Šta je novo?

Diablo 3

pa jedino sto nije BoA kad padne u RoS su zuti, plavi i beli itemi, znaci jedino to moze da se stavi na RMAH posle patcha :D samo ko bi to uopste radio... ja skupljam to samo za materijal... mada i to cu uskoro prestati, jednostavno se toliko nakupi nema na sta da se trosi :) za leg iteme treba leg materijal (forbidden soul) i death trap (novi DE), ostalo sve se samo gomila

Prilozi

• Screenshot107.jpg
    Screenshot107.jpg
    597 KB · Pregleda: 81
Obicno ne kacim fan art ni za jednu igru, ali ovo me je stvarno odusevilo

circle_of_reaper_by_breathing2004-d77jca1.jpg

pa jedino sto nije BoA kad padne u RoS su zuti, plavi i beli itemi, znaci jedino to moze da se stavi na RMAH posle patcha :D samo ko bi to uopste radio... ja skupljam to samo za materijal... mada i to cu uskoro prestati, jednostavno se toliko nakupi nema na sta da se trosi :) za leg iteme treba leg materijal (forbidden soul) i death trap (novi DE), ostalo sve se samo gomila

btw jel si i jedan item sacuvao iz vanile?
kako ce se oni ponasati u odnosu na torment 1 recimo? ispada da smo bas bas slabi kada krenemo da igramo taj kec... jel torment 1 kao mp10 tezina ili lakse?
meni svi ovi screenshot-ovi deluju kao da je apsolutno druga igra i ne znam sta bih mogao da iskoristim iz vanile..
sta su ovi gemovi u stash-u a sta ovi kod tebe kod heroja.. radiante kapiram da imas na samom heroju a sta su ovi levo i ovi desno? cim ih ima toliko..

btw jel si i jedan item sacuvao iz vanile?
kako ce se oni ponasati u odnosu na torment 1 recimo? ispada da smo bas bas slabi kada krenemo da igramo taj kec... jel torment 1 kao mp10 tezina ili lakse?
meni svi ovi screenshot-ovi deluju kao da je apsolutno druga igra i ne znam sta bih mogao da iskoristim iz vanile..
sta su ovi gemovi u stash-u a sta ovi kod tebe kod heroja.. radiante kapiram da imas na samom heroju a sta su ovi levo i ovi desno? cim ih ima toliko..

markizi u tasni a imperial markizi u stashu tj 1 stepen veci od markiza a ukupno ima 3 stepena veca od markiza

ja sam sve osim twh zamenio u beti , tako da sam sve rasprodao apsolutno sve osim twh ofc :d

Ok rasprodati opremu ali nesto se mora ostaviti da bi moglo da se krene da se igra, bar dok se ne nabavi bolja oprema.

illidane, koliki ti je sad magic find ? i ima li nekog uticaja sad u RoS-u

Sve sam bio makao sa DH, samo hellfire ring i neke shouldere.

I dobih opremu da mogu da igram, doduse najlaksa tezina..

Ok rasprodati opremu ali nesto se mora ostaviti da bi moglo da se krene da se igra, bar dok se ne nabavi bolja oprema.

na betu sam poceo crusadera od 0 i na 60 stavio opremu od barba koju sam skoro komplet zamenio jos istog dana

isto planiram i na dan izlaska da uradim crusader od 0 i na 60 cu samo nastaviti sa gear koji sam skupio

sada se samo isplati uloziti u neki dobar twh i to je to :d sve ostalo rasprodati dok mozes i dok vredi nesto

illidane, koliki ti je sad magic find ? i ima li nekog uticaja sad u RoS-u

unistili su mf
nema ga na paragonu, ni na novoj opremi
cak i da napucas neki solidan % koristeci staru opremu ( pre 2.0.1 ), opet ne vredi, donosi samo 10% od ukupnog zbira

nemam mf i ne treba, igrali smo chest runove dok ih nisu "nerfovali" i nisam primetio neku razliku, sve sto mi je palo je sa opremom bez mf. vanila iteme sam koristio dok nisam dosao do lvl 70, posle toga i zuti itemi imaju bolje stats. jedino sto se moze koritsiti je witching hour, ali mi je pao dobar belt sa extra leg affix tako da sam zrtvovao tih nekoliko 10k dps. sa full dps opremom imam oko 1.3 mil dps ali onda nemam neke kool leg affixe :)

u backpacku nosim markize, koji padaju, ponekad padne imperial (3x markiz) njega ostavim u stash, a na heroju imam royal gemove (sada upravo craftam najjace flawless royal) i na to ide jako mnogo golda!

edit: evo sa najjacim gemovima, skupo u pm!

Prilozi

• Screenshot108.jpg
    Screenshot108.jpg
    458.2 KB · Pregleda: 72
Poslednja izmena:
nemam mf i ne treba, igrali smo chest runove dok ih nisu "nerfovali" i nisam primetio neku razliku, sve sto mi je palo je sa opremom bez mf. vanila iteme sam koristio dok nisam dosao do lvl 70, posle toga i zuti itemi imaju bolje stats. jedino sto se moze koritsiti je witching hour, ali mi je pao dobar belt sa extra leg affix tako da sam zrtvovao tih nekoliko 10k dps. sa full dps opremom imam oko 1.3 mil dps ali onda nemam neke kool leg affixe :)

u backpacku nosim markize, koji padaju, ponekad padne imperial (3x markiz) njega ostavim u stash, a na heroju imam royal gemove (sada upravo craftam najjace flawless royal) i na to ide jako mnogo golda!

edit: evo sa najjacim gemovima, skupo u pm!

wow

jel ovih 700+ dexa racuna bez tih gemova?

pa da def. oni su digli te cifre x 10 bukvalno..

ja sam sada stavio sve na prodaju pa cak i WH za 2b pa ko zna mozda prodje :D

da, max roll za ovaj cloak je 750 dex (kod natalije je 500 dex) plus ima odlican leg affix :)

Prilozi

• Screenshot109.jpg
    Screenshot109.jpg
    657.7 KB · Pregleda: 62
btw, evo jedan od bis itema :)

pao nasem drugaru Dusmanu :)

bis_ring.png

Joj jos mesec dana do izlaska RoS-a a vec sada mi se igra, jednostavno ne mogu da docekam. Obicna verzija me ne privlaci ali ni malo da je igram, jer kada vidim sta me sve ceka u RoS onda mi se ni ne pali D3 da ga igram. Ali mozda kada izbace ovaj novi update malo se nateram da igram pa malo napucam paragon.

EDIT: lep ring!

4. mart sudeci po onaj intervju sto su davali kod korejance , tamo gde su potvrdili za krila prvi put

Poslednja izmena:
mislis mart :D

i ja mislim da sledece srede dobijamo 2.0.1 :)

Inače, nadam se da će ubaciti nove paragon portrete, za više levele, stvarno bi bio smor da svi furaju p100 portret.

javlja on na svakih 10 novi portret :) samo ostaje uvek isti :D

bilo je negde tema oko portreta, rekli su da ce porade na tome ali nece biti deo patach 2.0.1 ili RoS-a nego kao patch kasnije

Neka stave na svakih 50 levela, ne mora 10, bilo bi previše.

Do plvl 800, kada ćeš iskoristiti sve paragon pointe.

Nazad
Vrh Dno