,4 minuta a i manje. 9.5 mil expa :)

FALA! (p.s. to 9.5 milki za torment?:D)

T6 da budemo precizniji.

Svaka cast onom ko moze da ponavlja quest u nedogled.
Nije da nisam probao.

Smor najgori. Nikad nista dosadnije nisam u Diablu radio, iskren da budem..
Ali je dobar exp.

pa sto radite?

btw u onom questu u act2 se dobije 4 group torment 6 oko 20-22mil expa (traje 2-3min)

Huh, stao sam na paragon 55 sa barb-om jos pre pola godine i vise. Koliko bi mi sad sa svim tim novim boostovima i novim patchem trebalo do 100ke paragon?

@Ixinho
Posto vise nema limita za paragon 100-ti lvl nije nista, tako da opusteno samo igraj igru :)

kao boss runovi u D2 :D

sada daje 25mil sa ovim 50% boostom sa 4 coveka na t6

meni je mnogo zamiljivije da igram celu igru od act I do act IV,sve questove,sporedne kao i sporedne kripte.

Jel ima neko problema sa lagom u igri? Od ovog ROS patcha dogadja mi se da igra zamrzne na 5 do 10 sekundi gde je za to vreme ping skocio na preko 1000 ms i sve u igri se zamrzne, gde jedino moj lik moze da seta. Nakon ovoga igra nastavlja da radi normalno, sa pingom od oko 60ms. Sve ovo se ponavlja od prilike svakih 10ak minuta, mozda i manje.

Ima li resenja ovome?

EDIT: Da napomenem da sam na SBB kablovskoj 10/1.

Ajde da se quoutujem, uradio trace route kada je krenulo da laga, ispadne da mi je ruter zeza (DIR-615). Uflesovo poslednji DD-WRT i sad radi bez problema. Sta mu bi ne znam. Da li je moguce da linux na ruteru moze da zarbia vremenom kao Windows na kompu, pa da se mora uraditi hard reset/reinstalacija.

Ajde da se quoutujem, uradio trace route kada je krenulo da laga, ispadne da mi je ruter zeza (DIR-615). Uflesovo poslednji DD-WRT i sad radi bez problema. Sta mu bi ne znam. Da li je moguce da linux na ruteru moze da zarbia vremenom kao Windows na kompu, pa da se mora uraditi hard reset/reinstalacija.

Ne. Imam isto DIR-615 i koristim DD-WRT godinama.

mzoe li neki iskusni/dobro girovani dualvilder barb da mi linkuje ss svojih oruzija cisto da vidim gde sam xD i gde mecete paragon poene, nasta se ide? thx

Ili neki build za barba :p

Upalim sada igru kad ono opet ide Reconfiguring game files, sta sada prckaju i sredjuju. Nije da ce nam sada biti svaki put tako da budu izbacivali neki hotfixes!

Kako je lijepo od kad je nerfana Mira :) Nema vise "neslanih sala" kad se pita "Jos 1 za Miru?" :D

Nazad
Vrh Dno