Sto je bre strasno 😀 jes da se igra zove Diablo ali nije toliko strasna.
Inace, verujem da ce jos dugo da se igra.
Ako ekspanzija donese onoliko poboljsanja koliko je donela u D2, ima ova tema da dogura i do 2k stranica 🙂
Igrao sam i Torchlight i PoE,ali Diablo 3 me drzi od kada je izasao!Jos kada si u pravoj ekipi,onda je to prava stvar!Neki dan igram sa KornjacomNS i covek mi lepo pokloni gem od 20 i kusur miliona,jedan mac koji mi je podigao samo vit. za 20k!Mislim da je to i sustina samog Diablo-a da pomazes drugima i da zajedno lakse farmate!Dobro je i njemu,a i tebi!
A za sta "budze" karaktera, je l' se neke nove mape otvaraju na kraju, ili neko novo poglavlje?!
a malopre si napisao da si dobio na poklon mač od ne znam ti ja koliko i gem od ne znam ti koliko? i btw gde je kornjača nešto ga nema, opet popio banana šejk?Drago mi je sto znam da posle godinu dana imam lika kojeg sam kreirao samo cistom igrom!Nikada nisam preprodavao iteme,kupovao golde itd...samo cist farm i ponosan sam na to!
verovatno farm....kakav rad?
Pa dobro ako je moderator,valjda covek ima pravo na svoje misljenje.D3 je dupe i glava sa prvim Diablom i to je cinjenica.Meni je ova igra bila najiscekivanija decenijama,igrao sam keca i dvojku kad su se pojavili,ne sa raznim pecevima i menjacima rezolucije nekoliko godina kasnije.Sreca,bila je besplatna beta pa nisam bacio vec spremne pare.Ja,iskreno,nisam mogao da verujem da se pomenuta igra prodaje pod nazivom Diablo 3.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari