Šta je novo?

Diablo 3

@tomas :
jedino ako igras HC.
Na sc su tenkovi beskorisni i nepozeljni, bitan je samo dps, da sve umire u sekundi, i crowd control skilovi : cm wiz, cyclone monk...
Ne postoji bolji tenk u igri od wizarda protiv koga se elite ne pomeraju :)

A sto se tice nerfa, sacekao bih blizzcon.
Moguce da ce nesto sto je do sada bilo na skilovima prebaciti na legendary iteme i na set bonuse, i tako omoguciti wotb, archon itd..

ali meni se ne igra wiz :)

Nisam nikada pratio toliko te forume fan sajtove i slichno ali ovo sto rade diablofans po mom misljenju bi trebalo blizzard da natera da izbaci patch/ekspanziju sto pre. Ne znam kako je moguce da su dozvolili ovako rano da se desi "leak"...
Bio je leak i pre nego sto je igra izasla ali koliko se secam neposredno a ne tipa pola godine kako se nagadja ili slicno.. Sto duze citam, sve me vise nervira sto se ne izbaci vec jednom...

Taj nazovi leak je delo samog Blizzard-a. Oni ako nešto hoće da sakriju sakriće. I Kripp je imao neke teorije o tome.

A sto se tice nerfa, sacekao bih blizzcon.
Moguce da ce nesto sto je do sada bilo na skilovima prebaciti na legendary iteme i na set bonuse, i tako omoguciti wotb, archon itd..

Možda, ali će definitivno biti jako oslabljeni.
Realno, Blizz ne želi da svaki Wiz bude Archon ili CM, da svaki Barb bude WW...ali nisu smeli da uvedu drastične promene, pre ovih velikim sistemskih\itemisation poboljšanja, jer bi to izazvalo ogroman rage.:)

@Alex
Vrlo je moguće da njima odgovara rani feedback igrača (što je dobra stvar za nas), pa su zato ovo i pustili na PTR, zna se da prate forume, reddit...

izgleda da blizz zeli da niko ne igra DH, jer je to najlosija klasa plus niko ni ne igra to na konzoli zbog kontrolera

izgleda da blizz zeli da niko ne igra DH, jer je to najlosija klasa plus niko ni ne igra to na konzoli zbog kontrolera

pogledaj danasnji moldranov video, interesantno mi zvuci kako on vidi promene na DH.

a raduje me ako loot runs, nephalem trials i ostale stvari budu zahtevale timski rad kao uberi. Najbolje je kad svako ima neku ulogu i ekipa bude tri puta efikasnija zajedno

Iko dodao sam te : DBraveZ#1254
bicu online nekih 2-3 sata, skupicemo se da brzo ide na mp10

Poslednja izmena:
i ja :) pa zovi kad budes ready

Poslednja izmena:
aaaaaaahaha sjajno :Klanjanje

pola njih nije ni ubio...

Vredi li ovo, palo danas?

Screenshot020.jpg

Najveći DPS na AH i RMAH trenutno.

Nema soketa i life steal. :(

Poslednja izmena:
pa s'obzirom da je WW build rip, mozda ga neko kupi da ga priseca sa suzom u ocima :D

koja tuga *** kada 70% set itema kakve god stats-e da ima su smecje..

Ja se ne bih zalio da imam tako nesto.

vredi, 4700 golda

Sad sam igrao sa takvom ekipom da je to strasno!Da smo se birali nebi se tako potrefili!Otvorim ja igru u publicu,tu se mi skupimo,prvi izadje pa drugi,pa jedan udje,pa dvojica izadju...Izmenjalo se tu njih dosta!Vec sam pomislio dali se moze barem jedan run odigrati normalno!Udje zatim jedan WD i Monk dok je Wiz igrao samnom od pocetka!E onda je pocela zabava,imao sam utisak da igram na MP5!Niko nije imao nesto preterano veliki DPS(oko 200k),ali zato je svako radio ono sto treba!Wiz zamrzne,monk privice,a nas dvoje WD-a u sredini!Elite su padale bukvalno za 5 sekundi!Kad bi tako svako dan mogao naci random ekipu i da tako ide brzo,to bi bilo divota!

Sta je problem skontas se malo sa likovima, dodas ih u friend listu i mozete se kad tad skupiti opet.

Ja sam resio da totalno odustanem, nema svrhe vec dva meseca nisam usao ko covek i odigrao par sati, nego udjem pocnem da igram i izadjem napolje. U dva navrata sam igrao sa enu i sa bro82 ali jednostavno me igra vise ne privlaci da je igram. Sada sam ono opreme sto sam imao vredne stavio na RMAH da se rasporoda ako moze a mislim da ce otici jer sam stavio ispod cene svu opremu koju sam imao, ne bas svu nego ono sto sam mislio da ce stvarno da se proda. A sto se tice expanzije mislim da mene nece videti. Ovih dana cu ulaziti samo da postavim opremu a kada nju raspordam onda ide i nalog na prodaju. Ostalo je po nesto opreme na likovima a kako dolazi loot 2.0 i nova oprema onda kogod bude uzeo nalog nece ni osetiti da mu ova oprema fali.

Steta sto bar neces dati sansu ekspanziji, jer mislim da ce biti odlicna.

Steta sto bar neces dati sansu ekspanziji, jer mislim da ce biti odlicna.

Ko zna, dok izdje expanzija mozda se i predomislim pa je kupim ali sada necu da lupam glavu bezveze. Nasao sam drugu zanimaciju tako da mi D3 ni najanje ne fali niti osecam neku potrebu da ga igram.

Jos kada vas vidim kako jurite paragone sa sto vise novih likova nije mi dobro. Jednostavno me je toliko smorilo da je doslo do prezasicenja i da jednostavno ni ne pomisljam sada o D3 a kamoli da je igram.

Vec neko vreme razmisljam o tome da li da prodam opremu ili ne ali jednostavno sam prelomio i resio da je dosta.

Može li Account Bound oprema sa starog na novog karaktera kojeg bih napravio?

Poslednja izmena:
da, nije character bound vec samo account.

jedino ako taj novi char nije na drugom accountu :D

Zezaju. Nema sanse da izbace AH. Hoce samo da ucine da dropovi budu bolji, da budu prilagodjeni klasi koju igras tako da ce samim tim ljudi koristiti AH manje.

Vrh Dno