Šta je novo?

Diablo 3

Generalno je i levelovanje samo, ne u tormentu, dosta brzo.
Nego sam ja vise vremena drzao igru na hard i pustao da umiru od pestilence-a dok ja razgledam :)

ne mozemo mi to :(
Ovde u Srbiji paypal nije jos omogucio da primamo pare, mozemo samo da saljemo i placamo preko pp.

Ah..Ja sam mislio da vam je sve to vec dozvoljeno .. :/

Mada ako ti nije crno preko entropaya napravi PP.. :)

danas sam malo igrao betu, Crusader je predobar :)
pravo uzivanje za igrati

takodje, itemi padaju kao poruceni, malo malo pa upgrade

RoS ce biti odlicna igra, jedino u sta imam sumnju je zivotni vek igre.
nema ah, nema pvp, za sada nisu ni ladder ubacili.
Izgleda kao da ce masa igraca uzivati 2-3 meseca i bataliti do sledeceg velikog patcha ili ekspanzije., kao i na konzolama.

odlican je RoS, ja sad jednostavno ne mogu da igram vanila d3 :)
DH polako postaje jaci i jaci :) 993k dps i 5mil toughness

mislim da ce se uzivati vise od 2-3 meseca, za neke buildove trebaju odredjeni itemi, koji ili treba da padnu ili da craftas. a za craft treba poseban materijal koji jako retko pada, za razliku od legendary planova koji nonstop ispadaju :)

odlican je RoS, ja sad jednostavno ne mogu da igram vanila d3 :)
DH polako postaje jaci i jaci :) 993k dps i 5mil toughness

mislim da ce se uzivati vise od 2-3 meseca, za neke buildove trebaju odredjeni itemi, koji ili treba da padnu ili da craftas. a za craft treba poseban materijal koji jako retko pada, za razliku od legendary planova koji nonstop ispadaju :)

Sta mu tacno dodje toughness? ***, ne kontam :)

Da li je nego probao monka na ROS? Probao sam sve klase na ptr i trenutno su mi najbolji wiz i monk sa tim sto monku dajem blazu prednost. Znam da je sve subjektivno misljenje,ali bih ipak voleo da ga cujem :)

Sta je ovo danas. U wotu se serveri raspadaju, hteo malo ptr da igram, kad i tamo pao server. Inace igrao sam ptr par dana, bas su lepo izmenjali skillove. Jedva cekam 25. mart.

@illidan
+1

Što se tiče laddera, ima neki PL blue post (ili tako nešto), koji kaže da ne žele da dovode igrače u dilemu šta da rade, igraju novi content ili sve započnu od nule, pa zato nema laddera na launchu RoSa.

Komentar sa kojim se slažem:
I said this way back in another thread. But ladders after release is probably a good thing.

People already have this attachment to characters they've played. Making a ladder, if it's like D2, you will get unique items/bonuses in ladder play. So people will then jump on the forums, "I put 3000 hours getting 10xP100 characters just so I can start over from zero on a ladder?" complaints.

So... they release the game with no ladders. Everybody plays their legacy characters and has fun with their friends. The game starts to "feel old" and then they introduce the ladder system.

nije pao server, bio je system message da ide maintenance

btw RoS je u neku ruku ladder reset, samo sto ti ostaje gold i worthless oprema :)

Poslednja izmena:
RoS ce biti odlicna igra, jedino u sta imam sumnju je zivotni vek igre
Tog sam i ja misljenja,ali nadajmo se da gresimo!Mogli da izbace open betu za RoS,da i ostali slepci probaju!

Da li imate problema sa logovanjem, već nekoliko dana u pojedinim trenutcima se nemogu logovati?

pa imas breaking news. nisi video?

To kod njih stoji uvek, oguglao sam na te informacije. :)

Stvarno ovo je već nekoliko dana, a stavio sam onu apklikaciju i onda posumnjao da nije do mene nešto...

kad pokrenem RoS javi da ima patch, ali nema jos nista :)
To kod njih stoji uvek, oguglao sam na te informacije. :)

Stvarno ovo je već nekoliko dana, a stavio sam onu apklikaciju i onda posumnjao da nije do mene nešto...
pa kad poprave onda sklone :)

Prilozi

• Screenshot048.jpg
    Screenshot048.jpg
    564 KB · Pregleda: 95
Poslednja izmena:
pale mi one gloves za shrines :) samo su nerfivali sada shrines traju 10 minuta :)
i novi natalia helm

i dh je back to 1mil damage ali sada 5mil toughness :)

Prilozi

• Screenshot050.jpg
    Screenshot050.jpg
    652.8 KB · Pregleda: 94
  • Screenshot051.jpg
    Screenshot051.jpg
    601 KB · Pregleda: 82
  • Screenshot052.jpg
    Screenshot052.jpg
    634.9 KB · Pregleda: 85
Gz! Lepe su te za shrine, ali lepe su i trenutne, i statsi i 2x bonus. :)
Sto ne rerolas ovaj level reduce?

I jos nije pala zamena za Witching? Tesko je prestici att speed i crit damage toliki...

Poslednja izmena:
da, mislim da vredi uzeti neki bruka dobar wh na AH ako se snajpuje

rerolao sam life regen u crit damge :)
inace imam i pants za 2 set bonus, samo nemam materijala za rerol
na ovim za shrines moram da rerol loh u crit chance :) i na natalia helmu armor u crit chance :)

a za to treba materijal koji se dobije od crafta leg itema.

pa padaju markiz gemovi i ponekad padne royal. jace nisam video. igramo samo torment 1

lol pa valjda nema jačih od royal? Au, kako je teško sada kraftovati radiant, a tu padaju najbolji gemovi i nekako mi zvuči nestvarno. :)

Ne znam koliko često, bolji bi bio feeling ako je retko.

Poslednja izmena:
ima, imperial

recimo da bi craftao neki legendary item pored legendary materijala, specijalnog materijala treba ti i jedan imperial gem :)

Poslednja izmena:
sad ne mogu da iscekam taj glupi ROS.. bas su seljaci sto nam nisu dali taj access .. i krece nova sezona u poe.. bah..

Nazad
Vrh Dno