Šta je novo?

Diablo 3

Sto je bre strasno :D jes da se igra zove Diablo ali nije toliko strasna.
Inace, verujem da ce jos dugo da se igra.

Ako ekspanzija donese onoliko poboljsanja koliko je donela u D2, ima ova tema da dogura i do 2k stranica :)

Sto je bre strasno :D jes da se igra zove Diablo ali nije toliko strasna.
Inace, verujem da ce jos dugo da se igra.

Ako ekspanzija donese onoliko poboljsanja koliko je donela u D2, ima ova tema da dogura i do 2k stranica :)

Nas dragi Jay Wilson se vraca u Diablo 3 tim s obzirom da je Titan scrapovan... Verujem da ce D3 ekspanzija doneti sledeca poboljsanja:
-Sve klase ce biti zamenjene novom "Hero" klasom.
-Svi skilovi ce biti zamenjeni samo jednim "Kill monsters".
-Svi atributi ce biti zamenjeni novim "Power" atributom.

Ne ocekujem nista od expanzije. Da bi stvarno donela boljitak, moraju se izbaciti mnoge stvari iz "vanila" igre, sto blizzard nikada nece uraditi. Zivele konzole...

^I da se vrati, više neće biti game director...
Mada, ne verujem da će se vratiti, pre će otići u WoW ili neki drugi tim...

probao sam sve ove diablo3 h&s killere koji su izasli u poslednjih godinu dana i nista nema tako fluidan gameplay kao d3. evo igram malo Marvel Heroes Online (gazillion) i tako smaraju loading screens da mi dodje da lupim alt+f4 dok ucitava dungeon od 20m2

poe u neku ruku ima smek, jako je dobro sto je skroz besplatan + nije pay to win. tl2 je jako simpa i svaka cast ljudima koji su je napravili, zasluzuju podrsku. ali u d3 je najbolja ekipa, najvise druzenja i zezanja. i slazem se za fluidnost gameplay-a sa illidanom, bas smo pricali o tome bili...

meni je u neku ruku zao sto ce expanzija da ucini sve sto sada imamo beskorisnim, i ne znam samo dokle ce gurati ove brojke, msm sad imamo dps od 200k, sta ce biti sa expanzijom milion?

ti onda hendikepiraj svog lika,stavi mu neki crap gear za 20k dps i bice ti zanimljivije xD

ne kažem u smislu da će biti mnogo lako, d3 nikad ne može biti mnogo (dovoljno lak :D) nego da ovi iz blizzarda imaju neku maniju za velikim brojkama. zašto po ekranu moraju da iskaču brojke od 500000 kad može recimo 5000, zašto 200k dps, kad može 2000? isti efekat, isti gameplay, sve isto, samo manje brojke...

možda i igrači vole da vide milionske kritove, jer pobogu kakav je to heroj koji krituje za 500 :d

Upravo tako, u pitanju je samo psiholoski efekat i nista vise, da prste sedmocifrene brojke.

Igrao sam i Torchlight i PoE,ali Diablo 3 me drzi od kada je izasao!Jos kada si u pravoj ekipi,onda je to prava stvar!Neki dan igram sa KornjacomNS i covek mi lepo pokloni gem od 20 i kusur miliona,jedan mac koji mi je podigao samo vit. za 20k!Mislim da je to i sustina samog Diablo-a da pomazes drugima i da zajedno lakse farmate!Dobro je i njemu,a i tebi!

Igrao sam i Torchlight i PoE,ali Diablo 3 me drzi od kada je izasao!Jos kada si u pravoj ekipi,onda je to prava stvar!Neki dan igram sa KornjacomNS i covek mi lepo pokloni gem od 20 i kusur miliona,jedan mac koji mi je podigao samo vit. za 20k!Mislim da je to i sustina samog Diablo-a da pomazes drugima i da zajedno lakse farmate!Dobro je i njemu,a i tebi!

Poklonio sam ja ortaku mac od 500 miliona golda, i svako vece poklanjam ljudima u general chatu iteme koje nadjem a nisu preko par miliona za prodaju.

Zasto? Zato sto je mene igra smorila. Imao sam zelju da igram dok nisam bio 60 level i prvi put presao Inferno. Onda sam poceo da prodajem na RMAH i to mi je obnovilo zelju za igrom dok nisam vise mogao da prodajem jer je ekonomija sada upropastena. Sada igram samo zato da imam nesto da radim dok slusam Audio Books.

^
Lepo je to cuti(procitati)!Mene Diablo 3 drzi iz jednog prostog razloga:nadam se boljem dropu koji ce unaprediti mog lika!Mozda mi nikad i nece pasti nesto dobro!Cak sam razmisljao da kupim i 200-300 mil golda zbog bolje opreme!Kada bi to uradio,poznavajuci sebe,mislim da bi i zavrsio sa Diablom!Pre dva meseca imao sam monka sa 90k demidza,a sad imam 140(imam opremu i za 170,ali onda ginem kao lud,ovako sam nasao neki balans)!Drago mi je sto znam da posle godinu dana imam lika kojeg sam kreirao samo cistom igrom!Nikada nisam preprodavao iteme,kupovao golde itd...samo cist farm i ponosan sam na to!Svestan sam i ja toga da je ovo u neku ruku P2W igra,ali Diablo od mene nece dobiti ni dinara sem onog sto sam dao za samu igru,jer za mene sve onda gubi smisao!

