Šta je novo?

Diablo 3

aj da pitamo pecu da stavi baner gore, vise ce ljudi da vidi, efikasnije nego da na svakih pola sata pitas. mislim da ce da ti izadje u susret, pogotovu sto imas milijardu golda za koje neces da kupis opremu nego trazis da ti neko da.

aj da pitamo pecu da stavi baner gore, vise ce ljudi da vidi, efikasnije nego da na svakih pola sata pitas. mislim da ce da ti izadje u susret, pogotovu sto imas milijardu golda za koje neces da kupis opremu nego trazis da ti neko da.

Pa da imam taj gold mislis da bi ovde cekao da se neko javi! Uostalom nemam nameru da se nikome pravdam a pogotovo ne tebi!!!

Poslednja izmena:
De ne pade ranije :D

EchoingLS.jpg

au

1,45 i mali fear, savrseno

odlican je RoS, torment je dosta tezak sa ovom opremom koju imam :)
pali su neki i zanimljivi itemi :)

pao mi je i 1hand cross sa 1908dps ali nema socket

Prilozi

• Screenshot020.jpg
    Screenshot020.jpg
    574.4 KB · Pregleda: 91
  • Screenshot021.jpg
    Screenshot021.jpg
    501.4 KB · Pregleda: 82
  • Screenshot022.jpg
    Screenshot022.jpg
    516.1 KB · Pregleda: 76
  • Screenshot023.jpg
    Screenshot023.jpg
    489.1 KB · Pregleda: 83
Poslednja izmena:
To je dog pet, a ne ono... ono...

u onom jucerasnjem patchu su promenjene vrednosti za paragon 2.0
Kriva je postala vise linearana nego eksponencijalna, evo detaljnije :

https://docs.google.com/spreadsheet...ZzhFemxxaDFxR0M4clFIS3FJZGc&usp=sharing#gid=5

naravno, ne znaci da po cetvrti put nece opet menjati :) ali mislim da je to to, blizimo se izlasku.

Evo da se orijentisete koji paragon cete imati, maksimum je 335 (za one sa 10 x p100) :

1 x paragon 100 = paragon 93
2 x paragon 100 = paragon 148
3 x paragon 100 = paragon 189
4 x paragon 100 = paragon 220
5 x paragon 100 = paragon 247
6 x paragon 100 = paragon 270
7 x paragon 100 = paragon 289
8 x paragon 100 = paragon 306
9 x paragon 100 = paragon 321
10 x paragon 100 = paragon 335

Igram PTR bez RoS-a, posle ovog novog patcha nekako je mnogo lakse na tormentu, u kombinaciji sa pool of reflection brzo se leveluje iako mob density nije nesto, kakvi su vasi utisci ?

Moram i ja probati PTR da vidim kako ce to izgledati!
Evo da se orijentisete koji paragon cete imati, maksimum je 335
Dali ce se moci iskoristiti i neki polovican char sa 50 i kusur levelom ili to samo vazi za 100-ke?

naravno, svaki exp se racuna

E pa fino onda,dosta mi je 148 i kusur!

Igram PTR bez RoS-a, posle ovog novog patcha nekako je mnogo lakse na tormentu, u kombinaciji sa pool of reflection brzo se leveluje iako mob density nije nesto, kakvi su vasi utisci ?
lvl70 su dosta tezi, pogotovo sa opremom koju imas iz vanila.
ja sam malo nabudzio mog dh (450k dps, 300k life, 4.4k armor, ~650 all res, 2.5mil toughness, 3.5k life per sec, 2.4k loh) i moze da se igra tornment (mada nisam probao najjaci difficulty level)

posto ne vidim vecinu iz friend liste na ptr, ako je neko online neka me doda :) enu#2775

Posto nisam u toku da pitam... Jel sad na PTR mozemo probati ROS ili bar nesto slicno njemu ?

Dali itemi koji ti padnu u PTR klijentu ostaju tebi kada izadje zvanicna verzija ili se brise?Ovo mi je prvi put da koristim PTR pa zato pitam!Nesto se dugo ceka da udjem cak i u solo igru!

Dali itemi koji ti padnu u PTR klijentu ostaju tebi kada izadje zvanicna verzija ili se brise?Ovo mi je prvi put da koristim PTR pa zato pitam!Nesto se dugo ceka da udjem cak i u solo igru!

PTR je svet za sebe. Što se desi tamo ostaje tamo.

@Alex
Nisam hteo da bude takav odgovor,ali sta je tu je!:DBas da vidim kakav ce loot biti za moju vesticu!

WD - Paragon lvl 74
Wizard - Paragon lvl 25
DH - Paragon lvl 23
Barbarian - Paragon lvl 6

I sad mi je sveobuhvatni 57.
Pa da znas i to okvirno :)

Bro82 ima dva lika na p100 i treceg kojeg je pregurao preko p50 tako da on moze da ocekuje tu oko p180 kada bude izasao RoS. Onako okvirno da znas!!! :-devil-:

A ti bro mogo bi da uskocis u igru da me malo poguras da sto pre stignem do 60 lvl da mogu da krenem da budzim paragon!!!

Poslednja izmena:
evo i moji statsi za 2 dana igranja od koga 1 dan mi trebalo od 0 do 70 :d

m346.png

Svaka čast. Koliko efektivnih sati igranja ?

Shomi napisi kakvi su ti utisci sa mysticom, jesi enchantovao nesto i kakve su cene ?

ja od kad sam nabavio betu poceo ponovo da igram d3 vanilu, nikako da se nakanim da izlevelujem crusadera
a jos mi i hearthstino odvlaci paznju :D

WD - Paragon lvl 74
Wizard - Paragon lvl 25
DH - Paragon lvl 23

To je bug, koji je sada hotfixovan. Kada ponovo prekopiraš nalog, dobićeš pravo stanje (bićeš veći shared paragon lvl). :)

Hotfix: Paragon Experience will now never result in a lower Paragon level when importing characters to the PTR/Beta*

Shomi napisi kakvi su ti utisci sa mysticom, jesi enchantovao nesto i kakve su cene ?

ja od kad sam nabavio betu poceo ponovo da igram d3 vanilu, nikako da se nakanim da izlevelujem crusadera
a jos mi i hearthstino odvlaci paznju :D

bio bi bolji da deaths breath pada cesce :d

na cene nisam obracao paznju uvek sam imao materijale samo za 3/4 pokusaja odjednom

uspesno sam zamenio 5/6 puta stase u zeljene svaki put po 2/3 pokusaja i jednom iz prve

sve zavisi sto je veca lista mogucih statsa manja je sansa da dobijes sta zelis

WD - Paragon lvl 74
Wizard - Paragon lvl 25
DH - Paragon lvl 23

Na PTR-u bez RoS-a mi stoji da sam 170 level!Ako tako ostane ja zadovoljan!

Vrh Dno