Šta je novo?

Diablo 3

Jel bar valjalo sta?

meni pao the witching hour, znaci vise od svih do sad :)

WTF?
Pokrenem igru, skine zakrpu i igra puca cim se logujem i pomerim misa?!?!
Jel to neki poznat problem ili se samo meni desava?

Desavalo se i meni, restartuj pc, ili nemoj da klikces na onaj logo (diablova glava) dok se ucitava itd. Meni recimo posle patcha zabode tako 5 puta, samo pokusavam da udjem ponovo, i posle nekoliko puta udje, i vise se ne desava. Barem do sledeceg patcha. Ko zna do cega je, zezao sam se sa fajlovima u par navrata.

Restartovao, ne klikcem niti sam ikad kliktao na splash screen. :D
Obrni, okreni, cim pomerim misa nakon logovanja, igra puca i izlazi forma za prijavu problema Bizzu.
Ccccc....

Obrni, okreni, cim pomerim misa nakon logovanja, igra puca i izlazi forma za prijavu problema Bizzu.
Ccccc....

Vidi prvo ako mozes da celu igru ponovo instaliras! Ako imas cd onda ce ici brzo ali ako budes morao da skidas a imas sporiji net onda si nadrljao ili da vidis sa prijavom da se zezas.

Ccccc....

Onda ti je nesto drugo u pitanju. Nazalost D3 nema repair posto kao fazon radi repair po svakom pokretanju igre, ostaje ti kao last resort da odes u D3 folder, imas D3 i D3 launcher, pa probaj oba. Ne znam koliko je ovo relevantno, ali ako to ne uspe (vrv nece), reinstaliraj.

Ccccc....

Probaj ovo
idi na
c:\ProgramData\Battle.net\
i obrisi tamo sve sto ima, kad pokrenes igru preko launchera skinuce sve ovo sta mu treba ponovo.

Mozda su ti ostala neka falicna podesavanja, pa obrisi i D3Prefs.txt fajl u \Documents\Diablo III folderu , i ono se kreira ponovo kad igru pokrenes.
Ako i dalje nece, ostaje ti samo reinstall.

Uh al su zeznuli ovu aukciju pola itema se ne pojavljuje na njoj :/

Da, primetio sam nesto da recimo prva strana nije puna kao pre, a posle isto nasumicno fale redovi na dnu.

Ma proveravao sam tipa od 6 itema koje stavim na RMAH samo se 3 pojave...

sutra patch 1.0.6

O 1.0.6 i 1.0.7:

While a few of the posts here appear to be dripping with the sweet nectar of well-honed internet sarcasm, I did want to jump in really quickly to say that while patch 1.0.6 was a only minor patch for Diablo III, it was a necessary one that helped us address some important bug fixes as well as implemented the ground work for upcoming improvements to Battle.net.

Patch 1.0.7 is planned to be a larger patch than 1.0.6, and will contain much more than just bug fixes. Many of the changes we've discussed in these forums recently are currently scheduled for 1.0.7, and we are looking forward to sharing more details with you concerning it in the coming weeks. :)

Takođe, Jay Wilson je juče tvitovao:
gallery_47244_1609_9041.jpg

Poslednja izmena:
'Bem ti jad dodješ iz treće razbije se san i nemozes da spavaš a server neradi....cccccc:banghead:

Izgleda su popravili onaj bug sa AH.

Ljudi gde bih mogo da postavim ove Vile Vard da ljudi vide i da licitiraju a da ih ne prodajem preko AH jer je velika provizija koju uzima Blizzard na iteme.

Screenshot000.jpg

I koliko iste mogu da vrede, gledao sam na AH ima slicnih ali nema nijedne sa Fire Ress i uglavnom su samo All Ress dok drugi Ress ni nemaju a cene su od 300 mil pa do bilion i nema ih ni puno.

Poslednja izmena:
imas trade sekciju na blizzardovom diablo3 forumu

Imaš i trade chat kanal u toku igre ja ga često koristim i sve skuplje stvari od 50m sam tamo prodao...tako da pokušaj...mada mislim da to ramenima fali još jedan stats za.300+m.. ali gl

Nevredi ti to 300m... Realna cena toga je oko 200m za relativno brzu prodaju. Mozda mozes izvuci 300m ali ce sporije ici.

Takve stvari ti je moja preporuka da prodas za eure radi manjeg gubitka, bolje da izgubis 1e nego 30m ;)

Poslednja izmena:
Pokusao neki lik da me odradi na foru sigurne trgovine. Pa na pocetku act 3 tamo kod kovcega kao da stanemo svaki sa jedne strane zida i on ce meni preko trade da prebaci golde a ja njemu da bacim item na zemlju. Pa reko jel ti mislis da sam ja pao sa kruske pa da cu na tu foru da nasednem.

Poslednja izmena:
Dobro si prosao, sto znas za tu foru. Ima ljudi koji su tako vesti u prevari da je to cudo. Napise ti npr u trade 200m i samo u milisekundi obrise 6 nula...

Da li postoji i miligram logike u njegovom zahtevu, lol? Sto ga nisi pitao zasto hoce tako da trejduje?

Nisam ni hteo da se upustam u raspravu jer sam video odmah u cemu je fora. A svo vreme od kako je usao u parti samo vice da neces da me prevaris i slicno a kada je reko jel znas sigurnu trgovinu i predlozio kako samo sam izasao i obrisao ga!

Nazad
Vrh Dno