ne bih se slozio

imam paragon 100 i nije bas sve tako.
Problem je sto i ako dobijem 10-15 legenda na dan,
mozda 1 bude dobar, uglavnom su za brimstone a poneki 1-2mil.
Treca stvar, paragon 100 vise dodje kao neki lud cilj koji juris. Da u jednoj igri koja po svom prelasku postaje besmislena (bar dok ne uvedu PvP, i Diablo zvanicno ne dobije neku competitive crtu, ovako se svodi na "kome je veci, dps ili sta drugo

"), zacrtas nesto sto bi da postignes
Vec na 50-om p-levelu (a to se postize sa 100 sati igre, ili manje) nije probem da kupis neki amulet sa 40-45 MF i solidnim karakteristikama (main, cc + cd), opremis followera da od njega imas 25 MF, i dodas jos 3-4 dela opreme po 20 MF i imaces skoro maksimalan MF, onaj koji imas na paragon 100.
Legendi se i onako farmaju tamo gde se najbrze igra, na manjim MP, pa ti tu i ne treba neka vrhunska oprema, mozes da zakines neki atribut i opremis se sa MF, bonus healing from globes i pickup radius, nabijes 24 % movement speed. U takvom slucaju, dovoljno je 100k dps za barba, mp1 recimo, i imaces fin drop (mislim na kolicinu legenda, za kvalitet vam zelim srecu

) jer sa barbom jako brzo preleces mapu (konstantno spamovanje sprinta).
Zaista predlazem ljudima koji igraju, da se ne opterecuju dropom, on ce doci kad tad.
Zacrtajte i jurite neke druge ciljeve : da se predje SC i hardcore, da se izleveluju drugi heroji, da se odrade achievementi, da se dodje do paragon 100 itd...
Ja trenutno pokusavam da pronadjem i zakoljem sve one ljubicaste Unique monstere, i zabavno je

Takodje, HC je vrlo zanimljiv u publicu, igraci su totalno drugaciji. Stalno se desava da vam pomazu ljudi sa kojima prvi put igrate, dele iteme, daju savete. Posto je igra olaksana, i mp0 je manje vise smesan, HC vise nije nocna mora, i najveca prepreka je dobra internet konekcija i strah od pucanja veze
Po meni, ko se snasao za paypal i igra da bi prodavao iteme za pare, gresi opasno. Vrlo brzo ce vam dosaditi, cesto cete biti razocarani ako posle utrosenog vremena ne dobijete kvalitetan item
Ako vam je to cilj, predlazem nesto drugo, snajpovanje itema na AH i RMAH, i fllipovanje tj. preprodavanje.
Vecina najbogatijih igraca su se upravo ovako i obogatili. Ja sam samo jednom odradio tako nesto pre 4-5 meseci (prodao gold za evre, kupio neki plan za kraftovanje, i prodao ga za 5 puta vise golda nego sto sam prodao, cista zarada je bila oko 90mil ako se dobro secam). Imate igrace koji svaki dan rade ovako nesto, zaradjuju stotine miliona dnevno, a uopste i ne igraju igru.
Sa druge strane, i to mora da se vezba i nauci, kao i da se prate forumi, novi buildovi i trendovi, da se bude korak ispred vecine igraca.
Ali u poslednje vreme i tu se smanjila zarada, nije kao ranije, mada se opet zaradjuje 10 do 100 puta vise nego samim igranjem