Šta je novo?

Diablo 3

Ultra, mega, giga, epic, top, best.

S obzirom na cenu golda koja je sada smesna cak i iteme za bilione golda sa gold AH ne mozes da prodas za novac. I da ne pominjem koliko je vremena proslo od izlaska igre.

Kad su otvorili RMAH ja sam prodavao plave prstenove sa attack speedom i statom za 2 i po evra. Sada samo max iteme mozes da prodas. (oruzija, set iteme, trifekta(CD+CC+AS) itd.

evo ga i p100 monk :)

Prilozi

• Paragon100-2.jpg
    Paragon100-2.jpg
    751.7 KB · Pregleda: 190
Svaka čast!

Ko je sledeći na redu za P100. Možda Barb ;)

Cestitam!Najzad i monk da se "zasija" na bench-u!:)

fala :)

Alex pre ce wiz :)

0000064439.jpg

cestitke Enu !

sledeci monk je Oki :)

Cestitke i od mene! :)

Svaka cast momci, kako vam samo nije dosadilo lol
Prvih par meseci sam toliko uzivao u igri i onda je usledila dosada i eto ima sigurno 6+ meseci da nisam ni klikno na ikonu igre niti imam zelju :( Steta. Daleko je ovo od zaraznosti d2, ili sam ja omatorio previse :d Al ono nalog necu da prodajem nikada se nezna :D

Koje sra.e, vec treci dan kako mi item koji sam kupio ne stize u stash,a nema ni golda. Cak sam i kupovao gluposti da ga nekako "poguram" da se pojavi,ali ne ide :wall:

Koje sra.e, vec treci dan kako mi item koji sam kupio ne stize u stash,a nema ni golda. Cak sam i kupovao gluposti da ga nekako "poguram" da se pojavi,ali ne ide :wall:

Kada sam ja imao slican problem sam u toku 48 sati kupio jedno 30 item za po 500 zlata i negde oko 29tog itema kada sam kupio pojavio se i taj item sto sam cekao.

Kako bi ovo bila dobra igra.. totalni obrt se desio u sustini.. iskreno ja nisam ni gledao trejlere i čekao da se igra pojavi već sam samo krenuo da igram.. bože koliko bolje izgleda na tim klipovima...

da, ovo je prvi trailer... nešto sam se malo prisećao... 2008. godina beše kad je d3 sajt proradio i taj gameplay video postavljen. koliko sam se samo ložio tad. pogledajte ovo, a pogledajte šta sad igramo

meni se svidja ovo sto sad igramo :) i nadam se da ce biti jos bolje (pogotovo kad izadje ekspanzija)

Ja morao da napravim pauzu... Dosadio mi malo D3. Sve iznova iznova iznova iznova iznova iznova :D
Cepam FC3 :) Malo odmaram glavu :D

"A WD is chasing a butt naked DH past a Barb and a Monk. The monk asks the barb when is he(WD) going to get a breath mint, he stinks of death. The barb answers Never. The monk, deff from all the bells asks: What??? The barb gets so angry he farts out another tornado."

cestitam Petre :)

bravo Peco !! :D

Nazad
Vrh Dno