Šta je novo?

Diablo 3

vote kick radi samo u public game-u.

zato ko ozbiljnije zadje u HC (veci paragon, skuplja oprema itd...) izbegava public

evo samo neki od primera, mada ima 100 ovakvih tema :
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/7894149468
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/7709861629
http://imgur.com/a/gQfp7

procitao sam jos pre 2-3 nedelje (blue post) da znaju za problem, ali nista jos konkretno po pitanju resenja nisu objavili. Mozda rese u 1.08, ukinu vote kick ili nesto drugo.
Za sad, HC sa prijateljima, sto manje public, mada je generalno US gori po tom pitanju, ima vise deb1la :D

Igrati single ili samo sa ljudima koje poznajes. Public ne nikako.

ovaj lik sto je izgubio hc heroja lvl 90, ako ne dobije svog heroja nazad i neku kompenzaciju u znak izvinjenja onda su blizzard stvarno mufljuzi... alo ljudi, pa ne vise svi po forumima po celi dan da znaju da je taj vote kick "known bug". ljudi celi dan rade nesto drugo i u slobodno vreme pikaju d3. i mozda nisu previse socijalni da cuju od nekog da se to moze desiti, igraju tako solo i doguraju do ne znam 70-80 paragon na hc i onda iz dosade upadnu u neki public i BAM zezne ga neki slepac! jel ovo beta ili sta je, da ima ovakav bug?

Odmah pade plan za najjaci rubin. Lucky...

Prilozi

• Screenshot005.jpg
    Screenshot005.jpg
    1,023.3 KB · Pregleda: 147
ovaj lik sto je izgubio hc heroja lvl 90, ako ne dobije svog heroja nazad i neku kompenzaciju u znak izvinjenja onda su blizzard stvarno mufljuzi... alo ljudi, pa ne vise svi po forumima po celi dan da znaju da je taj vote kick "known bug". ljudi celi dan rade nesto drugo i u slobodno vreme pikaju d3. i mozda nisu previse socijalni da cuju od nekog da se to moze desiti, igraju tako solo i doguraju do ne znam 70-80 paragon na hc i onda iz dosade upadnu u neki public i BAM zezne ga neki slepac! jel ovo beta ili sta je, da ima ovakav bug?

U patch notes pise da su ispravili.

LoL duplo pala vrednost golda... Sad mogu i da ukinu AH.

...ma to je neki propust u patch-u, kao ono sa dupe items/gems, neko je to provalio i stancuje pare sad :D

Tesko da ce ici cene itema gore kada je povecan drop. Cini mi se da ce im sad sve izgubiti vrednost. Probao sam igru, odradio jedan run. Nista znacajno ja tu nisam primetio sem tih recepata do kojih da bi dosao opet moras isto da farmas.... Bezveze.

Toliko su vremena radili taj patch, a malo toga doneli. Sramota za kompaniju velicine blizzarda.

pa to je i uvedeno da se napravi gold sink i da se manje igra ah, a vise igra sama igra

zatvorili su AH ...ko je kupio gold za male pare, bice milijunas :d

Vracaju li staru cenu golda?

pa zatvoren je AH... nemam pojma, nadam se da ce vratiti kako je i bilo...i AH na US je zatvoren !

Ne znam da li se to meni samo cini,ali kao da je povecana tezina inferna...

Čini ti se... :)
Jedino je plagued sada jači affix:
Damage dealt by the Plagued affix has been increased by 120%

novi amuleti ce ubiti sve ove na AH

iscraftao sam 5, ovo je treca po redu (daje mi 10k dps u odnosu na amu koji sam platio 127 mil)