Poslednja izmena:
ne znam sto je pay2win kad nemas koga da pobedis.
Nije ovo Dota ili BF3, vec grind h&s. Onaj ko kupi iteme je preskocio jednu fazu, samo je ustedeo vreme za razliku od ostalih koji polako budze svog heroja.
Uostalom, ja mislim da niko sa ovog foruma nije dao ni dinara osim za igru. Ne znam ko je kupio iteme od svojih para (drugo je kad prodas item pa od tih para koje ionako ne mozes da podignes kupis sebi upgrade, gold ili starcraft2).
I svi imamo po jednog ili dva p100 heroja i svi igramo mp10.

A ljudi su nerealni, gledaju streamere sa 400-500k dps, pa misle da svako treba da ima takav gear i bilione zlata.
Zaista ne vidim o kakvom pay2win sistemu pricamo.
Uostalom, i u Diablu2 si mogao da kupis end-game iteme po raznim forumima, nema nikakve razlike.

A za sta "budze" karaktera, je l' se neke nove mape otvaraju na kraju, ili neko novo poglavlje?!

Budze ga jer nemaju sta drugo :D Da su ubacili PvP arene, PvP gear itd.. kao sto su obecali onda bi bilo poente u grind-u, al da se jacam samo da bi brze ubijao AI mobove nema leba, jedino me PvP motivise u online igrama da ga igram na duze staze.

budzis da brze farmas, da brze ubijas da vise itema pada da mozda i padne nesto vredno da prodas i opet nabudzis i tako u krug :D
a najlepsi je osecaj kad ti padne upgrade :)

A za sta "budze" karaktera, je l' se neke nove mape otvaraju na kraju, ili neko novo poglavlje?!

zabavno im je da iznova i iznova ubijaju iste monstere na istim mapama, pa budze heroja kako bi to radili lakse i brze.
I sasvim je normalno da se takav zanr igara ne dopada svakome, zato mnogi samo predju kampanju jednom i obrisu igru.

Drago mi je sto znam da posle godinu dana imam lika kojeg sam kreirao samo cistom igrom!Nikada nisam preprodavao iteme,kupovao golde itd...samo cist farm i ponosan sam na to!
a malopre si napisao da si dobio na poklon mač od ne znam ti ja koliko i gem od ne znam ti koliko? i btw gde je kornjača nešto ga nema, opet popio banana šejk?

ja igram najvise zbog drustva, retko kad igram solo, nekako je totalno drugacija igra u co-op iako je kao singleplayer

malo je porasla vrednost zlata, bilo je 0,25e za 10mil, sada je oko 0,3e, ali vremenom ce se vratiti.

kakav rad?

Koga interesuje prozivanje ima PM.

Milijun puta receno.

Pa dobro ako je moderator,valjda covek ima pravo na svoje misljenje.D3 je dupe i glava sa prvim Diablom i to je cinjenica.Meni je ova igra bila najiscekivanija decenijama,igrao sam keca i dvojku kad su se pojavili,ne sa raznim pecevima i menjacima rezolucije nekoliko godina kasnije.Sreca,bila je besplatna beta pa nisam bacio vec spremne pare.Ja,iskreno,nisam mogao da verujem da se pomenuta igra prodaje pod nazivom Diablo 3.

Ma ok, nije to stvar. Dosta ljudi ima slicno misljenje i to je za postovanje.
Samo treba navesti sta ne valja i sta ti se ne svidja.
Ako neko napise samo "ovo se i dalje igra, strasno" to u sustini i jeste spam :D ako nemas bar nesto minimalno konstruktivno da kazes i obrazlozis, onda spamujes, flejmujes ili kako se to vec moderno naziva.

Opet, igra se jako puno promenila, i onaj ko je igrao samo prvi mesec kad je izasla, komotno bi mogao da jos sad da drugu sansu (ako se snadje negde da pozajmi akaunt na neko vreme).
Ako ne, nek saceka ekspanziju.

Pa dobro ako je moderator,valjda covek ima pravo na svoje misljenje.D3 je dupe i glava sa prvim Diablom i to je cinjenica.Meni je ova igra bila najiscekivanija decenijama,igrao sam keca i dvojku kad su se pojavili,ne sa raznim pecevima i menjacima rezolucije nekoliko godina kasnije.Sreca,bila je besplatna beta pa nisam bacio vec spremne pare.Ja,iskreno,nisam mogao da verujem da se pomenuta igra prodaje pod nazivom Diablo 3.

+1

ne znam sta su ljudi ocekivali od Diabla 3? jedina razlika je sto nema mogucnosti da se skill poeni rasporedjuju po atributima (sto i nije toliko extreman problem). Diablo 3 se jos uvek polira, sacekajmo ekspanziju, i D2 je tek sa LoD postao ono sto jeste. onaj ko je igrao samo betu ili prvih mesec dana neka proba sad par sati da odigra da vidi jeli to jos uvek to ona ista igra od prosle godine. ovaj poslednji patch je dosta poboljsao kvalitet igranja sa mob density tako da se sada moze igrati bilo koji act, a ne ponavljati nonstop jedna te ista instanca.

ako moze da se napise zasto D3 ne zasluzuje da se zove Diablo? ako moze to da napise neko ko je hardcore igrac diabla 1 i 2 :)

samo nemojte da napisete kako igra nije dovoljno dark :)

Ni jedan konkretan razlog ne mogu da izvucem iz vasih postova.
Sta vam najvise smeta: sto nema skill tree, atmosfera, grafika, itemizacija ili nesto peto ?

Sto se tice pvp-a, meni je to zadnja rupa na svirali u ovakvim igrama, pa mi ne smeta, ali shvatam da mnogi to zele kao opciju.

skill tree je ok za probanje raznih mogucnosti, mada i u takvim igrama se najcesce sve svede na par buildova koji su najefikasniji i dodje se na isto sto imamo i u diablo3.

eto jedino bi bilo zanimljivo kada bi ubacili rune za iteme i mogucnost socketovanja :)

Nazad
Vrh Dno