Šta je novo?

Diablo 3

presretach pa mozes Diablo 3 na konzoli da igras i ako nemas original igru,a na PC moras da kupis,ali moras konzolu da kupis.

Imam Diablo 3 na PC (orginal) i na PS3 (narodski), e sad D3 igram na PC.
Mislim da na PS3 ne mozes preko neta da igras?

Da li sam dobro razumeo, na PS3 Diablo 3 mogu da igraju dva igraca (ili vise) istovremeno na jednoj konzoli u isto vreme?

Imam Diablo 3 na PC (orginal) i na PS3 (narodski), e sad D3 igram na PC.
Mislim da na PS3 ne mozes preko neta da igras?

Da li sam dobro razumeo, na PS3 Diablo 3 mogu da igraju dva igraca (ili vise) istovremeno na jednoj konzoli u isto vreme?

Do cetiri igraca istovremeno mogu da igraju na jednoj konzoli!

dajte neki visak solidnog gira za monka,nemam zute banke xD

Nove stvari su iskopane:
http://www.diablofans.com/news/2052...aracter-slots-stat-caps-quests-and-much-more/
-2 New Character Slots Added
-Crit Chance, Crit Damage, Attack Speed, Block Chance, Magic Find, Gold Find and Movement Speed now have caps
-Legendary Health Potions
-New Monster Affixes
-Cupcake Trial!

Stat capovi:
Critical Hit Chance - *You may have a maximum of +40.00% Critical Hit Chance from items.
Block Chance - *You may have a maximum of 75.00% Block Chance.
Critical Hit Damage - *You may have a maximum of +250.00% Critical Hit Damage from items.
Movement Speed - *You may have a maximum of +25.00% movement speed from items
Gold Find - *You may have a maximum of +300.00% Gold Find.
Magic Find - *This increase is diminished for rare and legendary and set items.
Magic Find - *You may have a maximum of +300.00% Magic Find.
Attack Speed - *You may have a maximum of +40.00% Attack Speed from items.

25% MS sa itema + MS preko paragon pointsa, koliki li će biti finalni cap? Oko 30?:)

jel ovo dolazi sa expanzijom ili pre? žali bože naše iteme koji nam daju 50% crit, sad ćemo morati da menjamo... besides kako li će raditi buildovi sa 40% crit?

to i jeste poenta da se koriste sto razlicitiji buildovi a ne samo da vezujemo svi za jedan cookie cutter :)

ali to 40% je samo od gira sto ce znaciti da ce paragon poeni moci da se stavljaju bilo gde

Poslednja izmena:
Problem im je sto stavljanjem jacih itema u igru, mi se sve vise i vise priblizavamo 100% svakih statova. U WoWu su to resili sa ratingom koji daje odredjen broj procenata u zavisnosti koji si level. Otuda i ovako retardirani cap-ovi, valjda ce promeniti combat dovoljno da igra ne izgleda smesno.

Drustvo jel ima ovde neki monk da mi pojasni malo stvari sad sam lvl 40 act 2 pri kraju

sta te konkretno interesuje ?

Jel neko skontao da nema vise na ah da prikazuje sta sa kojim itemom dobijas ili gubis???
Ja tek sad skontao pa ne znam od kad je to. Verovatno od maintenance...

ee bio sam na poslu ae veceras ako si tu :)

kad sam nubina najgora ...

jel znate neki dobar guide za lvling monka sad sam trenutno 44lvl ide ok usporilo jer mi gear i nije bas nesto a ne ispada mi nista od dropova...

jel ima neki nacin da farmam dropove brze?

Ajd udji u igru, pa da te levelujemo do 60 za 30min :)

Freeman#1624

ajde eto me samo da se istusiram(30min) malo sam se ukiselio :d pa se pridruzim taman i na TS da se nakacimo

trebalo ti je 12 dana da nadjes neciju sliku :p

Daj pokaži taj manticore, mislim da mi i padne tako nešto ne bih znao koliko vredi što je najgore.

Ne mogu takve stvari da dropaju to se samo moze nabaviti razradjenom preprodajom.

Zarada od preprodaje u proseku je ~2 eura po ajtemu.

Poslednja izmena:
jel ti nama prepricavas sta ti je neko rekao ?
Koliko znam, ti uopste ne igras igru, tj. samo si je probao pre godinu dana.

Ako si ponovo krenuo, okaci btag da te dodam.

i naravno da mogu da dropaju, samo je sansa jako mala.
Takodje, mozes da kupujes i unid iteme, pa da tako juris srecu. Unid manti je 3mil.

^
Jedno je farmanje,a drugo je boterisanje!Kada bi ja farmao za druge jedino sto zaradili je veliki racun za struju,kao i vecina ostalih!:D

Pa mozes da nastelujes bota da radi neku odredjenu stvar u igri npr da klikce neprekidno da menja pozicije u nekom vremenskom intervalu itd sve zavisi kako ga podesis..npr da ti bumpuje u igri ponude itd evo mozes da pogledas:

http://www.autokeybot.com/

Ljudi su to izmislili kako bi sebi olaksali posao.

Vrh Dno