Šta je novo?

Diablo 3

Sinoc sam bas imao srece, dva puta dual legendary drop i jednom dual plan drop u roku od sat vremena igre.

Screenshot007.jpg Screenshot008.jpg Screenshot009.jpg

Ovaj belt je dugo iscekivan, ali steta sto nije za mene tj za barba...

The Witching Hour.png

... odlican!

Bas lep amu. Da je zabo jos all res, nema sta vise da trazis...

Sinoc sam iskraftao par gemova za mog svestenika i sa 20 mil. sam pao na 100 iljada!Dali bi hteli da udelite sirotinji koji milion?Mislim da bi to bilo jako lepo od vas da pomognete clanu u ovim teskim trenucima!:D

Sinoc sam iskraftao par gemova za mog svestenika i sa 20 mil. sam pao na 100 iljada!Dali bi hteli da udelite sirotinji koji milion?Mislim da bi to bilo jako lepo od vas da pomognete clanu u ovim teskim trenucima!:D
ih to nije nista :) ja sam juce spao sa 170 mil na 7 mil :D

btw sad gledam ove shotove sa double leg i zanimljivo da su oba bila od bossova Azmodana i Iskatua. a meni bossovi jako retko bace uopste nesto valjano :)

ih to nije nista :) ja sam juce spao sa 170 mil na 7 mil :D

btw sad gledam ove shotove sa double leg i zanimljivo da su oba bila od bossova Azmodana i Iskatua. a meni bossovi jako retko bace uopste nesto valjano :)

Hoces da kazes da je namesteno :D Iako moj prijatelj BattleHymns voli da troluje u igri sa ne identifikovanim legendary itemima sve je regularno. Mada do tada Azmodan nije bacio nista vredno do tog The Witching Hour, ponekad neki krsh Echo, ali uglavnom su bili zuti.

Hoces da kazes da je namesteno :D Iako moj prijatelj BattleHymns voli da troluje u igri sa ne identifikovanim legendary itemima sve je regularno. Mada do tada Azmodan nije bacio nista vredno do tog The Witching Hour, ponekad neki krsh Echo, ali uglavnom su bili zuti.

Sve je regularno,jer stoje dve zvezdice na mapi.Da je on bacio unid leg,mislim da ne bi stajala zvezdica.;)

da. nisam ni pomislio na to da je neko drugi bacio. mislim ko bi jos trolovao sa witching hour :)

bese onaj lik na streamu, grdno se *****ao zbog toga :D

Ma salim se. Nisam ni ja mogao da verujem kada sam video. Od patcha sam nabacio 5 ili 6 paragon levela ali mi se drop drasticno poboljsao, sobzirom da prakticno nemam MF, ono sto nosi Hellfire i Monster Power, tako da prijatno sam iznenadjen. Mada Monster Power je u prvom slucaju bio 3, dok je u drugom 5. Cak stavise na MP 3 posle Azmodanova 2 legendarna Iskatu je bacio dva plana.

Jedno pitanje kada smo vec kod boss-ova. Da li boss-ovi imaju neki enrage timer(konkretno Belial) i da li boss-ovi imaju neke aproksimativne drop liste kao u WoW-u(recimo da znas da taj i taj boss ima sanse da baci neki Witching Hour ili Bul Kathos weapon ili je sve totalno nasumicno.

da. nisam ni pomislio na to da je neko drugi bacio. mislim ko bi jos trolovao sa witching hour :)

bese onaj lik na streamu, grdno se *****ao zbog toga :D

Mogao je da troluje sa nekim firewalkers-icama. :)
Ali onaj witching sa resistovima je zlo.Ne bih se bunio da me neko troluje sa tim. ;)

ih to nije nista ja sam juce spao sa 170 mil na 7 mil
Dobro je onda,sada mi je malo lakse!:DSalu na stranu,ali mislim da cemo sada teze dolazi do golda nego pre ovog patch-a!Jedino sto se moze prodati od svih rare itema su Bracers-i,ovo ostalo skoro da nista i ne vredi!
Dali jos nekom ispadaju planovi ko ludi?Meni samo u jucerasnjem danu je ispalo nekih 15-ak komada!
Do sada nisam nesto posebno kraftovao,ali gemovi su skupi do bola,nisam ocekivao da ce tako biti skupi!

