Šta je novo?

Diablo 3

kako ima lepih low level legendaries :) bice extra ona opcija mystic artysana da prekopira look drugog itema :)

a bas smo pricali Spirit (Freeman) i ja pre neko vece (pre exp hype) kako bi bilo extra da se ubaci diamond i da daje all res :)

mislim da ce ruby da skoci.. slusao sam malo moldrana.. mada i to moze biti mach sa dve ostrice kada izadje ekspanzija.. ali svi znamo da do tada ima ihaaaaaaaj..

nista, ja uzeo jos jednog monka za taj paragon lvl zbog opreme ali nekako mi se taj crusader tank ne dopada bas.. sta ja znam.. to sam bio sa wizardom i smorilo me.. ovo moze da bude interesantno jer je kao novo i nove su forice ali sta ja znam.. mislim da cu moju poganu da otkinem sa tim paragon poenima da bude OP :D

Ja sam krenuo jos jednog wizza da levelujem.
Najvise volim sa njim da grindam, a sve mi bude zao kada sa p100 naletim na decaying crypt. :)

a bas smo pricali Spirit (Freeman) i ja pre neko vece (pre exp hype) kako bi bilo extra da se ubaci diamond i da daje all res :)

Jupi za diamond, dobro su se setili. ;)
Svidja mi se cooldown reduction i all res deo, e sad za elitu valjda lepo izbalansiraju, pa da moze da se nosi sa crit i min/max damage.

Evo Moldran je objasnio ovde u klipu: http://www.youtube.com/watch?v=tORB-a0NhSI

Isplati se levelovati druge na p100, ali mene realno mrzi imam jednog wizarda na 90, mozda ga nabijem na 100. i to je to. Ne zanima me D3 iz aspekta bilo koje druge klase sem wizarda. Preshao sam na HC malo, skroz je drugi fazon.

Sada je greota igrati sa nekim p100 charom, jer se prakticno baca experience u vetar...

:d yupi, bar nemoram da farmam sam.

Ja sam krenuo jos jednog wizza da levelujem.
Najvise volim sa njim da grindam, a sve mi bude zao kada sa p100 naletim na decaying crypt. :)

Jupi za diamond, dobro su se setili. ;)
Svidja mi se cooldown reduction i all res deo, e sad za elitu valjda lepo izbalansiraju, pa da moze da se nosi sa crit i min/max damage.

Kontam da će biti neki 2 soc 1h itemi, ako ne onda 2h, pa metnes jedan za crit dmg. i jedan za veci dmg. protiv elita.

manticore :)

little sister je dosla do lvl53, jos malo :)

Znamo da je DH one shot OP :D

A moze neko da pojasni, zbog cega levelovati vise likova? Nisam vas bas povatao.... Zar nije bolje sa jednim koji je vec par100 nagruvati dalje paragone i samim tim i mf?

Sabrace se experience svih likova, pa prema tome izracunati account paragon level. A posto je sada cap na 100, bolje gomilati exp na drugim karakterima, posto ne mozes da gruvas paragone preko toga.
E sad, neko uzme pa grinda ostale klase, a neko uzme uber gear sa svog p100 chara pa nastavi da igra sa klasom koju najvise voli. :)

Pukao mi SBB dok sam bio na bossu, skoro sam siguran da je HC karakter poginuo. Ne mogu da proverim posto se konekcija jos nije stabilizovala, jedva sam do foruma stigao. Znam da su stavili upozorenje da nece ozivljavati, ali da li postoji ikakva sansa da ih kontaktiram i da nesto urade povodom toga?

EDIT: Nevermind, ziv karakter.

Poslednja izmena:
dobro je da je ziv jer nema 0,001% sanse da bi ti pomogli.
Nikome od kad je izasla igra nisu oziveli hc chara

Hahah kad ne zna nesto, ona kaze maybe :D

Ima dosta dobrih intervjua, ovaj mi je mozda najbolji jer pitanja dolaze od igraca a ne novinara :)
jedino je zvuk los ali moze da se razume sve

I ovaj isto :
Josh Mosqueira and Christian Lichtner Interview

Poslednja izmena:
Ako vec imate dobar gear i samo budzite paragon levele do ekspanzije, predlazem da cuvate DE i kljuceve.
Bezveze je sad trositi stotine i hiljade DE, bolje da se krafta lvl70 oprema.
Isto i za HF ring. Sigurno ce biti pozeljan posto ce paragon biti beskonacan, pa je bolje sacuvati masine i praviti ringove sa lvl70 affixima.

preko twitter-a sam malo komentarisao stvari sa lyrria-om i za sada imamo ovo :

@Lylirra what do you think about most of our current gear we are having atm will they be vendor trash after loot 2.0 ? not sure what to do.
@0ki Vendor trash? Hmm, probably not. (You're thinking of what happens w/WoW expacs?) It's possible you'll find upgrades via drops, tho.

