Šta je novo?

Diablo 3

kod mene nisi :p nego se uvek javis kad zarsavamo :)

Na ne za igru nego za pojasnjenje oko paypala koje sam pitao...mora da dragan nije kući imaće on za.mene neki pismen odgovor...

Neke zemlje imaju mogucnost samo placanja paypalom, ali ne i primanja novca, ne znam kakav je slucaj sa Hrvatskom. Ako je moguce primanje novca, naravno da moze da se koristi za prodaju itema na RMAH.

Ljudi jel ima neko para na acauntu da kupi diablo 3 za jednog mog ortaka oće da krene da igra naravno prethodno bi bile uplacene pare na tekući racun....by the way koja je cena diabla pri takvoj kupovini da znam da kažem čoveku...

Ljudi jel ima neko para na acauntu da kupi diablo 3 za jednog mog ortaka oće da krene da igra naravno prethodno bi bile uplacene pare na tekući racun....by the way koja je cena diabla pri takvoj kupovini da znam da kažem čoveku...

Zar tako nesto moze?

Mislim da mogu sa tim novcem da se kupuju blizz proizvodi ako grešim neka me neko ispravi....

Mozes da kupis samo za sebe d3... Odnosno sta god da kupis vezano je za tvoj battle net account tako da ta opcija otpada... Nema gifta.

Cena je ista kao i u radnji da je kupio, jedino ako ima neka akcija... Kao sto je nedavno bila, nznm da jos uvek postoji.

Poslednja izmena:
Moze da se odradi na foru da taj lik sto hoce da krene da igra da kreira nalog a onda neko ko ima para na paypal racunu da se uloguje na taj nalog pa da tim putem putem kupi digitalno igru.

Licno mu to nebi savetovao jer oni prate IP logovanja medju razlicitim acc... Pitanje je dali ti mozes da povezes isti paypal sa dva razlicita naloga... To ce ti prvo detektovati.
I nerazumem sto bi neko trosio novac sa paypal naloga da bi nekom kupio igru, to je isto kao da si je i redovno kupio. Jedino da moze sa balanca, ali nmze.

Najednostavnije je da mu bilo ko kupi obicnom karticom (ako je on vec nema) dali na g2play ili negde drugde a ovaj mu uplati pare i reseno.

Poslednja izmena:
Licno mislim da to nebi bio problem jer ako i bude nekog problema da kaze da osoba koja je usla na taj nalog je usla i kupila igru i izasla a da ce on ubuduce da koristi nalog. Mada je to blizz pa me nista ne cudi.

Sto mora da poveze racun, ti se ulogujes na njegov novo kreirani nalog i odes na buy i on ti da ponudu kako da kupis igru.

Poslednja izmena:
Nevidim poentu toga i to je cista glupost... Onda redovno kupis igru bilo gde i nemas nikakvih problema i cena te izadje ista bez ikakvog cimanja.

Evo ti 39.99e

http://www.g2play.net/store/Diablo-3-Digital-Download.html

Prosto oni su ogranicili taj balance u igri da mozes samo sebi da kupujes stvari, a nemozes da ih giftujes nikome. Jer sta god da kupite logujete se sa istim podacima u sve igre, wow-a, diabla3, diabla2, starcrafta itd... Mail i pass su vam u svim vasim igrama isti i jedinstveni kao i vas battle-net nalog, zato je to uvedeno. To u neku ruku jeste pojednostavilo stvari, ali u drugu su se ogradili od tih kupovina jedni drugima.

Poslednja izmena:
Pa kako covek da kupi kada nezna gde i na cega da uplati pare! I po cemu glupost? I nije isto da kupis igru sada bilo gde, kod nasih preprodavaca je igra idalje oko 4.800 dok je na blizzu 40 evra sto mu je za nijansu jeftinije nego kod njih a da negovorim da ode da kupi u nekoj prodavnici.

Dao sam link, prati postove... Nisam mu ni rekao da kupi kod nasih preprodavaca.

Blizz je uvek bio skuplji nego kod g2play cak i u preorderu ako nisi primetio, a vidim da nisi ;)

Bilo ko ko ima karticu moze to da mu kupi samo neka mu prethodno uplati novac.

Poslednja izmena:
Obrati ti paznju kada sam ja napisao moj zadnji post i kada si ti tvoj post editivao. I sto bi moro da kupuje sa tog sajta kada jednostavno moze da napravi novi nalog na svom racunaru da osobi koja ce mu kupi nalog, ta se osoba uloguje na taj novo kreirani nalog i kupi preko paypal-a digitalno igru i kupi igru i izloguje se napolje.

Nevidim sto da komplikuje kada moze da bude jednostavno.

Mozda je bilo ranije ali sada je cena ista na tom sajtu i na blizzardovom.

Poslednja izmena:
Link je postavljen pre zadnjeg edita... Tako da to nije merodavno i nemam nameru da se raspravljam sa tobom kao glavnim trollom ove teme. Mislim da smo sve razjasnili.

Nisi prvo postavio link nego si prvo samo ovo napisao ""Nevidim poentu toga i to je cista glupost..."" samo ovo je bilo prvo napisano pa si onda editovao post.

Poslednja izmena:
Uff ti si stvarno komplikovan covek i ako nekontas osnovne stvari moram reci i da slabo kapiras.

1.Zasto bi neko rizikovao svoj acc sa paypalom da se loguje kod nekog NN lica narocito jer je taj paypal NELEGALAN?
2. Koliko nas u srbiji zaista ima paypal?
3. Cena je ista kao i na drugim sajtovima!

Navedi mi jedan razlog zasto bi jedan covek to uradio i ja cu se sloziti sa tobom i nastaviti ovu raspravu.
Najednostavnije bi mu bilo da nekome uplati novac ko ima karticu, taj mu kupi igru negde gde je najeftinija posalje mu key on ga unese na svoj battle net acc i ima igru. Niko ne rizikuje nista i prica zavrsena.
Trenutno nemozes nikome da kupis igru sa zaradjenim virtuelnim evrima iz igre!

Poslednja izmena:
Pa zasto bi neko moro da rizikuje? Moze taj neko ko hoce da kupi igru uplati doticnoj osobi pare putem post neta, jedan od nacina.

Drugo ko kaze da je PayPal nelegalan? Sto mora da neko ima u Srbiji PayPal?

Trece ne moze trece lice da uplati na neciju karticu pare, nego samo vlasnik te kartice moze da uplati pare na istu.

Pa preko postneta sam i mislio da mu posalje pare.

Nelegalan je i tvoj paypal. Da te oni provere i da vide da nisi u italiji odakle ti je paypal brzo bi se pozdravio sa njim. Cuti i uzivaj.
Ako se obraca ovde gde je 90% nasih ljudi logicno da trazi naseg covek sa paypalom.

Poslednja izmena:
Ti si stvarno nedokazan, da si malo pratio sta sam ranije pricao video bi da moj paypal nalog se ne vodi na mene nego na mog burazera, tako da je taj nalog legalan da ne moze biti legalniji jer se vodi na njega, na njegovu kreditnu karticu, i na njegovu kucnu adresu. A to sto ja koristim nalog ja sa njega ne podizem pare nego se samo pare uplacuju na njega a moj burazer sa istog dize lovu za mene.

Pa logicno je to da kod nas ne postoji paypal jer Srbija jos nije uvedena u platni sistem paypal-a a nece biti jos sigruno godinu dana a mozda i duze.

Poslednja izmena:
I ti mislis da je legalno da se ti logujes sa nase IP adrese na paypal registrovan u drugoj drzavi na drugog korisnika i koristis ga. Dva bambija za tebe :D

Dragan strikes again :).

1) Sto bi bilo ko trosio pare sa PP da nekome kupi i proda D3 kada moze jednostavno da ih povuce na karticu i digne? Zasto bi neko verovao drugome da mu ovaj kupi D3 preko paypala sto ce ga izaci skuplje nego da kupi igru bilo gde drugde?
2) Da li si svestan da ime, prezime i drzava moraju da se poklapaju na Bnet accu i od paypala? Znaci iako neko pristane da nosi acc sa mojim imenom "do kraja", mogu da ga scamujem kada hocu, i to legalno - zovem Blizzard i kazem da mi je hakovan acc.

