Na to sam i mislio.sad mu je na redu sesti lik![]()
ShoMi koliko ti imaš mane kada možeš da koristiš locust swarm pored firebats? Ja kada ne bih koristio plague of toads veoma brzo bih ostao bez mane i postao potpuno bespomoćan. Inače i meni je wd najzanimljivija klasa. Imam još jedno pitanje, da li je bolje ići sa manajuma carving knife ili koristiti skorn? Nekako mi ne deluje da je brzina previše bitna za wd.
Po meni je Skorn mama za WD-a pogotovo ako koristis firebats build-sto manja brzina to bolje,ali *** onda imas i manji dps!Ja imam opremu za 250k,ali ostanem bez mane za sekundu i bez zivota!Tako nemoj da juris previse dps posto je WD OP,nadoknadi on dps kroz skilove!Locust Swarm je dobar za manje MP,dok u MP10 i nema skoro nikakvog uticaja!Za ostale build-ve manajuma je must have!
PS:Igram juce sa jednim monk-om u publicu i kada sam mu video DPS nije mi bilo dobro!Ne znam dali je bio buff-ovan,ali i da jeste...
Pogledajte prilog 125510
Nisam imao pojma ovo za locust ^^. Ovo je moj lik, http://eu.battle.net/d3/en/profile/KillMe-2343/hero/4271504 trenutno je tu hellfire ring sa DH-a, dok ne postanem dovoljno jak ili ne sakupim ekipu da ubijem ubere na mp10 pa da napravim jedan posebno za WD. Inače ga zamenim pa mi bude dps oko 190. Nekako mi se čini da sam sa Hunterom sve vreme bio na ivici da zaginem dok je sa WD sve laganije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari