Šta je novo?

Diablo 3

1.0.8 PTR is up :)

Jedno pitanje u vezi Gold AH i bidovanja... Ako je trenutna cena na primer 50k i ja bidujem 25m, da li će cena skočiti odma na 25m koliko sam bidovao ili će tipa kao na Limundu da pređe nešto sitno, a ja budem osiguran do 25m da pobeđujem?

Odmah ide na 25 mil ali to nikada ne radis odmah, primer ako ima 2 sata do kraja aukcije ti onda lepo sacekas zadnji minut i u tom zadnjem minutu das svoju zadnju ponudu i to onu ponudu za koju smatras da to sto kupujes vredi ali jos nesto kada prikaze zadnji min aukcije ni tada ne bidujes odmah nego brojis u sebi do 20 i tek onda das zadnju ponudu i u takvom slucaju item koji si bidovao je garantovano tvoj a kogod se nadmece za taj item nema sanse da posle toga da vecu ponudu od tebe osim ako bas nije gruno za taj item primera 100 mil da osigura zagarantovanu pobedu. Uvek dajes mnogo vise golda to jest onoliko golda koliko smatras da si spreman da das za neki item koji zelis da imas, pa ako item koji si bidovao kupis za manje golda jos bolje ali ako vidis da cena toga iema vrtoglavo skace gore zanci da se vise ljudi nadmece za njega i tako da u tom slucaju bolje je da odustanes osima ako nemas bas bruka golda u kasi pa krenes da se ganjas sa njima.

Nece skociti odmah na 25m osim ako neko ne biduje preko toga. Ako je trenutna cena 50k i ti bidujes 25m, trenutni bid ce biti 52.5k, i sve dok neko ne biduje vise od tebe cena ce rasti sa sledecim bidovanjima... Zaci moze da se desi da dobijes item za 55k ako imas srece. :)

Probao sam malo PTR, gotivno je ID all kako je uradjeno, takodje i kraftanje gemova. Monster density je osetno bolji na Act I i II sto sam probao, tipa field of misery ili desolate sands. Na nekim mestima cini mi se da je isto, recimo u tamnicama ili pony landy.

Sve u svemu patch za koji mogu da kazu da su nesto radili, ali nista sustinski bitno ne donosi novo. Za to cekamo 1.09 ipak.

Hvala, shvatio sam sistem bidovanja, nisam baš dobro formulisao pitanje ali kapiram sada kako funkcioniše.

@Dragan.P Primenjujem tvoju metodu sutra na isteku jedne aukcije! ;) Navio sam alarm... :)

Nece skociti odmah na 25m osim ako neko ne biduje preko toga. Ako je trenutna cena 50k i ti bidujes 25m, trenutni bid ce biti 52.5k, i sve dok neko ne biduje vise od tebe cena ce rasti sa sledecim bidovanjima... Zaci moze da se desi da dobijes item za 55k ako imas srece. :)

Probao sam malo PTR, gotivno je ID all kako je uradjeno, takodje i kraftanje gemova. Monster density je osetno bolji na Act I i II sto sam probao, tipa field of misery ili desolate sands. Na nekim mestima cini mi se da je isto, recimo u tamnicama ili pony landy.

Sve u svemu patch za koji mogu da kazu da su nesto radili, ali nista sustinski bitno ne donosi novo. Za to cekamo 1.09 ipak.

Mislim da ti nisi skontao najbolje sistem bidovanja. Ukoliko je bid npr na 1m i ti bidujes na 3m trenutni bid ce upravo biti 3m, a ne nekih 1.1m kao sto si ti naveo. Upravo zbog toga ljudi i cekaju zadnji minut aukcije! To sto si ti napisao manje vise nema logike. Ovo je prosto i klasicno bidovanje.

Izvinjavam se ako ja nisam dobro skontao, ali mislim da jesam.

Poslednja izmena:
Mislim da ti nisi skontao najbolje sistem bidovanja. Ukoliko je bid npr na 1m i ti bidujes na 3m trenutni bid ce upravo biti 3m, a ne nekih 1.1m kao sto si ti naveo. Upravo zbog toga ljudi i cekaju zadnji minut aukcije! To sto si ti napisao manje vise nema logike. Ovo je prosto i klasicno bidovanje.

Ne bih dodao nista vise, sve receno i tako je u igri kako si opisa.

bice 3 mil ali to niko ko zeli da biduje nece videti, vec ce im biti prikazan sledeci bid koji je povecan za 5% od onog koji je bio pre nego sto si ti bidovao 3mil. kada bidujes taj iznos dobices informaciju da je bid too low i bid na itemu ce se povecati za tih 5% i tako sve dok ne dodje do 3mil

bude li mi pao jos jednom smrdljivi staff tormentor obrisacu igru :(

To ce biti samo tvoj trenutni bid koji niko drugi ne vidi, a ti ces i dalje moci taj item da dobijes za 1.1m recimo tako da samog sebe demantujes :)
Ljudi cekaju zadnji minut aukcije da bi izbegli bid war, to jest da uzmu item za sto manje para.

Hm... Ja kad sam igrao, kupovao sam na bid na nacin kako sam gore opisao. Kad sam bidovao ta cena je odma bila javna svima.

Mozda se nesto onda promenilo nznm.

Ajde da probam da pojasnim. Ako je trenutni bid 100 000 za item, a ti cenis da vredi 10m, uzmes i bidujes tih 10m. Ako uradis refresh search polja, videces da je novi bid za item 105 000, iako si ti bidovao 10m. Tih 10m vidis samo ti u info polju, svi ostali vide 105 000, i u skladu sa tim se ponasaju dalje.
Sada moze jos deset likova da nudi razlicite cifre koje su manje od tvojih ponudjenih 10m, svaki put ces ti i dalje voditi samo ce bid koji svi mogu da vide rasti prema trenutnoj najvecoj ponudi. Ovo ce biti tako sve dok neko ne ponudi recimo 11m, kada ces biti obavesten da te neko outbidovao. Uvek je bilo tako koliko ja znam, nikad nije bid odmah skakao na tvoj max ponudjeni. Isti princip je i na Limundu i slicnim sajtovima.

Bilo bi lepo da nas Blizz ubaci u grupu zemalja koje mogu da koriste PP do ekspanzije :)

probao sam malo PTR 1.08 i u 4 co-opu na mp10 se ludacki brzo dobija exp, sad su uveli da se bonusi mnoze a ne sabiraju, pa na mp10 mozete imati preko 1000% bonus exp.
Pohvalno je i sto ima vise monstera u aktovima 1,2,4 mada nije ogromna razlika i samo na nekim mapama se primeti

Ostalo uglavnom ne bih komentarisao, ID all je opcija koja je odavno trebala da bude u igri, a da ne pricam za kraftovanje vise gemova odjednom.

Ipak, vecina igraca ceka neki novi content, a koliko sam razumeo 1.09 bi trebalo da donese nove iteme tj. da sve moze biti lvl60

Poslednja izmena:
To je to!Funkcionise kako je Spirit objasnio.
Mali savet,nikada nemoj izletati sa maximalnim bidom koji zelis da ponudis.Ucestvuj toliko da pratis aukciju, da bi u poslednjim sekundama iste zveknuo maximalno koliko si spreman da das.:)

Povezao sam danas novi PP acount, i stavio jedan 3eur item da probam sta ce biti ako se proda. :)
Sve je lepo prihvatila igra, pa sad da vidimo sta ce biti sa parama ako uspem da prodam.

Povezao sam danas novi PP acount, i stavio jedan 3eur item da probam sta ce biti ako se proda. :)
Sve je lepo prihvatila igra, pa sad da vidimo sta ce biti sa parama ako uspem da prodam.

Hvala za info o bidu. Ja sam odma skapirao ali sam mislio da tako ne funkcionise. Izvinjavam se, moja greska.

Mislim da neces moci povuci pare ako imas nas paypal... Samo placanje je omoguceno.