Ima li nekog na forumu da igra Hardcore ozbiljnije? Blizim se 60om levelu, pa bi mi dobro dosla pomoc nekog gearovanog igraca kod Hell Diabla...

Jedno pitanje kada smo vec kod boss-ova. Da li boss-ovi imaju neki enrage timer(konkretno Belial) i da li boss-ovi imaju neke aproksimativne drop liste kao u WoW-u(recimo da znas da taj i taj boss ima sanse da baci neki Witching Hour ili Bul Kathos weapon ili je sve totalno nasumicno.

ima, mislim da je enrage posle 8min za bosove.
a sve je random, nije kao wow, apsolutno nema pravila gde i kad sta pada.

Napravio sam danas jos 40 komada (do sad ukupno 300 strength amuleta) i evo ga jedan fin craft.
Ali znam da moze bolje, fali mu attack speed :) podigao mi dmg u farm opremi za 23k, a u uber opremi celih 43k,mogu misliti sta bi bilo da je izrolao AS :smash:

Prilozi

• amuD3-2.jpg
    amuD3-2.jpg
    52.3 KB · Pregleda: 167
Ima li nekog na forumu da igra Hardcore ozbiljnije? Blizim se 60om levelu, pa bi mi dobro dosla pomoc nekog gearovanog igraca kod Hell Diabla...

Jeste da mi je "ozbiljan" barb zaginuo zbog DC, ali sada imam WD paragon 5 pa me dodaj da to predjemo - Freeman#1624

Jeste da mi je "ozbiljan" barb zaginuo zbog DC, ali sada imam WD paragon 5 pa me dodaj da to predjemo - Freeman#1624

Hvala druze! Dodajem te, pa te cimam kad mi bude trebala pomoc. Mozemo onda da posle i farmujemo malo.

p.s. Skoro sam video HC barba sa 250k hp. Taj moze i DC da prezivi :D

Uhhh WD na HC... ja probao i zaginuo, srećom nisam daleko dogurao. Ali barb mi je još... pljuc pljuc... živ... Delphisaurus #1812

Uhhh WD na HC... ja probao i zaginuo, srećom nisam daleko dogurao. Ali barb mi je još... pljuc pljuc... živ... Delphisaurus #1812

*** sa WD treba igrati polako i u SC a kamoli u HC igrati u prvim redovima. Ja isto sam krenuo sa WD na HC i tu sam 31 lvl ali kako me u poslednje vreme Telekom adsl nesto gadno zeza onda ga ni ne igram ali cim sredim adsl cu ga nastavim.

Hvala druze! Dodajem te, pa te cimam kad mi bude trebala pomoc.

Evo malo farmamo SC pa mahni kad zatreba. Nesto mi baguje contact lista, pise da si offline kad kucam a vidim te online u listi...

Nego, WD sam uzeo zbog spirit vesela, i za farmanje, a planiram da mi barb bude main ponovo. :)
Samo malo da nabacim itema i golda, i ove nove planove...

Evo malo farmamo SC pa mahni kad zatreba. Nesto mi baguje contact lista, pise da si offline kad kucam a vidim te online u listi...

Nego, WD sam uzeo zbog spirit vesela, i za farmanje, a planiram da mi barb bude main ponovo. :)
Samo malo da nabacim itema i golda, i ove nove planove...

Ma opusteno :) Taman i ja treba da naguram do 60og levela, pu pu, da ne ureknem. :)

nemojte igrati HC, ne znam kako drugima, ali meni tako laguje da je i SC neigriv

Zato sam jos pre dve nedelje i vise prestao da igram HC bas iz razloga sto mi ruter gubi sam od sebe link ali nije to ustaljeno pa da znam kada ce se desi moze da prodje 5 dana i nista da nebude a onda 6-tog dana mi napravi haos mada ja ove iz telekoma malo malo pa zovem i cimam ih dok mi to ne srede ili dok ne nadju gde je problem.

Mozes da ih cimas do sutra...zaista mislis da ce da se cimaju zbog jednog korisnika pogotovo ako nije problem do tvog rutera?

Nazad
Vrh Dno