Šta je novo?

Diablo 3

i to samo do 200 >.<

racunao je lik u video oko 10 para 100 lika su oko 193 para lvl u exp

Zaboravljaš na lvl70 mobove, sigurno će davati dosta više EXP-a...:)

2b exp znas ti koliko je to :d

tako je bilo ranije, kad je izasao paragon... Posle kad su nabudzili exp da se mnozi a ne sabira, kad su povecali monster density i dali multiplayer bonus, 5 puta brze se leveluje :)
Za wiza mi je trebalo oko 500-600h a za monka manje od 200.
Sad sa WD ide jos brze..

Ja nemam nista protiv sporog levelovanja, i u D2 je trebalo vecnost da prodje do 99 :)

tako je bilo ranije, kad je izasao paragon... Posle kad su nabudzili exp da se mnozi a ne sabira, kad su povecali monster density i dali multiplayer bonus, 5 puta brze se leveluje :)
Sad sa WD ide jos brze..

Ja nemam nista protiv sporog levelovanja, i u D2 je trebalo vecnost da prodje do 99 :)

dal u d2 si bar imao cilj 99 i gotovo

ovde nema cap i to mi nekako bas smeta

da su stavili 999 ili 1000 da imas necemu da se radujes za 20 godina :d

pa ti sebi zacrtaj lvl1000 :D

na level 199 jedna kocka kao ceo level 99-100 :d

Sad sa WD ide jos brze
Ne znam bas kakav je Wiz i DH-a na duze staze,ali ja sam odusevljen sa WD-om!Kada sam full bafovan dajem 450k demidza i to jos u close combat-u!Za njega pre nego sto sam poceo levelovati mislio sam da je ranged klasa!Mogu da zamislim kakav je on OP kada ima uber opremu!

Da, bas je dobar. Ja kad sam poceo da igram sa njim, bio mi je malo dosadan, ali vremenom kako sam uzeo jacu opremu bas uzivam sad igrajuci sa njim.
Pravi bolestan dmg sa COB

meni je nazanimljivije da igram sa DH, bas zato sto je underdog :) ali je very fun to play

Da, bas je dobar. Ja kad sam poceo da igram sa njim, bio mi je malo dosadan, ali vremenom kako sam uzeo jacu opremu bas uzivam sad igrajuci sa njim.
Pravi bolestan dmg sa COB
To mi je najbolji build za njega!Jos samo da malo skupim golda i da kupim neki uber Skorn,mada sa njim se gubi dosta na CHC!Mislim da moze da prodje i sa Manajuma-om,sa kojom opet vuce manu kao lud!
meni je nazanimljivije da igram sa DH
On mi je sledeci!:)

Da, ja igram sa Scornom bas zbog potrosnje manje. Onaj ko igra sa 1-hand + mojo mora mnogo vise da brine oko regeneracije i max mana poola.
Ovako scorn + sto manje AS na opremi, a sto vise CC + CHD.

Neki dan sam bas menjao rukavice zbog AS-a,jeste da mi je manji dmg,ali je malo bolja "potrosnja" mane!Sve u svemu ja prezadovoljan!

vidi da uzmes zuni helm i zuni rix da imaju CC, ima da ti skoci dps za 30k minimum :)

lepo smo veceras odjurili par runova :)

da, bio je super farm :)

IMG_20130906_053035.jpg
Dosao do inferna i do level 60.I to bez farmanja samo pratio pricu po actovima i tezinama i to je to.Tacno level 60 do inferna bez mucenja:p
A oprema na njemu kao da sam mesecima farmao online.Sve u svemu..dopada mi se na konzoli kako radi D3:)E sutra farmanje pa da vidim sta pada na infernu,kao i koliko ce da me drzi ovo da igram:p
Za ime heroja nemo se smejete ,slusao sam live neki show sa njim, pa mi prvo palo na pamet da stavim taj nejm.:)

Poslednja izmena:
na konzoli je verzija loot-a 1.5 a na pc-u ce biti 2.0,znaci jos bolji itemi :)

ili gori :)

pa ako je sa onih njihovih screenshotova vrhunac loot-a 2.0 onda ce sigurno biti gori :)

Ako ima neko da hoce da trejduje mojih 30 miliona hc golda za 75 miliona sc golda nek me doda, ninjazinedin#1392

posto ce taj ring biti level 70, znaci mora da se ceka ekspanzija :)

Vrh Dno