Šta je novo?

Diablo 3

Za one koji nisu znali(a ima ih sigurno) hellfire ring radi i kod followera sa tim da daje oko 7% exp vise. Ko ima viska golda moze da stavi i leoric signet sto dodje jos 5% exp (za one koji daju +20%). Za one koji farmaju exp ova pocetna cifra od +12% exp uopste nije zanemarljiva

Za one koji nisu znali(a ima ih sigurno) hellfire ring radi i kod followera sa tim da daje oko 7% exp vise. Ko ima viska golda moze da stavi i leoric signet sto dodje jos 5% exp (za one koji daju +20%). Za one koji farmaju exp ova pocetna cifra od +12% exp uopste nije zanemarljiva

To sto ti niko nije odgovorio ili pohvalio ili se zahvalio na podeljenom iskustvu to ne znaci da post nije procitan pa samim time nema potrebe pisati dva puta isti post.

A ono najbitnije nisi reko da nabavka tog prstena kosta od 18 miliona pa moze da ide i preko 150 miliona golda, tako da nabavka jednog ringa je ok ali nabavka drugog za pratioca je totalno besmislena. I koja svrha da se zuri da se istrazi 100 paragon lvl? Sta onda kada istrazis 100 lvl da se grinda sledeci lik na 100 paragon? Koja je poenta da se sto pre izgrinda 100 lvl? Se dobija neka nagrada, po meni totalno besmisleno je tako nesto raditi a ono najbitnije je to da se masa debelo smorila od ponavljanja svih actova. Jednostano i sa jednim likom je suvise izgrindati 100 paragon a sa dva je vec ravno budalastini. No ako nekome to predstavlja fetis da ima sve likove na 100 lvl onda neka mu je sa srecom ali dok je jos pri zdravoj pameti neka rezervise krevet ili sobu na psihijatriji jer ce mu trebati kada sve likove nagura na 100 lvl.

slazem se
kad se jednom nabije 100-ti paragon tad se gubi volja za igranjem sa tim likom (bar u mom slucaju, presao sam sa wiza na barba)...

najidealnije je da na nekim delovima opreme imate MF, pa vec na 60-70-tom levelu imate max magic find, i igrate dalje bez ikakve zurbe :)

To sto ti niko nije odgovorio ili pohvalio ili se zahvalio na podeljenom iskustvu to ne znaci da post nije procitan pa samim time nema potrebe pisati dva puta isti post.

A ono najbitnije nisi reko da nabavka tog prstena kosta od 18 miliona pa moze da ide i preko 150 miliona golda, tako da nabavka jednog ringa je ok ali nabavka drugog za pratioca je totalno besmislena. I koja svrha da se zuri da se istrazi 100 paragon lvl? Sta onda kada istrazis 100 lvl da se grinda sledeci lik na 100 paragon? Koja je poenta da se sto pre izgrinda 100 lvl? Se dobija neka nagrada, po meni totalno besmisleno je tako nesto raditi a ono najbitnije je to da se masa debelo smorila od ponavljanja svih actova. Jednostano i sa jednim likom je suvise izgrindati 100 paragon a sa dva je vec ravno budalastini. No ako nekome to predstavlja fetis da ima sve likove na 100 lvl onda neka mu je sa srecom ali dok je jos pri zdravoj pameti neka rezervise krevet ili sobu na psihijatriji jer ce mu trebati kada sve likove nagura na 100 lvl.

1- Dupli post je mojom greskom,a ne to sto niko nije odgovorio
2-Lepo sam napisao da je leoric za followera za one koje imaju viska golda
3-Primetio sam da mnogo njih farma exp rutu pa sam zbog toga ovo napisao (svako ima svoje razloge zasto igra)
4-Znao sam da ces se ti javiti :D

Srdacan pozdrav :wave:

Racunica je veoma prosta, kad nabijes paragon lvl 100 legendary ispadaju kao kokice, prodas ih na euro AH i imas veliku zelju da nastavis da igras sa tim likom, jedini problem za vecinu Srba je paypal.

ne bih se slozio :) imam paragon 100 i nije bas sve tako.
Problem je sto i ako dobijem 10-15 legenda na dan, mozda 1 bude dobar, uglavnom su za brimstone a poneki 1-2mil.

