ljubisat100
Slavan
- Učlanjen(a)
- 22.07.2008
- Poena
- 319
Pogledajte prilog 107474 evo ga moj nov...
ih to nije nistaSinoc sam iskraftao par gemova za mog svestenika i sa 20 mil. sam pao na 100 iljada!Dali bi hteli da udelite sirotinji koji milion?Mislim da bi to bilo jako lepo od vas da pomognete clanu u ovim teskim trenucima!![]()
ih to nije nistaja sam juce spao sa 170 mil na 7 mil
btw sad gledam ove shotove sa double leg i zanimljivo da su oba bila od bossova Azmodana i Iskatua. a meni bossovi jako retko bace uopste nesto valjano![]()
ih to nije nistaja sam juce spao sa 170 mil na 7 mil
btw sad gledam ove shotove sa double leg i zanimljivo da su oba bila od bossova Azmodana i Iskatua. a meni bossovi jako retko bace uopste nesto valjano![]()
Hoces da kazes da je namestenoIako moj prijatelj BattleHymns voli da troluje u igri sa ne identifikovanim legendary itemima sve je regularno. Mada do tada Azmodan nije bacio nista vredno do tog The Witching Hour, ponekad neki krsh Echo, ali uglavnom su bili zuti.
da. nisam ni pomislio na to da je neko drugi bacio. mislim ko bi jos trolovao sa witching hour
bese onaj lik na streamu, grdno se *****ao zbog toga![]()
Dobro je onda,sada mi je malo lakse!ih to nije nista ja sam juce spao sa 170 mil na 7 mil
Jedno pitanje kada smo vec kod boss-ova. Da li boss-ovi imaju neki enrage timer(konkretno Belial) i da li boss-ovi imaju neke aproksimativne drop liste kao u WoW-u(recimo da znas da taj i taj boss ima sanse da baci neki Witching Hour ili Bul Kathos weapon ili je sve totalno nasumicno.
Ima li nekog na forumu da igra Hardcore ozbiljnije? Blizim se 60om levelu, pa bi mi dobro dosla pomoc nekog gearovanog igraca kod Hell Diabla...
Jeste da mi je "ozbiljan" barb zaginuo zbog DC, ali sada imam WD paragon 5 pa me dodaj da to predjemo - Freeman#1624
Uhhh WD na HC... ja probao i zaginuo, srećom nisam daleko dogurao. Ali barb mi je još... pljuc pljuc... živ... Delphisaurus #1812
Hvala druze! Dodajem te, pa te cimam kad mi bude trebala pomoc.
Evo malo farmamo SC pa mahni kad zatreba. Nesto mi baguje contact lista, pise da si offline kad kucam a vidim te online u listi...
Nego, WD sam uzeo zbog spirit vesela, i za farmanje, a planiram da mi barb bude main ponovo.
Samo malo da nabacim itema i golda, i ove nove planove...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari