Šta je novo?

Diablo 3

Ja hocu moje 4k gomilice, bas lepo izgedaju onako sa sve polugama :D

Posle duzeg vremena uzeh malo da se igram :D
malo drljao sa monkom nista posebno, drugi act drop mrsav, pa odlucih malo da predjem na demona njemu mi je vec paragon lvl ne bog zna kolko al kao aj da se podsetim kako to bese izgleda iz dh perspektive i dropne mi legendary.... u pitanju je neki bow windforce ima dobre statse al u odnosu na crossbow koji koristim mi smanjuje podosta dps a po statovima su slicni, sem sto cross ima 98% crit chance...
Elem sta vi mislite? Sta je bolje od ova dva i koliko koji od njih vredi?
1.jpg

Taj rare mozda i prodas, tvoj bow ne vredi nista. Razlika ti je u brzini i efektu spram cistog dmg. Sam izaberi sta ti vise odgovara za tvoj build.

Evo konacno i meni da padne solidno oruzje.Ovom Skornu realno fali veci chd i veci dps da bi bio vrhunski ali ni ovako nije lose.
Taman kad sam trazio cime da opremim monka.Sad jos amulet da se crafta sa loh i opusteno.Mada moram i barba doterati do 100 paragona :)

hvala pero, skontao nocas kad mi enuziel reche slicno... *** dugo nisam ingame pa sam se ponadao da me usralo :D

Poslednja vest iz sveta ove surove igre.

Poznati americki streamer sa twitch.tv-a ZillianOp koji je od pocetka govorio svima da je osoba sa posebnim potrebama [ u kolicima tacnije ] je prvo od strane blizarda banovan zbog ociglednog botovanja [ koristio deamon buddy tool] koji je vidjen na stream-u, odjednom je prohodao !?!?!?

Prosto covek ne zna da li da umre od smeha ili sta da radi .. Ja se realno smejem jer je ovo zaista jedna od najvecih prevara kada su video igre u pitanju.

TL : DR - Lik je od gledalaca svog stream kanala skupljao pare za novu stolicu za nepokretne - odjednom ustaje u sred stream-a i .. riba kaze OMG i krene da lupeta neku pricu .. prilicno smesno.

http://www.twitch.tv/archive/archive_popout?id=386774434 - premotati na 15:40
http://www.reddit.com/r/Diablo/comments/1bpuvw/zilianop_can_actually_walk/

iXv3u64.gif

ps: Na sniku igra WoW posto je jel te banovan sa Diablo 3 ali to ne umanjuje nista. Covek je zaradio preko 8 000 dolara od donacija a boga pitaj koliko od prodaje zlata i itema i brate ne mogu da verujem koliko se smejem hahahaahah

Poslednja izmena:
Hahahaha fail :D

Ne treba da ga tuze likovi kojima je izvukao novac, nego udruzenje hendikepiranih sto se izigravao i tako nesto radio.

phail!

dno dna....

Secam se kada je skupljao donacije za nova kolica, pa jos ostavljao viewerima da izaberu boju... Smesno i zalosno, nadam se da ce popiti brdo tuzbi zbog ovoga.

Nije mi jasno zasto se ljudi uopste primaju na te stream-ere i gledaju njihove prenose?U cemu je poenta toga i sta tu ima toliko zanimljivo i jos uz to im ljudi doniraju!Treba da ih namagarci kada ima naivcina po citavom svetu!Bas mi je drago sto se nafatirao!Kao sto je napisao clan @perafilozof treba da ga tuzi udruzenje hendikepiranih,pa neka se cese tamo i gde ga ne svrbi,jer to nimalo nije bezazleno!Mozda cemo gledati stream iz zatvora gde se igra mame i tate sa cimerima!