Treca stvar, paragon 100 vise dodje kao neki lud cilj koji juris. Da u jednoj igri koja po svom prelasku postaje besmislena (bar dok ne uvedu PvP, i Diablo zvanicno ne dobije neku competitive crtu, ovako se svodi na "kome je veci, dps ili sta drugo :p "), zacrtas nesto sto bi da postignes

Vec na 50-om p-levelu (a to se postize sa 100 sati igre, ili manje) nije probem da kupis neki amulet sa 40-45 MF i solidnim karakteristikama (main, cc + cd), opremis followera da od njega imas 25 MF, i dodas jos 3-4 dela opreme po 20 MF i imaces skoro maksimalan MF, onaj koji imas na paragon 100.
Legendi se i onako farmaju tamo gde se najbrze igra, na manjim MP, pa ti tu i ne treba neka vrhunska oprema, mozes da zakines neki atribut i opremis se sa MF, bonus healing from globes i pickup radius, nabijes 24 % movement speed. U takvom slucaju, dovoljno je 100k dps za barba, mp1 recimo, i imaces fin drop (mislim na kolicinu legenda, za kvalitet vam zelim srecu :) ) jer sa barbom jako brzo preleces mapu (konstantno spamovanje sprinta).

Zaista predlazem ljudima koji igraju, da se ne opterecuju dropom, on ce doci kad tad.
Zacrtajte i jurite neke druge ciljeve : da se predje SC i hardcore, da se izleveluju drugi heroji, da se odrade achievementi, da se dodje do paragon 100 itd...
Ja trenutno pokusavam da pronadjem i zakoljem sve one ljubicaste Unique monstere, i zabavno je :D
Takodje, HC je vrlo zanimljiv u publicu, igraci su totalno drugaciji. Stalno se desava da vam pomazu ljudi sa kojima prvi put igrate, dele iteme, daju savete. Posto je igra olaksana, i mp0 je manje vise smesan, HC vise nije nocna mora, i najveca prepreka je dobra internet konekcija i strah od pucanja veze

Po meni, ko se snasao za paypal i igra da bi prodavao iteme za pare, gresi opasno. Vrlo brzo ce vam dosaditi, cesto cete biti razocarani ako posle utrosenog vremena ne dobijete kvalitetan item

Ako vam je to cilj, predlazem nesto drugo, snajpovanje itema na AH i RMAH, i fllipovanje tj. preprodavanje.
Vecina najbogatijih igraca su se upravo ovako i obogatili. Ja sam samo jednom odradio tako nesto pre 4-5 meseci (prodao gold za evre, kupio neki plan za kraftovanje, i prodao ga za 5 puta vise golda nego sto sam prodao, cista zarada je bila oko 90mil ako se dobro secam). Imate igrace koji svaki dan rade ovako nesto, zaradjuju stotine miliona dnevno, a uopste i ne igraju igru.
Sa druge strane, i to mora da se vezba i nauci, kao i da se prate forumi, novi buildovi i trendovi, da se bude korak ispred vecine igraca.
Ali u poslednje vreme i tu se smanjila zarada, nije kao ranije, mada se opet zaradjuje 10 do 100 puta vise nego samim igranjem :)

Poslednja izmena:
Pa PvP patch je vec davno mogao da izađe... samo ne znam šta hoće u PvP da nabudže, i onako klase nisu balansirane jedna protiv druge. Ali čini mise da nemaju pametnije ideje pa odugovlače da imaju što više vremena za do expanzije.

Pa PvP patch je vec davno mogao da izađe... samo ne znam šta hoće u PvP da nabudže, i onako klase nisu balansirane jedna protiv druge. Ali čini mise da nemaju pametnije ideje pa odugovlače da imaju što više vremena za do expanzije.

Verovatno se mnogi secaju ali da vas podsetim kad je D2 izasao tek izaskom expanzije igra je bila potpuna (i jos vise popuralizovala igru),
a pogotovo danas kad Blizzard cuva stvari kako bi igri produzio vek sto je vise moguce i zaradio brdo para ne sumljam da ce kako vreme
prolazi igra biti sve zanimljivija... jos kad dodje i druga expanzija...

Onaj Unity od pre par strana otisao za 65m,odjednom se tvorilo brdo njih pa sam cak i dobro prosao. Evo upravo mi ovo palo,opet na mp0
Screenshot0011.jpg

