Šta je novo?

Diablo 3

Igra je dumbed down da bi podišli širokim masama, kao što su uradili i sa wow, konzole su tu najmanji problem.

Jel ima neko raspolozen veceras za uberbossove? ima par infernal masina sklopljenih, mp6.

Fora je sto nas ima 2 wizzarda i jedan dobar barb, pa bi bilo dobro da hoce neki barb/monk :)

Hocu ja , hocu ja :d pls pls :D

Cim se opasuljim od posla, tamo negde posle 8.

PS: btag u potpisu.

vazi zovem tebe i ratka veceras

spremno 5+1 masina :)

u zadnje vreme nikako da mi ispadne key of destr.
a imam vec 4 of terror i 2 of hate :/

Poslednja izmena:
ako vam treba firepower javite se :) battle tag u potpisu

Ne radi AH kako treba. Dobija se error 0 kad zelim da postavim nesto na prodaju. Ako malo sacekam u completed tabu mi se pojavi da imam 51/50 itema pa mi zbog toga ne da. A ako nesto odatle prebacim u inventar onda mi se pojavi pravo stanje (npr 46/50). Posle nekog vremena se opet pojavi 51/50 i ako opet prebacim neki item u stash pojavi se sad 45/50 al error 0 ako pokusam nesto da stavim na AH. Tako sam lepo sad popunio inventar i stash i mogu da se slikam dok ovo ne srede...

ladno udjem da rokam malo posle dozeg vremena i provalim da i dalje dobijam DC kad koristim WW ..... koj fail oni ladno to jos nisu popravili...

meni nikad nije bio dc na ww. jeli imas set bul khatosa?

ja sam imao mnogo problema sa DC WW, ali sada toga vise nema, ne znam da li su oni sredili.
Ako kojim slucajem koristis Overpower/Killingspree probaj da promenis na nesto drugo, meni je ta kombinacija najcesce izazivala DC

evo sta ja koristim kad igram ww build :
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#ahUXRk!YhW!YZZYYZ

300 sati, 86p barb, ni jedan DC (osim kad mi pukne veza, al tad ne radi ni google.com :D )
citao sam da se nekima javlja DC, ima i tema na Blizz forumu, jedino sto mogu da preporucim je da malo izmesate skillove i probate sa nekom promenom.
Takodje probajte bez Bul Katosa ko koristi

Realno necu ni Barba da igram dok to totalno ne srede, jbo ih retardirane vaznija im je konzola a tu kao nesto zadrti za PC od postanka.

Necu da se ogranicavam u vec ogranicenoj igri,

a i Bul-Kathos je sudbina svakog barba, naravno sto bolja verzija :)

Smucio mi se ovaj Diablo skroz!U zadnjih 5 dana dobijam jedne te iste leg,7 Spirit Stona i 5 Lacuni Bracers-a i nista drugo!Maltene lice ko jaje jajetu!Sta se to desava nije mi jasno!

Takođe nikada nisam imao problema sa DC-ovanjem, a igram WW build (sa Overpower) 200+ sati...

Ja sam već pisao ovde o DC problemima sa WW i kako sam ih rešio. Meni je pomogla promena u Windowed (Fullscreen) Display mode. Nisam menjao build ili bilo šta drugo.

Hvala:
-Spiritu
-Ilidanu
-Shobotu

za par masina odigranih u sklopu mp9.. stigao sam da napravim cak 3 hellfire ringova :)
onda sam krenuo malo da igram sa WD-om, prsti na sve strane sa HF ringom, a bonus exp mi je ukupno 92%, sto nije lose :)))

Jedno pitanje za vas trojicu, da li mi je neko ovo od vas izbacio, ili mi je igra izbacila, tek sad sam izvalio da ovaj prsten vredi 100-250 miliona...
natalija.jpg

zar ne?

lep ring :)

ne, upravo stavio nekih 7-8 itema na HA

I kod mene sve normalno, i na SC i na HC AH.

@KizaLion: Lep ring. Taman kad se proda moci ces lep gear da nabacis.

pukao server... Error 73

meni nikad nije bio dc na ww. jeli imas set bul khatosa?

jok nemam bul khatosa niti koristim WW sprint spec :) .... nije se to pre desavalo .... krenulo pre par meseci pre nego sto sam prestao da igram tipa .... kad su krenuli uber bossevi, a vidim da jos nije popravljeno.

imaces instaliran blizz server na ps koji ce da generise sve :)

Ne volim da zelim nekom nesrecu, ali dao bog da razbiju zastitu PS4 pa da se Blizzard konacno opece. Sad me uopste nece cuditi ako najave ekspanziju za konzole pre PCa.

to ce se neminovno desiti.... dakle niko nije mogao da piratizuje d3 na kompu, doci ce moment kad ce moci na konzoli....

ne mora da se ceka razbijanje ps4, d3 ce izaci i za ps3 koji je vec razvaljen...

haha ne verujem :)

Vrh Dno