Ili ajde ovako, ja napravim bnet acc, dodam autentikator i sms alert posto tebi ne verujem, a ti dodaj svoj paypal pa mi kupi igru? Da vidimo koliko ce to da te kosta? Decko kakve ideje imas, odusevljavas me iz dana u dan :D.

@Supreme.50

Jesi ti svestan sta pises? Pa eto mozda bi ja kupio coveku igru posto onda nebih moro da cimam burazera da dize lovu sa PP i da mi salje, ovako covek mi uplati preko post neta pare a ja njemu lepo kupim igru i sta je tu problem? I po cemu si ti zakljucio da ce da ga izadje skuplje igra?

Sto bi neko moro da nosi tvoje ime na svom nalogu? Jednostavno ode na sajt kreira novi nalog, da podatke osobi sa kojom se dogovori da mu kupi igru i ovaj ode i jednostavno klikne buy digital code i resen problem, kakvo vezivanje paypal racuna za tudj nalog. Ocemu vas dva strucnjaka trabunjate?

Poslednja izmena:
Pa ti onda uradi tako i zavrsena prica, samo nemoj posle da kukas ako budete imali problema.

Ti si medju retkima koji ovde imaju paypal i kojima se eto potrefilo da ce na taj nacin brze doci do novca.Ja kada sam pricao, pricao sam generalno i naveo to par puta.
A po tvojim postovima mogu da zakljucim da sam majstor a ne strucnjak :D

Izaci ce ga skuplje igra nego da je kupi negde drugde a ne direktno, takodje postnet nije za dzabe.

A da li mozes paypal na Miku da koristis ulogovan na acc od Zike? Ne. Provereno. A ako mislis da povuces pare na burazerovu karticu pa onda kupis, to moze 90% punoletnih stanovnika Srbije pa i on, verujem. Ne vidim benificiju da kupuje igru striktno tudjim parama koje je taj neko zaradio u Diablu. Pogotovo ne vidim razlog da se neko cima sa TOBOM.

Pa ko da je slanje para putem post neta toliko skupo pa da ne moze da se izdvoji jos to malo.

Pa ti si pitao ko bi, pa eto ja sam reko da bih mogo da mu ucinim a i da hocu ne mogu posto moje pare koje se nalaze na PP kao sto rekoh cim legnu u roku pola sata su skinute sa istog racuna, a to sam reko i neki dan ali u slucaju da mi treba nesto da platim uvek mogu da cimnem burazera da stavi pare ili preko kartice da placam.

A sto se tice placanja sa PP logicno mi je da ako sam na necijem nalogu i da hocu nesto da platim da ce da me pita za podatke od mog naloga i putem tih informacija da mi dozvoli placanje tipa kao kada placas sa internet karticom.

A znaci logicno ti je? Ajde sad slusaj nekoga kome nije logicno, nego ko je proverio. Zapitaj se zasto postoji paypal, da bi bio isti kao i placanje visa internet karticom??? Onda bi meni logicno bilo da Blizz salje pare direktno na te iste internet kartice koje spominjes, a ne posrednistvom paypala.

Jel ti acc na kome igras diablo registrovan na tebe i Srbiju, a taj paypal koji koristis na brata u nekoj drugoj zemlji? Kladim se da nije.

Evo za one wizarde koji pocinju tek kako za 120k golda napraviti potpuno funkcionalni CM build:p
Bio sam skeptican pa sam cisto probao da vidim da li moze i ispalo je i vise nego ok za farmanje mp1-2:p

http://www.youtube.com/watch?v=B-PYQVIQMIw

Evo i slika kako izgleda wiz sa opremom..Zanimljivo videti da i za malo golda moze da se napravi dobar support karakter za grupu i za solo farmanje manjih levela.:p
Screenshot009.jpg

Vrh Dno