Poslednja izmena:
Zasto se ljudi primaju na fudbalske prenose? Ili bilo koji drugi sport? Kad realno mozes da izadjes na prvu livadu/teren/bazen i igras to isto... Ne treba ni pitati. :)

To se ne moze ni porediti sa ovim!Mozda ljudi vole da gledaju kako brzo ubija mobove na MP10,pa nemogu od odusevljenja da dodju sebi nekoliko dana ili im se mozda svidja kako izlaze one zute brojke kada "udara" critical!Nemoj da budes smesan!Ajde da je upitanju BF3 ili neka slicna igra pa jos i da razumem,kada covek igra sa drugim ljudima pa na taj nacin pokazuje skill,snalazljivost,poznavanje mape...ali u Diablu sa AI mobovima,to jednostavno ne mogu da razumem!Levi klik i samo napred!:p

Poslednja izmena:
Zasto se ljudi primaju na fudbalske prenose? Ili bilo koji drugi sport? Kad realno mozes da izadjes na prvu livadu/teren/bazen i igras to isto... Ne treba ni pitati. :)

Ovo je D3 tema a ne SC2 :p. Realno nije ti primer na mestu, dosta razlike ima izmedju D3 i bilo cega sta si ti naveo/Starcrafta. Ali opet, kad vidis sta sve ljudi strimuju na Twichu, Diablo je jos i super. Cim imaju tone gledalaca i uzimaju pare od toga, sto da ne strimuju :p.

Sto se tice ovog lika toliko je ocigledno da nesto nije u redu sa njim, video sam ga na necijem tudjem strimu i u prvih 5 sec sam znao da je teska degencina, po ponasanju i recenicama. Treba ga naci i polomiti mu obe noge u kolenu da se casti tom invalidskom stolicom za koju je marno sedeo kod kuce, i "zaradio" igrajuci D3. Stvarno sramota, toliko ljudi stvarno nema za stolicu ili neko drugo pomagalo, a on skuplja 8 hiljada dolara...

Nisam ciljao samo na sportove, nego ljudi inace imaju potrebu ili uopste su radoznali da vide kako igraju/rade oni koji su bolji od njih. A neki prosto uzivaju u tom takozvanom "backseat gamingu". Ni sam ne razumem sta ima privlacno oko gledanja kako neko drugi igra Diablo 3, ali ne sudim im, posebno posto ne smatram ni da treba neki narocit skill za npr. CoD a to je opet daleko popularnije od D3a.

Ja licno nikada nisam gledao D3 streams jer nemam nista novo da vidim i radije bih potrosio to vreme farmajuci. Gameplay gledam na YouTube kada hocu da naucim nesto novo za neku igru tipa SC2 taktike, BF3 oruzija i dodaci ili SimCity cake i fore.

*****u se ne pise dobro. Jedan deo ljudi se sprema da ih sve nahvataju i slome (njega, ribu, kevu) a drugi deo je vec poceo da ih prijavljuje policiji.

Ova prva varijanta bi bila najbolja i to bi jako voleo da se desi,dok policija moze da mu pljune pod prozor!Niko ih nije terao da mu doniraju,a to sto je on sve vukao za nos je vec njegova sposobnost!Na finjaka im je uzimao pare!

Ova prva varijanta bi bila najbolja i to bi jako voleo da se desi,dok policija moze da mu pljune pod prozor!Niko ih nije terao da mu doniraju,a to sto je on sve vukao za nos je vec njegova sposobnost!Na finjaka im je uzimao pare!

Da:p
Plus u svakom momentu moze da kaze da je imao terapije i da je samo zeleo da za sebe to zadrzi:p

Ma on je svo vreme vezbao za nastavak filma: :D

Evo jedan solidan drop na mp6:

Screenshot001.jpg

Bolje iteme dobijam sa Monkom koji mi je sada 28 paragon nego sa WD koji je 93 paragon.

lep :) da je barem 2.5% ls kupio bih ga :)

Koliko ova igra zna da razocara coveka pa to je strasno ali isto u sledecem trenutku da ga obraduje:

Screenshot002.jpg

Koliko sam zeleo da mi ovaj Chest Armor padne dok sam igrao sa barbom a igram i sada pa kasnije sa WD-om i na kraju mi je pao na Monku paragon 29 u Keep 2 kao i predhodni item koji je gore okacen, opet sam igrao public kao i prosli put na MP6 tezini. Samo malo jos da ojacam Monka pocecu sama da soliram keep 2 na MP10 samo zbog itema koji mozda mogu da padnu.

Poslednja izmena:
Jedno pitanje u vezi Gold AH i bidovanja... Ako je trenutna cena na primer 50k i ja bidujem 25m, da li će cena skočiti odma na 25m koliko sam bidovao ili će tipa kao na Limundu da pređe nešto sitno, a ja budem osiguran do 25m da pobeđujem?

Cena ce skociti odma na 25m.

Nazad
Vrh Dno