Prilozi

• Screenshot025.jpg
    Screenshot025.jpg
    551.6 KB · Pregleda: 196
Pozdrav momci, cekao sam ovaj patch kako bih budzio Wizardicu malo. Trenutno je lvl 45 i koristim ovaj build na Monster Power 5 tezini.
90% vremena je zasticena od strane Frost Nove ili Diamond Skin-a, a Ray of Frost sa Sleet Storm runom je najekonomicniji ability koji sam nasao, mada se opet desi sa vremena na vreme da neki elite pack ne mogu da izbijem bez da se sklonim malo da mi se regenerise Arcane Power. Pored toga za sada mi super ide i umrem samo ponekad kad ispadnem skrtica i ne iskoristim potion kada treba(a jako retko kad treba).
Probao sam da koristim Temporal Flux i Disintegrade umesto Ray of Frost, ali to radi premalo dmg, a previse trosi Arcane Power. Sve mi je cimka da na Hell tezini ovaj build nece prolaziti(gotovo sam siguran da nece proci na inferno), tako da jel moze neko da mi da koji savet za Wizardicu, tj koje statse da trazim na itemim-a i neki build da se preporuci?

novi amuleti ce ubiti sve ove na AH

iscraftao sam 5, ovo je treca po redu (daje mi 10k dps u odnosu na amu koji sam platio 127 mil)

Imao si srece :)
Ja sam upravo iskraftao 60 komada, 30 za int, 30 za vitality. Svi otisli na salvage.
Najjaci iz obe kategorije me je spustao po 3k. Nijedan nije imao 3 factor, 3 komada zbirno su imala chc i chd i avg dmg. Ali se ne predajem, lol.
Inace mi amulet uopste nije nesto specijalan, bio 15 miliona na ah. Evo link ka heroju pa pogledajte.

Kako sam video sa ovim kraftanjem moze da se dobije i dobar vit na amuletu iako se kraftuje int na primer, pa sam se tako spremio da kraftujem 100 komada, brimstoni spremni, topazi spremni. Jos da nafarmam essences. Inace, na mp5 i mp6 sam samo od juce i danas skupio 60 komada bez problema famrajuci samo Ghoma za plan.

upravo napravio 100 str komada, dobio 2-3 ok, ali vec sam imao bolji.
Ali 1 mi je ispao fino, slican kao moj leveling amulet, ali ima i all res.
Odlicno ce posluziti do paragon 100 :)

Prilozi

• amuD3.jpg
    amuD3.jpg
    63.4 KB · Pregleda: 133
Evo i moje trece kraftane:
AmuCraft.jpg

Napravio sam posle jos 20tak, bilo je par solidnih ali nije to to. Ali sudeci po ovome, stvarno vredi kraftati, pa kad bude zabolo...

Ih da moze jos i prstenje ovako :)

Ja sam napravio 11 komada i ni jedan nije bio ni blizu onoga sto bi zamenulo moj amulet koji imam ali polako napravicu ja jos pa ko zna mozda ubodem neki bolji roll.

Mislis DEX + DEX, da to je dobitno combo :D

Nego, jel pravio neko chest pieces, ja napravio 6-7 komada, svi junk i shvatio da sam sirotinja koja ne moze vise da priusti :S:

Poslednja izmena:
mislim da se chest bas nesto i ne isplati, nekako svi imaju set chestove zbog bonusa.
Inace svaka cast za ovaj amu sto si napravio, odlican je

Mislis DEX + DEX, da to je dobitno combo :D

Nego, jel pravio neko chest pieces, ja napravio 6-7 komada, svi junk i shvatio da sam sirotinja koja ne moze vise da priusti :S:

Da, na tvoj sam mislio.
Jos Cold res stackujem, tako da bi mi dobro lego.

moras da me poducis o veliki Monku :)

monk is leveled up :D

Evo sta sam malo pre dobio:

Screenshot001.jpg

Nije los ali moze to i bolje tako da nastavljamo dalje craftovanje.

Ja sam bukvalno 40 iskraftovao i pazi ni jedan da uleti sa cc cd kombinacijom ili barem ias cc ili ias cd.. baksuz pa to ti je.. rukavice bi trebalo ali tu da ti uleti trifecta kombo mora da te bas bas ukenja, trenutne su mi skroz zadovoljavajuce.

Vrh Dno