Šta je novo?

Diablo 3

Nego sada vidim u folderu Diablo 3 pa u podfolderu update da imam D3_RoS_BGDL folder koji je velik 5.61 gb... jel to moze da se obrise ili sta sa njime da radim?

ne diraj to, to se skinulo kao priprema za 2.01 patch.
cak i da ne kupis ros opet ti treba taj folder

od blacksmitovo zence :d

oZkst0o.png

Predhodni post sam obrisao jer nije bilo logike ali sada opet dilema, pa gledam na G2 play imaju dve cene za D3, jedna je 25.97 i to je ako sam dobro shvatio samo za Evropu dok je druga 29.99 i to je World Wide. Posto mi ne treba za drugi region onda mi je dovoljno da uzmem ovu od 25.97 iz ralzoga jer onda necu jos morati dodatnih 5 evra da uplacujem na karticu zbog onog sto kada naplacuju zaduze pa kasnije vrate.

ajd okaci oba linka da pogledam, cudno mi da su razlicite cene

Diablo 3 nije region-locked, tako da mozes da uzmes onaj sto pise "EU".

bas neobicno, izgleda da ni oni sami ne znaju :)

ovo sto ti je Versus rekao, uzmi jeftiniji.

Pa tako ce i biti. Verovatno odmah ujutru idem do banke da uplatim pare na racun i cim dodjem kuci uplacujem cd key. Pa se nadam da ce neko da se javi da me izgura do 60-tog lvl i udeli neku opremu? Unapred hvala!!!

CM o mob density:
1.0.8's density change was an interesting beast that ended up solving some problems, and then creating a few more in its wake.

The benefit of increasing density in 1.0.8 was that the world felt less empty and, based on feedback we received, combat became super action-packed. There was plenty to kill, and it kept you moving. There were *assumes Buzz Lightyear pose* monsters, monsters everywhere. In terms of raw gameplay and personal fun factor, we loved the result and definitely enjoyed the increased density when playing ourselves.

The downside to increasing 1.0.8 density, however, was two-fold. First, it landed an unfortunate blow to build diversity, encouraging a very specific style of play (AoE or bust). Based on all the data we pulled, build variety narrowed quite quickly – even now, you can see the effects with Archon, WW, Zero Dogs, and other similar builds trumping almost everything. Overall, increased density led to much less interesting game play (for the game as a whole), even if it may have been super fun on the surface. Second, by adding a boatload of more monsters, server performance took a hit, which some of you may or may not have experienced.

This is why we originally lowered density. We realize we may have turned the density dial down too low, though, and that's what these recent changes are about – and really what PTR is all about too. We want pacing in the game to feel good, but without the additional technical or build diversity issues. We want to open up a greater variety of ways to play the game, and this is one of many steps we’ve taken to achieve that. Density is one of these things we can continue to evaluate and tweak, and we have every intention of doing that. We won’t, however, be returning 1.0.8 levels, but there’s likely a sweet spot somewhere in between.

lvl61 item vec imaju sick stats :) ali samo sam igrao malo do prvog town portala
pade mi neki zuti fist weapon 1381 dps :D

upravo sam uzeo ros Liscu, preko gift opcije na bnet shopu.
Ovo ranije nije bilo moguce, od skoro su uveli.
Dobije se cd key i sve radi lepo

Untitled2.jpg

Evo javno da se zahvalim DBraveZ za sve sto je covek ucinio za mene. Hvala od srca!!!

Cestitam!Videcu ja veceras pa da te doguramo do 60-tke!Ne znam ni sta imam od opreme,pa cu ti dati ako ti nesto odgovara!
@DBravez ti je legenda od coveka,uvek spreman na pomoc!

Poslednja izmena:
rekoh ti ja :)

Imas ljudi koji bi nekoga prevarili za jedan dinar samo da nekoga prevare dok neki drugi bi ti dali sve sto imaju u zivotu pa makar oni kasnije da nemaju. *** u pocetku sam bio sumnjiv ali reko ako je sudjeno da ostanem bez kljuca ok nema problema ali eto DBraveZ se pokazao ne kao korektan nego covek velikog srca koji pristaje na svaki normalan dogovor i drago mi je da sam bas juce usao na forum u pravo vreme kada je on okacio onaj link i dobijem kljuc za betu koju smo danas trejdovali za RoS. Jeste da sam planirao da kupim paket D3+RoS ali bi morao da pozajmim jos para ovako sam jutros samo uzeo D3 dok ce me ovo izaci gratis tacnije uz moju doplatu DBraveZ na racun.

nema problema ljudi, hvala za komplimente.
Lako je kad poznajes sve to, zamena igara za tf2 kljuceve, gold iz diabla za d2jsp gold, beta kljuceve za druge igre, iteme za nesto peto na 4 razna foruma itd.. jedino sto zahteva vremena i paznje da te neko ne prevari. ali trudim se da pomognem kad god imam vremena, pogotovo ako su svi zadovoljni dogovorom.
betu koju je dobio juce sam mu zamenio za 1bil golda, to ce da se proda za 30e na balance i jos 10 i eto ekspanzije..

Probah i ja sad 10 minuta.
Dobih 3,4 rarea, ne zna se koji je gori :D

Ima li nekog nacina da se uplati na bnet balance ako nemam jednu od ponudjenih kartica (master,visa...) ?

mozda preko paypala

Ljudi ako neko ima neku opremu za WD i Monka neka me doda koga vec nisam dodao KornjacaNS#1151

Nazad
Vrh Dno