Šta je novo?

Diablo 3

Hvala!

Svaka čast za drugi P100!

Ko je sledeći na redu za P100. Pretposatavljam Wizard ;)

^
Hvala na cestitkama!:wave:Jeste sada ide Wiz,mada njega cu polako natenane taman do ekspanzije da ga odradim!

evo i ja najzad na 100 :d

(sa 5og lika )

Prilozi

• Screenshot383.jpg
    Screenshot383.jpg
    941.8 KB · Pregleda: 82
Cestitke! Koji je sada na redu?

sad mu je na redu sesti lik :)
cestitke i Bro-u i Shomiju !

kad izadje paragon 2.0 niko vise nikome nece cestitati :D

superamy_zps554e17a6.png

pao je najbolji amulet ikada u D3 :)
trenutno vodi lik sa bidom od 120b

da, meni je pao, ali onda se stvorio Goblin, ukrao ga i pobegao kroz portal :D
pao je nekom liku na US serveru

:/ neverica kako je dobar...

ja mislim da bih ja to koristio ako bi mi palo, ne bih prodavao.

čoveče, naježio sam se živ, baš sam bio srećan da je tebi palo, kad ono nekom tamo... meh...

Poslednja izmena:
hvala svima

bog te mazo kakav amulet hebote ><

da na redu je sesti lik :D

wizz ce biti bar ga juce opremio kao, al ce se igra i jos jedan wd posto mi ubedljivo najzanimljiva klasa

ja sam zavrsio sa monkom sad :D
stvarno odlicna igrica, jos samo wiza da dovedem do lvl 60
koliko ce se placati ta nova extenzija ? ;/

ShoMi koliko ti imaš mane kada možeš da koristiš locust swarm pored firebats? Ja kada ne bih koristio plague of toads veoma brzo bih ostao bez mane i postao potpuno bespomoćan. Inače i meni je wd najzanimljivija klasa. Imam još jedno pitanje, da li je bolje ići sa manajuma carving knife ili koristiti skorn? Nekako mi ne deluje da je brzina previše bitna za wd.

ja igram sa skornom i gledao sam da ne stavljam puno AS na ostatku opreme :
http://eu.battle.net/d3/en/profile/DBraveZ-1254/hero/29147468
tako nemam problema sa manom a dmg je dobar

za dobru manajuma + offhand ti treba mnogo vise golda da bi dostigao efikasnost skorna, a kako je ekspanzija sve blize, nema potrebe ulagati bilione.

Po meni je Skorn mama za WD-a pogotovo ako koristis firebats build-sto manja brzina to bolje,ali *** onda imas i manji dps!Ja imam opremu za 250k,ali ostanem bez mane za sekundu i bez zivota!Tako nemoj da juris previse dps posto je WD OP,nadoknadi on dps kroz skilove!Locust Swarm je dobar za manje MP,dok u MP10 i nema skoro nikakvog uticaja!Za ostale build-ve manajuma je must have!
PS:Igram juce sa jednim monk-om u publicu i kada sam mu video DPS nije mi bilo dobro!Ne znam dali je bio buff-ovan,ali i da jeste...
Screenshot008.jpg

ShoMi koliko ti imaš mane kada možeš da koristiš locust swarm pored firebats? Ja kada ne bih koristio plague of toads veoma brzo bih ostao bez mane i postao potpuno bespomoćan. Inače i meni je wd najzanimljivija klasa. Imam još jedno pitanje, da li je bolje ići sa manajuma carving knife ili koristiti skorn? Nekako mi ne deluje da je brzina previše bitna za wd.

po meni skorn zbog malog ias, takodje sam gledao da imam sto manje ias na opremi

takodje 4 part zuni je must zbog 4part bonus mana regeneracije i mana per kill

u velikoj grupi kripaca mana uvek puna, problemi su vecinom na single target

inace locust je samo za navlacenje kripaca na veliku grupu po fields npr

ja sam ti priblizno 230k dps nebufovan kad stavim opremu na wd

a sa bufove tokom gameplaya ode to mnogo mnogoooo vise

RretyMK.png

Poslednja izmena:
Po meni je Skorn mama za WD-a pogotovo ako koristis firebats build-sto manja brzina to bolje,ali *** onda imas i manji dps!Ja imam opremu za 250k,ali ostanem bez mane za sekundu i bez zivota!Tako nemoj da juris previse dps posto je WD OP,nadoknadi on dps kroz skilove!Locust Swarm je dobar za manje MP,dok u MP10 i nema skoro nikakvog uticaja!Za ostale build-ve manajuma je must have!
PS:Igram juce sa jednim monk-om u publicu i kada sam mu video DPS nije mi bilo dobro!Ne znam dali je bio buff-ovan,ali i da jeste...
Pogledajte prilog 125510

igrao sam ja bez locusta dok nisam video cemu sluzi, da navuces pola mape na jedno mesto i sprzis ih za 2-3 sekunde :D

Nisam imao pojma ovo za locust ^^. Ovo je moj lik, http://eu.battle.net/d3/en/profile/KillMe-2343/hero/4271504 trenutno je tu hellfire ring sa DH-a, dok ne postanem dovoljno jak ili ne sakupim ekipu da ubijem ubere na mp10 pa da napravim jedan posebno za WD. Inače ga zamenim pa mi bude dps oko 190. Nekako mi se čini da sam sa Hunterom sve vreme bio na ivici da zaginem dok je sa WD sve laganije.

ako ti treba ekipa za ubere dodaj nas u friend listu pa se javi nekad uvece

Nisam imao pojma ovo za locust ^^. Ovo je moj lik, http://eu.battle.net/d3/en/profile/KillMe-2343/hero/4271504 trenutno je tu hellfire ring sa DH-a, dok ne postanem dovoljno jak ili ne sakupim ekipu da ubijem ubere na mp10 pa da napravim jedan posebno za WD. Inače ga zamenim pa mi bude dps oko 190. Nekako mi se čini da sam sa Hunterom sve vreme bio na ivici da zaginem dok je sa WD sve laganije.

promeni ti build ko sto meni ili bravezu i pici

sto se tice hf ne treba ti ja sam igrao samo sa ruby u helm od exp bonusa i naravno 4man party mp10

gledaj da ustekas bolje za neki unity npr int sa crit dmg ili gledaj neki zuti cc/cd int avrg dmg

Nazad
Vrh Dno