Šta je novo?

Diablo 3

Ljudi jel ima neko problem sa igrom? Pa vrlo cesto mi se ovo desava tacnije od kako sam uzeo ponovo barba da igram:

Pogledajte prilog 103389

Jel to nesto do mene ili do njih posto kada igram sa wd-om to mi se ne desava mada iskreno vec par dana nisam ni sa njime igrao pa ne mogu da tvrdim 100% da se mozda i sa wd nebi desavalo.

To je problem sa whirlwindom na desnom kliku, preretpostavljam da ti se to tada dešava. Mora da se piše report Blizzardu i da se okači log. Problem je ustvari nastao kao implementacija zaštite protiv botova, jednostavno igra traži da se "klikće" a ne da se drži taster. Pokušaj da promeniš whirlwind na levi klik, možda i pomogne, znam samo da i ja imam taj problem i da ga nisam rešio još.

Pozz pa javi šta si uradio.

Ljudi jel ima neko problem sa igrom? Pa vrlo cesto mi se ovo desava tacnije od kako sam uzeo ponovo barba da igram:

Pogledajte prilog 103389

Jel to nesto do mene ili do njih posto kada igram sa wd-om to mi se ne desava mada iskreno vec par dana nisam ni sa njime igrao pa ne mogu da tvrdim 100% da se mozda i sa wd nebi desavalo.

Ja sam imao isti problem dok nisam prebacio igru u Fullscreen Windowed Display mod. Probaj mada nekima čak ni ovo ne radi.

Ja sam imao isti problem dok nisam prebacio igru u Fullscreen Windowed Display mod. Probaj mada nekima čak ni ovo ne radi.

Evo sada sam odigrao jedno pola sata mozda i malo jace i nema da me izbaci igra napolje. Doduse i pre mi je bilo random da nekada odigram pola sata pa cak i vise i da se nedesi da me izbaci napolje a nekada udjem u igru i posle 5-10 min me diskonektuje sa servera. Videcu ujutru kako ce biti kada budem odigrao malo vise.

U svakom slucaju hvala na savetu!

Poslednja izmena:
evo kako se uzima paragon 100 :D

[youtube]EvA2YeLOcuA[/youtube]

start od 03:00 :)

Moldran kralj. Nisam video bolju Paragon 100 završnicu.
Izdržao je 43 sata maraton od predviđenih 50 ali je postigao cilj. Pratio sam stream povremeno prošli vikend. Zanimljivo je bilo videti kroz koje je faze prolazio :)

Posle toliko dana kojekavog djubreta koje je padalo (naravno nijedan leg i set) evo konacno nesto sto je vredno paznje:

Screenshot002.jpg

Nesto masa bas nije odusevljena sa tim PvP. Bolje im je da to ne ubacuju jer masa je iovako vec kivna na njih a kada ovo ubace pa kada budemo videli sta smo dobili onda ce da budu jos vise na meti da ih masa pljuje kako su nesposobni. Ovaj PvP im je mac sa dve ostrice, jer koliko masa ga ocekuje toliko isto njih ga ne ocekuje.

No videcemo kada izadje kakve ce reakcije da budu.

Nego pitanje u vezi onog mog amuleta, koliko realno bi se moglo traziti da ode brzo bilo za golde ili evrice. Stavio sam ga iz zezancije na ah za 500 mil ali realno da brzo ode koliko moze da se trazi a koliko da se dobije golda/evra da se ceka i drzi cenu.

Poslednja izmena:
Dobro, u 1.0.7 dobijamo Dueling, kapiram da će tako izvideti koje su kombinacije skilova\itema previše OP u PVP-ju...

