Šta je novo?

Diablo 3

da, leap je stvarno bio upropascen, ali revenge i dalje lepo hiluje sa onom heal runom , samo da je sto manji dex pa da sto manje dodzuje....evo ja i dalje drzim leap na kecu a revenge na dvojci, jednostavno mi je tesko da prebacim bilo sta drugo na ta dva tastera, zato i pitam :D

Ako baš hoćeš neki heal skill, onda je to Rend...
Mada, pametnije je nabaciti LS, a sve skilove fokusirati na DPS... :)

da, leap je stvarno bio upropascen, ali revenge i dalje lepo hiluje sa onom heal runom , samo da je sto manji dex pa da sto manje dodzuje....evo ja i dalje drzim leap na kecu a revenge na dvojci, jednostavno mi je tesko da prebacim bilo sta drugo na ta dva tastera, zato i pitam :D

Samo ti nabaci ls i uzivaj sa dw....meni barb ima 30k life i sa njim poginem bukvalno samo kada se zezam... Inace ako imalo rezonski igras nema sanse da pogines ako imas dovoljno ls. Igrao sam sa uljanom i on je imao duplo life na njegovom dh nego ja na barbu tako da... Samo ls

Juce sam igra sa monk-om koji ima 480k unbuff-ovan damage!Dva puta sam mu otvorao profil,posto sam mislio da sam video 48k!Do sada sam video najvise 250k monk-a!

Juce sam igra sa monk-om koji ima 480k unbuff-ovan damage!Dva puta sam mu otvorao profil,posto sam mislio da sam video 48k!Do sada sam video najvise 250k monk-a!

Na koji nacin mozes da razlikujes da li je bafovan ili ne po profilu? Jer sa kad igram sa wizom i self bafujem se, izadjem, ostaje bufovan dmg u profilu.

moze da se vidi na diabloprogress.com :)
ali nije svejedno monk sa 480k dps i sa 500k,1,2 ili 3mil ehp

po meni diabloprogres ne pokazuje lepo ehp, d3up mi je mnogo bolji i korisniji sajt.

Diabloprogres se ne snalazi sa owe pasivnom.

Poslednja izmena:
moze i tamo :)

Na koji nacin mozes da razlikujes da li je bafovan ili ne po profilu? Jer sa kad igram sa wizom i self bafujem se, izadjem, ostaje bufovan dmg u profilu.

To sam video odmah cim je usao u igru,posto je prodavao svoje iteme,a nisam video da mu je bilo koji skill aktivan!Ne znam dali se moze proveriti njegov profil samo po imenu-TheSuper5(89 paragon),tako se zove!

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
inace onaj sa 480k unbuffed dps je #2 DPS monk na EU serveru :)

Iskreno fliping nije nesto cime bi trebalo da se ponosis.

Iskreno fliping nije nesto cime bi trebalo da se ponosis.

Tvoja politika moja je sasvim drugacija! To sto neko ne zna koliko neki prozivod vredi sta ja da mu radim, znaci ti ako vidis neki item na ah jeftin a znas da vredi mnogo vise ti se okrenes na drugu stranu i ne kupis ga a znas da na tom itemu mozes da zaradi tipa 50 mil ili mnogo vise. Ok samo napred i drzi se svoje politike a ja cu moje. OK?

@illidan
Za mene izbaci da imam unbuff-ovan DPS 67k:DNe verujem ja tim sajtovima!Kako bi bilo dobro da postoji zvanicni leaderbords,da znas koji si na rang listi u svetu!

^
Hvala Dragane,odlican sajt!Prikazuje bas onako kako jeste!

Poslednja izmena:
na dp moras da update manualy. pa malo sacekas, da prikaze stats koji su ti trenutno

qO0byZm.jpg

pro bots :D

Covece!!! Nije ni cudo da likovi sede goli do pojasa... Ja bih ovde jos dodatnu kintu uzeo naplacujuci punijima usluge saune :)

to objasnjava one likove sto prodaju po 50 unid mempoa, 200 ef itd...
Tacno da nema ovakvih stvari, imali bismo dosta losiji gear :D

[youtube]b8k1LGZUogQ[/youtube]

:d

spanska serija :)

Invis je kraftao 10x toliko, i ovo je bio najbolji: :)
UkodhOu.png

evo meni wizardica dobila lep upgrade :)

yod7.png

Vrh Dno