Za sada. Uplate ce ici kontam preko nekih nasih "organizacija" da bi se kontrolisao priliv sredstava. Tako da to, ili ce biti komplikovano ili nemoguce jos dugo vremena.

Ljudi kako najbrze, najsigurnije i najjeftinije da uzmem hots van bneta? Ne mogu da koristim svoju karticu na bnetu da kupim hots jer je vec koriscena za 5 accova, a treba mi jos jedan hots veceras, ili ako ne moze veceras, sto pre?

Znaci treba mi siguran proveren sajt gde je hots naravno jeftin(iji) i kljuc se dobija sto pre, najbolje bi bilo veceras. Naravno digital edition, nikakve poste, kutije itd. Veoma mi je hitno :p.

Poslednja izmena:
Ovo ti je sigurica :
http://www.g2play.net/store/
dosta ljudi sa bencha je kupovalo preko tog sajta, kljuc stize u roku od 5-10min i sve je ok.
Mozda ces na nekim sajtovima naci i jeftinije ali mrzi me da pretrazujem :D

Samo da napisem kao podsetnik novu formulu za exp u 1.08

[100%(base) + bonus from MP + helm ruby + ring] * [1 + Up to 0.75 from NV + Up to 0.30 for multiplayer]

nadam se da ce uskoro patch :type:

http://www.g2play.net/store/Starcraft-2-EU-Heart-of-the-Swarm-Expansion-Digital-Download-PC-MAC.html

Sledeci put pitaj u HotS topicu, posto si malo omasio.

EDIT: Pretece me DBraveZ. :)

Tek sad vidim sta sam uradio, to sam i hteo, ali bilo mi je upaljeno 30 tabova, izvinjavam se, i hvala obojici :).

Pokusavam da kupim svojom karticom za drugaricu, ona je iz Beca i na g2play sam kreirao acc na nju i mail stavio na nju. Naravno skrill prepoznao je mail posto ona ima MB i forsirao da se ulogujem mailom i (njenom) sifrom sa MB, sto sam i uradio. Nastavio sam kupovinu normalno, izabrao other payment methods (a ne njene ponudjene kartice sa MB), i ukucao svoju. On je naravno moju karticu pokusao da doda na njen Skrill i izbacio gresku da ne mogu da nastavim jer je kartica dodata na 1 Skrill accu. Ok ja izbrisem, probam ponovo, ma ne ****... nece ni da doda, ni sa novim accom, ni sa mojim infom, nista.

Grupa retarda: Blizzard, Moneybookers i g2play (ali verovatno nije g2play nista kriv)...

Poslednja izmena:
Izvinjavam se sto spamujem temu, bolje ovde sve pa cu zamoliti moderatora da izbrise kad zavrsim sa ovim retardacijama. Dajte neki drugi sajt, ovde ne moze, sve mora preko skrilla a tu sam oficijelno ubagovao karticu svoju u jbenom limbu... negde gde ne moram da pravim acc sa nepotrebnim podacima, nego jednostavno da kupim igru :mad: izgoreo sam....... :\

Jel ovo digital version i dobijem odmah kljuc ili cekam "2 radna dana" da mi stigne na adresu? Obzirom da mi kutija ne treba, devojka je u Austriji.. i necu da cekam 2 dana :p.

prvi leg plan :)

ncD8Dbk.jpg

koliko traziti zlatnika za ovaj amluet ? gledao slicne na ah, nema sa life on hit statom a cene mi se bar cine astronomske, pa reko da proverim ovde...

screenshot009n.jpg

koliko traziti zlatnika za ovaj amluet ? gledao slicne na ah, nema sa life on hit statom a cene mi se bar cine astronomske, pa reko da proverim ovde...

Pogledajte prilog 112189

Pa moze da vredi dosta, ali kako sada mogu da se kraftaju amuleti tako da cena moze jako da mu varira. Ali generalno trebalo bi da vredi dosta golda za one koji nece da se bakcu oko kraftovanja.

Nazad
Vrh Dno