au al ti imas srece :D
svaka cast, ovo vredi 300+ miliona

Onaj Unity od pre par strana otisao za 65m,odjednom se tvorilo brdo njih pa sam cak i dobro prosao. Evo upravo mi ovo palo,opet na mp0
Pogledajte prilog 103301
Svaka cat, u zdravlje da se proda za puno golda ili evrica... A ja toliko igrao ovu prokletu igru, i nije mi pao nijedan item koji vredi 11+ miliona (to je najveca cena za koju sam prodao nesto), sve nesto bezveze... I onda kad padne nesto, proverim cenu na AH vidim da je ljudima masovno padao taj isti item, i da je cena sa 10-ak mil, pala na sicu u samo dan/dva, i da ne moze da se proda za vise od nekoliko miliona, tj pitanje dal ce sad neko uopste da kupi to govance jer je svima pocelo da pada... Cist dokaz da je igra zesci fail. Taj random drop znaci da je igra samo za "probrane" :p, takoreci, ako si imao srece da ti padne, palo je. Ako nisi, onda sta da ti radimo... PLATI! Zato i nemam vise zelju da je igram, nemam taj osecaj zadovoljstva da sam nesto uspeo u igri. Trudis se i umesto da za taj trud dobijes nesto da bi dobio podstrek da nastavis da igras, ono ne dobijes ama bas nista i to puno, puno puta... Nit mogu da kupim neki item jer su cene otisle u pm, nit ce nesto normalno da padne sto moze da mi da neki koristan stat... D3 = Pay to win... Zato sad igram Batman Arkham City i mnogo mi dobro :D :D :D Jos jednom svaka cast i cepaj! ;)

Poslednja izmena:
:)

Evo i jedan drop od skoro kod mene :)

Prilozi

• mmmm.jpg
    mmmm.jpg
    60.1 KB · Pregleda: 112
Dobar drop, neki bas imaju srece u ovoj igri ali tesko, bas bas tesko ces dobiti 300m (mali crit dmg pocetni) mada ko zna

Ja sam odustao od diabla pre mesec mozda i vise... Pa brate smorilo da non stop igram jedno te isto iznova i iznova i na kraju ne dobijem nista korisno... nemam cak ni dobar set da bih mogao sam da farmam... Totalno mi je igra izgubila smisao... Definitivno cu da je prodam... ovako mi bezveze zauzima mesto na racunaru...

Pa veca je vreovatnoca da ces dobiti nesto vredno ako igras duze...

Planiram nesto sad posto me je igra smorila da nadjem nekoga ko nema pare da kupi igru ili zeli da kupi pa da mu dam acc da igra i da bude zajnicki acaunt i itemi,pa eto ako ima neko takav posten neka mi se javi na pm. :wave:

Pa veca je vreovatnoca da ces dobiti nesto vredno ako igras duze...

Planiram nesto sad posto me je igra smorila da nadjem nekoga ko nema pare da kupi igru ili zeli da kupi pa da mu dam acc da igra i da bude zajnicki acaunt i itemi,pa eto ako ima neko takav posten neka mi se javi na pm. :wave:

Prvo se raspitaj jel to ok da ti ne banuju nalog zabadava! Kontam da mozes da kazes da igras od kuce i u igraonici ili vec gde ali opet se raspitaj da nebi zabadava mozda izgubio nalog pa da se posle sa njima preko tiketa dopisujes i da im objasnjavas sta si radio.

Ma nece ga za to banirati 100%

A i nemam vise onog Barbarina uzeli mi taj acc...sad imam novi sa wizardom ali nije bas nesto....

Kako neko moze da ti uzme nalog? Osim taj koji ti je prodo nalog da nije pisao tiket i posalo slike od kutije da je on vlasnik naloga a da si mu ga ti ukrao pa da na taj nacin si ostao bez istog.

Nije bio acc na moje ime a i nisam imao sliku kutije...taj acc sam menjao za jedan League of Legends acc...

Pa dobro, ali ako ste se menjali i on je dobio sta je trazio a ti si kao nadoknadu dobio D3 nalog onda ne vidim na koji nacin si izgubio nalog osim ako nije neki prevarant pa da je pisao tiket da mu vrate nalog nazad. Uostalom i ti to isto mzoes da uradis sa svojim LoL nalogom da ga vratis nazad.

Jel neko valjao Diablo 3 po oglasima? Kako bi to funkcionisalo ako bi hteo da prodam?

Poslednja izmena:
Jel neko valjao Diablo 3 po oglasima? Kako bi to funkcionisalo ako bi hteo da prodam?

Postavis oglas pa cekas da ti se neko javi, ali najbolje ako mozes da se sa tim nekim vidis on tebi pare ti njemu podatke i to je to a ne da se tu natezete ko ce prvi da se otvori da li ti da mu posaljes podatke pa da razmisljas hoce ti posalje pare ili on da ti posalje pare pa da on razmislja hoces mu posaljes podatke u takvoj prodaji niko nece da bude prvi koji ce krene.

Ljudi jel ima neko problem sa igrom? Pa vrlo cesto mi se ovo desava tacnije od kako sam uzeo ponovo barba da igram:

Screenshot001.jpg

Jel to nesto do mene ili do njih posto kada igram sa wd-om to mi se ne desava mada iskreno vec par dana nisam ni sa njime igrao pa ne mogu da tvrdim 100% da se mozda i sa wd nebi desavalo.

Nazad
Vrh Dno