[[-ShoMi-]]
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.01.2013
- Poena
- 595
i to samo do 200 >.<
racunao je lik u video oko 10 para 100 lika su oko 193 para lvl u exp
racunao je lik u video oko 10 para 100 lika su oko 193 para lvl u exp
Zaboravljaš na lvl70 mobove, sigurno će davati dosta više EXP-a...![]()
2b exp znas ti koliko je to :d
tako je bilo ranije, kad je izasao paragon... Posle kad su nabudzili exp da se mnozi a ne sabira, kad su povecali monster density i dali multiplayer bonus, 5 puta brze se leveluje
Za wiza mi je trebalo oko 500-600h a za monka manje od 200.
Sad sa WD ide jos brze..
Ja nemam nista protiv sporog levelovanja, i u D2 je trebalo vecnost da prodje do 99![]()
pa ti sebi zacrtaj lvl1000
na level 199 jedna kocka kao ceo level 99-100 :d
Ne znam bas kakav je Wiz i DH-a na duze staze,ali ja sam odusevljen sa WD-om!Kada sam full bafovan dajem 450k demidza i to jos u close combat-u!Za njega pre nego sto sam poceo levelovati mislio sam da je ranged klasa!Mogu da zamislim kakav je on OP kada ima uber opremu!Za wiza mi je trebalo oko 500-600h a za monka manje od 200.
Sad sa WD ide jos brze
To mi je najbolji build za njega!Jos samo da malo skupim golda i da kupim neki uber Skorn,mada sa njim se gubi dosta na CHC!Mislim da moze da prodje i sa Manajuma-om,sa kojom opet vuce manu kao lud!Da, bas je dobar. Ja kad sam poceo da igram sa njim, bio mi je malo dosadan, ali vremenom kako sam uzeo jacu opremu bas uzivam sad igrajuci sa njim.
Pravi bolestan dmg sa COB
On mi je sledeci!meni je nazanimljivije da igram sa DH
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari