Šta je novo?

Diablo 3

ne znam, nisam gledao...
sta ce ti rankings, samo za e-peen :D

Hardcore i rankings su jedine stvari zbog cega igram ovu igru, inace bih je batalio od enormne dosade koju proizvodi jos davno. :)

Poslednja izmena:
polovan akaunt ako kupis ocekuj da negde pred izlazak ekspanzije ostanes bez istog jer ce tad svi zeleti da probaju expanziju :) pogotovu ovi sto su poznati da bataljuju, jednu igru, sele se na drugu, pa se opet vracaju prvoj :) akaunt se vraca nazad na keca dokazom o kupovini i validnim dokumentom :)

http://www.cinemablend.com/games/Di...s-Users-Hijack-Auction-House-Items-44572.html

This kind of tactic was explained in detail over at the Owned Core forums, it was later reiterated for newbies who couldn't get it to work on the Blizzhackers.cc board, where users lamented that the exploit had already been hotfixed. However, upon further reading you'll find a detailed explanation of the exploit and how to execute it without being caught on the Blizzhackers.cc forum. You can check out the tutorial below re-posted by guy named BaneW.
Hex Editor (recommended to use Hex Fiend if you are using Mac)
Steps on using Diablo 3 Exploit RMAH Bid Cheat

Note that the steps in here are only an educated guess on how Diablo 3 hackers perform the Diablo 3 RMAH bid cheat. We will not spoon feed you on how to use some of the tool involved in this. We will just quickly brief you on how the process is done.

Look for an item using the RMAH.
Dump the memory. (memory editor can also be used)
Scan for the item memory address (E.g. 0x1b450c60)
Find the “real” reference for the item.
Find the hex values for the bid confirmation and buyout confirmation.
Switch the bid confirmation with the buyout confirmation.
Find the hex values for the bid button and buyout button.
Switch the bid button with the buyout button.
Click the bid button.
Tada!

yup, a pogledaj datum otkad je ovo :)

Haha. Ovi kao da su resili da oteraju i tu sacicu igraca sto jos uvek igra :D

Teško da taj exploit radi i danas (u ovom obliku), ali, ljudi uvek provale nešto novo, pogotovo kada su pare u pitanju...

Poslednja izmena:
Ne znam sta da mislim, da li ne umeju da rese ovo (sto mi je neverovatno), ili ne zele.

Ja da sam programer u blizzu i zaduzen za AH, bio bi mi izazov da resim ovaj bug iskreno.

Moguce da im se ne isplati ulagati pare na programere kad za 5 meseci se sav AH projekat gasi.

Samo se setite onaj exploint za cancel trada-e i posle 5 min, ajde nije neki game breaking exploint ali ono igra ti gleda vreme na racunaru. Neke stvari su zbrzali da se bi olaksaju posao i mozda opterecenje servera, ali ovo sad sto citam neverujem!
Kako je moguce da ti sa tvoje strane uradiš override neke tamo provere koja u ovom slučaju nepostoji i sve to prođe na server. To bi bilo isto kao kad bi ti u netbanking sistemu zamenio na stranici da imas para i platio racune.

Najgori slucaj bi bio da ovo radi i u RMAH a da nisu napisali, ali GAH su 100% zbrzali da radi a jbš. tamo neke provere i sigurnost.

ma zar je moguce :)

cheatovi sa hex editorom i posle 20 godina

Iskopane nove stvari. :)
http://www.diablofans.com/news/2085...-passive-effects-item-graphics-and-much-more/

LS je i zvanično eliminisan:
*Life Steal is less effective when you are higher level.
*At level 60, Life Steal gains a 0.10x multiplier.
*At level 70, Life Steal no longer functions.
4 Pasivna skila:
gallery_48060_1550_21666.png

Act 1 Adventure Mode map:
gallery_48060_1550_25865.png

*Početnik* :D

Pozdrav,
iskoristio sam popust u jednoj radnji u Beogradu i uzeo D3, ide zima pa da se zanimam. :)

Diablo sam uvek igrao rekreativno, ubijam skupljam predmete i gledam da imaju sto veci broj :) .