Kao što sam ti rekao i danas za item drop lutrija je sve to ali ispod 300m nemoj da prodaješ.A sa druge strane onaj koji ima 300m u sanduku ima dosta jakog lika pa je pitanje da li će da da te golde za 4,5k dmg-a...ja mislim da ćeš pre to da prodas na rmah..

ja za to ne bih dao ni 200 mil, nema ni vit ni res all, takodje mali je crit chance

ja za to ne bih dao ni 200 mil, nema ni vit ni res all, takodje mali je crit chance

Pa dobro to sto ti nebi dao to je druga stvar ali sada traziti savrsen item to je vec malo prelazi u bahatost, sada da ima all ress i vit pa item onda nebi vredeo da kazem 200 mil nego bi vredeo 20 bil. Svi mi hocemo savrsen item za sto manje para ali *** to tako nejde, to jest moze ali po kojoj ceni doci do savrsenog itema?

nisi me razumeo. nema nista od toga (ne mora da ima sve to). jedino sto je kao ok je cd od 72%, as je za 1% veci od minimuma, cc je isto mali, dex je nekome ok, sve to na gomili nije lose, ali ja gledam ako bih davao velike pare sta jos mora da ima. vit pod obavezno i to minimum 100 vit na amuletu, res all je dobra stvar na amu, ali nije ono pod must. e sad da ovo ima recimo 9% cc onda bi vec bila amulet da valja i da vredi dosta golda.

za 20 bil mora da ima 10% cc 100% cd i 9% as (plus dobar dex, plus dobar vit i neki average damage ako nema res all)

Taj amu realno vredi najvise oko 100m.
Ja sam pre par dana uzeo amu sa 28 Max Damage, 200Vit, 71 All Res, 7 Crit chance i 92 Crit Damage za 70m, eto neka ti to bude neki reper.
Jurio sam je jedno nedelju dana, i stvarno se svega nagledao... mnogo losije su bile sa oko 300-500m buyoutima. I sve je to meni i razumljivo, jer svi bi mi voleli da neki bolji item koji dropne prodamo za velike novce, pogotovo sto se to tako retko desi.

Znaci jos uvek nista od PvP-ja... Strasno... Moje pitanje je samo koliko ljudi i dalje igra igru od onih silnih miliona koji su je kupili...

I jos jedno pitanje je, naravno, zasto ovaj Jay Wilson jos nije dobio otkaz kada je vec sad ocigledno da D3 nije potrajao ni 7-8 meseci, a D2 se igrao 10 godina?

Ko kaze da nije potrajao i da se ne igra?
A i dosta ljudi je sprcalo po 500-1000 sati u igru, dosadila bi ti i Adriana Lima posle toliko...

A i dosta ljudi je sprcalo po 500-1000 sati u igru, dosadila bi ti i Adriana Lima posle toliko...

Pa tesko da igra... Moja friend lista u D3 ima oko 50ak ljudi. U predhodnom periodu vidim da samo jos 2-3 coveka igraju jos uvek. Pa cak i oni najzagrizeniji kao sto su Force (sa youtube-a) ili Ixinho (koji je cak i domaci D3 forum organizovao) su odavno odustali.

Ja se samo nadam da ce ovom Wilsonu dati nogu uskoro, pa da ce razvoj D3-a i expansiona preuzeti neko ko je sposoban.

Poslednja izmena:
Veliki broj ljudi je sve manje igra... Ne igra vise onim intenzitetom kao pre, ili je ne igraju uopste... Ako su pre mesecima igru igrali satima u toku dana, sad je igraju sat, ili nekoliko desetina minuta jer je jednostavno postalo dosadno da radis sve isto 2348573945 puta :p Nema niceg novog, zanimljivog... S moje tacke gledista, ako se igra bukvalno temelji na itemima, a kvalitetne iteme ne mozes da dobijes u dropu, a takodje nemas ni para da kupis nesto kvalitetno, onda stagniras i vrtis se u krug, samim tim nema niceg novog sto bi moglo da ti zaokupira paznju, i onda u krug sve, ponovo, i ponovo, i ponovo.... Stotinama puta... Posle ko zna koliko stotina sati, sve to izgubi na drazi, jednostavno... Ja licno skidam kapu likovima koji su stigli na 100-ti paragon, pa i na 70-ti, 80-ti, i za to je bilo potrebno zivaca i previse vremena...