@Lylirra What happens to our current ilvl 63 gear, the new ilvl is 73 I assume? They essentially become worthless when RoS comes out.
@0ki There will be a new iLvl, yes (because that makes the most sense w/raising the lvl cap). Currently, it's 70, tho, not 73.
@0ki Prices tend to fluctuate, sure. In terms of power, tho, gear shouldn't become worthless overnight to your heroes.

takodje moja pretpostavka je da ce enchanted/trans itemi biti account bound sto bi bilo super.

ps: vidim da su ova pitanja vec neki sajtovi iskoristili da prenesu bez mog tw naloga.. hehe

de su one demonic esencije koje padaju od elita, za kraftanje.
a iskreno, nisam 100% siguran ni za 1stvar, ali verujem da ce vaziti masine za ubere i u ekspanziji. Trebalo bi da prstenje kao i ostali gear rola lvl70 afixe. Nemam pojma kako ce izgledati, recimo max vrednosti : as 12%, cc 8%, cd 70%, all res 80 ili nesto slicno tome..

@Oki (aka Pierrr)
vec su potvrdili u nekom od mnogih intervjua da su enchanted itemi boa, zato su svi oni itemi sa prezentacije accbound.
zelja ti je ispunjena :)

Poslednja izmena:
Pa kada malo bolje razmislim i ima smisla jer tek tada ako se izrola nesto mega dobro to nema teorije da kosta "samo" 2b .. jer zamisli na nekom dobrom EF-u trazis da ti izrola attack speed uz postojeci attack speed i kao.. lol.. imas EF sa socketom i CD i recimo 0.25 ili cak 0.5 attack speed..

ili ne daj boze na nat ring-u koji je trifecta da rolas avr dmg .. to ne moze da se "izmeri" goldom i zato se takve stvari prodaju uglavnom preko foruma.. gde blizz nema svoj deo kolacha :D

i da.. ova posebna specijalnost ce mnogo pomoci ljudima koji imaju los gear jer samo jedan re-roll affiksa moze item pretvoriti u ludilo.. i da.. nece moci da se doda socket to je gotovo 1000% sigurno.. tada bi sve otislo dodjavola.. zamisli 2 socketa opet se vracam taj EF.. ili ako padne neki novi nadrkani 1300+ dps one hander..

naravno da jedva cekam da krene taj patch jer je ovo vec prilicno uletelo u loop i monotanost.. zato su i rekli da jednostavno nisu mogli da cekaju a da ne objave sve ove informacije..znaju da je sad ili nikada momenat da pokusaju da povrate dosta igraca jer su zbog gold-a i botova mahom prestali da igraju

ps: dbravez lepo sto me pratis ali ja sumanuta ****** tvitujem da se ne iznenadish hahaha

Poslednja izmena:
danas je sve sumanuto, tesko da moze da me iznenadi nesto :)

Sto se tice soketa, moci ces da ga dobijes kao afix kad enchantujes item.
Znaci onaj gear koji moze da rola socket, ne gloves, boots, shoulders i bracers, to ne moze.

Ako enchantujes oruzije koje nema socket, mozes da ga dobijes ako imas srece, ali ne mozes na ono koje vec ima socket da ubacis i drugi (osim za mantikoru)

cek ljudi, ja ne kapiram sad sta je vezano za expanziju, a sta za buduce d3 peceve... kad ce loot 2.0 i paragon 2.0? realno bilo bi jako fino da te novine donesu sad, da se ljudi polako ponovo zagreju za d3 kako bi kupili expanziju...

level cap 70, crusader, act 5, mystic artisan su exp only.
loot 2.0, paragon 2.0, loot runs i ostali modovi ce biti u patchu pre exp.

znaci, ako neko od nas nema exp nece moci da igra co-op sa nekim ko ima

^
Sto se mene tice kupovina ekspanzije se ne dovodi u pitanje!

Nazad
Vrh Dno