Poceo sam da igram D3 i prvu gresku napravim krenem sa USA serverom, sad sam se prebacio na evropski.
Igrao sam solo dok nisam u porukama procitao da ima i javno igranje i tu otkrio kako lepo moze da se "leveluje" :) .
Koja je poenta, trenutno igram sa onim grbavim starcem što se trese i ima one "kučiće", levelujem i skupljam predmete?
Primetio sam da ima dve vrste predmeta, klot i "one" sa obojenom pozadinom :), vidim da ovo "obojeni" više koštaju pa sad idem logikom koji je skuplji njega okači o ovog starca :) . Šta je tu bitno da se obrati pažnja, sigurno nije cena?
Trenutno sam dogurao (lagano) do 12 lvl , kad kreće ozbiljna igra vidim da ima (na mapi) nekih prodavaca za poboljšanje predmeta i sl.

Da li ima nešto na našem jeziku da prelistam (forum ili sl. ) da mi neke stvari budu jasnije ili da igram i samo će mi se kasti?

Kod javne ige nema stajanja, a ja navikao da stanem pa malo pogledam predmete pa uporedim...., ovde samo idi i ubijaj ne stižem da ispraznim "torbu" sa predmetima.
Kako znate šta da pokupite šta ne, ono kad je na gomili ja pokupim sve greota da se baci, samo tekst? :)

Nastaviće se...

Hvala unapred.

Mogli bi da ti pišemo na nekoliko stranica pošto se prvi put susrećeš sa igrom, najbolje je da sam provaljuješ, a ujedno tako i uživaš u igri. Ne znam šta bi bio prioritet da ti napišem u startu, možda da ne igraš public dan, dva dok se ne upoznaš sa osnovnim stvarima i ne završiš sve aktove. Kao što si primetio previše je brzo i uglavnom su tu stariji igrači koji gledaju da izleveluju nove char za što kraći period i više klikću mehanički. Imaš tri nivoa težine pre inferna gde počinje "ozbiljna" igra, tipa sve se ponavlja ali farmaš high end ajteme i paragon exp. Mislim da ti nisu potrebna neka posebna uputstva i slično, igra je prilično jednostavna i držaće ti najveću pažnju dok je ne poznaješ dobro. :)

Poslednja izmena:
Ok, znači da se manem javnog igranja i da uživam na tenane u istraživanju.

Tako je, ja kada budem nasao vremena mogu malo sa tobom da igram ali posto zaista igras prvi put bice ti izuzetno zanimljivo da je predjes celu. Ima tu sjajnih momenata dok se leveluje.

Sta radi ovaj sugavi Blizzard?Ovo lagovanje traje vec 2 nedelje,jer imaju oni uopste neke tehnicare da to rese?Oni su multimilionerska kompanija i ne mogu da rese problem?!Ovako nije bilo ni kada je izasla igra!

Ovaj spisak servera i nije mnogo tacan... mi sad bili na 80.239.211.33 i sve islo ko bebeca gooza

Sta radi ovaj sugavi Blizzard?Ovo lagovanje traje vec 2 nedelje,jer imaju oni uopste neke tehnicare da to rese?Oni su multimilionerska kompanija i ne mogu da rese problem?!Ovako nije bilo ni kada je izasla igra!

Mislim da je neko već napisao, kruže glasine da je njihov glavni EU server provajder imao veliki požar na glavnim instalacijama, rade na zameni...

Ima tu posla!Sve to treba prvo da se istemuje,pa povaditi staru i staviti novu instalaciju,izneti sav taj sut napolje!Onda treba sve to zamalterisati i sacekati da se osusi,zatim dolaze moleri-prva ruka gleta,pa druga,pa emulzija,pa jednom okreciti,pa dok se ne osuse,pa drugi put okreciti,a ono sporo susi posto je sad tamo u Evropi ladno!Da ne spominjem da se pre svega toga treba pogoditi sa majstorima i dati neku akontaciju,pa ovi nece da rade posto im je to malo..!Au pa nece to pre nove godine sigurno!Vidim ja da ce i ekspanziju da odloze zbog svega ovoga!Americki igraci ce stici do paragona 700,a mi necemo ni poceti!

Poslednja izmena:
Ma kakvi, ovo ce da traje do izlaska ekspanzije, pa kako bi opravdali cenu i nedostatak sadrzaja, na launchu ce da reklamiraju "No latency" kao novi feature. :p

Evo i ova je dosla do kraja!
screenshot011.jpg

cestitam!

Vrh Dno