Poslednja izmena:
Gotovo svi ljudi, koje ja znam, su prebacili 400-500h sati igranja, normalno da će krenuti manje da pikaju, češće imaju pauze... :)

Diablo je igra koju pikaš, pa pauziraš, i tako u krug... :)

Ja bih odavno batalio igru do patcha da nema ljudi sa kojima igram. 75ti sam paragon, to jos nije ni pola expa do stotke, i kad uzmem solo da grindam batalim posle 30min :)

Zelim da prodam igru ali bih prethodno obrisao svog heroja.
Kako to da ucinim, nigde ne vidim opciju za brisanje ?

Takodje me interesuje, kada igra dodje kod drugog vlasnika, da li ce on sa istim kljucem moci da se registruje na drugu email adresu ili kako to ide ?

U meniju gde biraš heroja imaš opciju delete, stim što možeš da uradiš undo za poslednjeg heroja kog si obriso. Znači obriši poslednjeg nekog lvl 1 heroja. Što se tiče prodaje, Diablo 3 ključ je vezan za tvoj battle.net nalog, tako da ako misliš da prodaš Diablo 3 moraš kupcu dati ceo svoj nalog (ako imaš još igara na nalogu, tipa Starcraft 2 ili WOW, onda i one idu u paketu). Što se samog naloga tiče možes promeniti e-mail vezan za isti i shipping podatke, dok će tvoje ime i prezime (ako si ih koristio tokom registracije novog naloga) ostati nepromenljivi. Budi spreman da kupcu šaljes sken svog pasoša ako blizzard bude tražio potvrdu identiteta vlasnika naloga, jer ako skontaju da je nalog promenio korisnika, pada ban hammer.

Poslednja izmena:
nemoj da mu brišeš heroje, neka mu, ti ionako nećeš više da igraš. ja kad sam kupio wow nalog imao sam lvl 60 paladina. nisam ga ni takao doduše, ali opet lik nije obrisao...

A sto da ne obrise, ja kada bih kupio neciji nalog licno bih sam obrisao tog heroja pa krenuo ispocetka da skontam o cemu se radi u igri. Evo samo primera, nedavno mi je neki lik odavde poslao invate da mu budem prijatelj i posle par min kako sam usao u igru i igrali par min vidim da lik odjedared nema oruzija i pita me sta sada da radi pa reko idi pa se popravi u gradu, znaci lik nije znao osnovne u igri. Tako da licno mislim da je to ok obrisati lika pa onaj koji krene neka krene ispocetka, osim u slucaju ako osoba koja kupuje nalog nema vec iskustva pa mu onda ostaviti da se ne muci zabadava.

Civil ako vec hoces da obrises svog lika onda uradi sledece, tamo dole gde menjas likove odes i obrises svog lika i kada ga obrises pojavice ti se pored opcije delite malo zelena strelica i na njoj ce pisati undo da vratis lika kojeg si obrisao e sada ako neces da niko igra sa tvojim likom ti uzmi pa kreiraj novog lika pa i njega obrisi pa onda klikni ponovo na tu zelenu strelicu tako da taj koji bude kupio tvoj nalog nece moci da vrati tvog starog lika sa kojim si ti igrao.

Sto se tice email-a to mozes u opcijama na battle.net da promenis podatke a i nickname moze da se promeni ako do sada nisi menjao tako da ko uzme tvoj nalog bice na njegovom mejlu i novom imenu koje bude odabrao.

Pa tesko da igra... Moja friend lista u D3 ima oko 50ak ljudi. U predhodnom periodu vidim da samo jos 2-3 coveka igraju jos uvek. Pa cak i oni najzagrizeniji kao sto su Force (sa youtube-a) ili Ixinho (koji je cak i domaci D3 forum organizovao) su odavno odustali.

Ixinho cak prodaje svoj battle.net acc koliko se smorio :D

Nazad
Vrh Dno