Šta je novo?

Diablo 3

ok, thx... sad još samo da odlučim da li ima smisla spucati 20e više na onu DDE bedu što se dobija uz to :) Da su "prave" pare sigurno ne bi.

Ko nije ustekao na RMAH, ima mnogo jeftinije opcije, recimo na g2play je 27evra :
https://www.g2play.net/store/Diablo-3-Reaper-of-Souls-Expansion-BattleNet-Key-PC-MAC.html

a ko uopste nema igru a planira da uzima D3+RoS, ovo mi se cini kao solidna ponuda (50e trenutno):
https://www.g2play.net/store/Diablo-3-Reaper-of-Souls-Expansion-Battlechest.html

Poz, cek malo nesto ne razumem? Posto sam vec imao nalog ali sam se smorio pa sam nalog prodao ali sada me zanima jel mogu ja samo da kupim expanziju i da pocnem ispocetka da igram D3 ili moram da imam D3 + RoS ili mogu samo da kupim RoS i da krenem da igram sve kao sto sam igrao i u D3? Hvala

Ja sam uzeo preko g2play jako povoljna cena.

Poz, cek malo nesto ne razumem? Posto sam vec imao nalog ali sam se smorio pa sam nalog prodao ali sada me zanima jel mogu ja samo da kupim expanziju i da pocnem ispocetka da igram D3 ili moram da imam D3 + RoS ili mogu samo da kupim RoS i da krenem da igram sve kao sto sam igrao i u D3? Hvala

Ovo je samo ekspanzija, moras da imas D3+RoS

weasel (lasica ne lisica :D) te opet banovao?
:)

Ajd sto su drapnuli cenu, nego zasto samo u Deluxe verziji spominju tri dodatna slota za karaktere?

2 dodatna dobijes u ros, a 2+3 u deluxe verziji.
Mislim da je 12 sasvim dovoljno, vise bih voleo nesto korisnije nego 3 slota.

^E thanks, onda cool... ma i 2 dodatna je sasvim dovoljno, bitnije mi mesto u stashu :)

btw moze se farbaju legendary sada bez da se transmorg :d

vstl.png

finally! da ofarbam one ruzne inna pants

Niko sa balance da kupi a toliko se toga prodavalo :D

ja sto sam prodavao.. potrosio... tako da... :D

Zato sto se cuvaju pare za buduce AAA, 90+ metacritic, Games of the Year/Century/Universe buduce Blizzard naslove. :p

Evo ja da se javim takodje sam kupio direktno preko battlenet-a.. Lepo ce doci jer je prakticno za dzabe [nemam akciju prebacivanja kesha preko pp-a niti me to interesovalo]

Mozda se nekako i nateram da igram HS ali me toliko zelja prosla u iscekivanju da mi se ni ne igra...

Uzeo sam i ja sa balance Deluxe verziju, stajalo je vec par meseci za tu namenu. :)

koja je razlika izmedju te balance deluxe i obicne expanzije koja je na g2p 28e

Nazad
Vrh Dno