Šta je novo?

Diablo 3

Ne banuju oni cim aktiviras bot-a vec nakon nekog vremena. Mog drugara su banovali tek nakon 2 meseca...

Cemu veci mp lvl? Pa kada nagruvate opremu i mp7 cistite kao mp2 logicno da ce te preci na mp7 i imati bonus item i veci mf.

Mog drugara su banovali tek nakon 2 meseca...
imao si prilike da vidiš kako radi to? mene baš zanima da vidim uživo kako igra bot...

a jeli, kako oni proveravaju ko je bot? tipa ako pustiš bota da igra, a ti sve vreme stojiš tu pored kompa, i pratiš, kao prenos utakmice :) možda te ne banuju. tipa pitaju te jesi bot, a ti kažeš: nisam bre! :d

Sad bi mi stvarno bilo zao da ga banuju zbog 20-tak minuta pokusaja botovanja!Za nas botovanje i nije od neke koristi,posto od tih para mozemo samo kupiti WoW ili Starcraft 2,tako i da imam jos jedan nalog pored ovog sigurno nebi isprobavao vise nista!Zanimljivije je na ovaj nacin!

Da imas paypal nalog i tebi bi se isplatilo da ga cimas ali da ti kes ide na battlenet blalance to nije posao jer kao sto sam kazes tamo su ti pare zarobljene i mozes da kupujes samo ono sto ti oni ponude. Mada moze i battlenet da bude od koristi tako sto ces da kupujes igre kao gift i da ih prodajes malo jeftinije a ti je onda posaljes kao gift tome koji ti je platio pa na taj nacin da izvlacis pare sa battlenet balanace racuna.

Misim da nije moguce kupovati Blizzard igre kao gift, nemaju tu opciju kao na Steam.

imao si prilike da vidiš kako radi to? mene baš zanima da vidim uživo kako igra bot...

a jeli, kako oni proveravaju ko je bot? tipa ako pustiš bota da igra, a ti sve vreme stojiš tu pored kompa, i pratiš, kao prenos utakmice :) možda te ne banuju. tipa pitaju te jesi bot, a ti kažeš: nisam bre! :d

Imao sam prilike da vidim uzivo, bot ko bot ukljucis ga stavis mu spelove i ide i roka, otvara chest uzima iteme iidentifikuje trashuje ono sto mu kazes itd... Ali i zna da ubaguje.

blah.... ja bi realno dozvolio to botovanje skroz i dao oficijelni bot igračima... ovako je kao dozvoljeno a kao nije. nek se odluče. ili da daju perma ban na prvi start bot programa, perma ban na prvi shout o prodaji zlata, ili neka ga brate dozvole...

^^

Imas zanimljiv stav :D Onda nebi niko igrao igru.

@ ed_hunter (obviously)
Ajde ne drami... zagoravas kako je sve dozvoljeno i ne sankcionise se, ohrabrujes igrace da ga probaju i kasnije pametujes kako si ti nekome rekao da ne banuju, a odmah u sledecem postu pitas kako radi jer te zanima. Pa sto ga ne skines probas kad si toliko samouveren? Sto je najgore ni ne igras igru, nego trujes druge da probaju i izgube karaktera 50+ lvl???

ed ti je potomak baltazara on nista dugo i ne zna osim da troluje i drami,sta ti je tu cudno? ja negove postove dozivljavam kao viceve xD

Imao sam prilike da vidim uzivo, bot ko bot ukljucis ga stavis mu spelove i ide i roka, otvara chest uzima iteme iidentifikuje trashuje ono sto mu kazes itd... Ali i zna da ubaguje.

pa mora da non stop gine tako bot:) jedino ako se stavi bas neki nizak lvl u igri:) pretpostavljam da je tako? ne moze bot da igra efikasno..valjda:d
ps.sad kad se ispostavio da bot igra bolje od mene:d salim se,necu rizikovati svog karaktera sa botom:)

Poslednja izmena:
Oni sto su farmovali zlato sa botovima nistu to radili na inferno tezini nego na hell. Zbog potrebne opreme i brzine ubijanja...

pa botovi i jesu za nesposobne,nije inferno za svakog

e keva mu je najaca xD kakav lik !

ja ne bih mogao 2 ipo sata ovako ne znam sta da mi daju :D

Jel se jos kome botuje oprema u igri; ofarbam u plavo bude zelena, ofarbam u belo bude crna itd?!

Sto se videa tice; ne mogu da verujem kakvih retarada ima na ovome svetu!! :wall:

Poslednja izmena:
Mislis baguje* oprema u igri. Ja sam samo primetio na drugima, recimo u Hero View imaju jedne boje a i igri se to nevidi.

Koja smornjava lik, realno nedelju dana da skonta sa cime da ubije diabla na MP10 naked.

e ljudi trebalo bi da pocnem igram danas cim mi se skine client.
dajte neki predlog za lika igrao sam betu svideo mi se monk najvise od svih ? a par puta sam ovde procitao da ce mi yaya otpadnu ako krenem sa njim igram ...

a moze i neki help ako je neko voljan :)

Slobodno igraj sa monkom, nista mu ne fali. Yaya otpadaju ako igras sa doktorom.

Kiki care dodaj me u igri Strahinja#1413

dodaj da pomognemo xD

poslato

edit:
account je neki kibo nesto pojma nemam :d

Poslednja izmena:
Mene nisi dodao nemam request ;)

Evo glupog pitanja: Hocu da napravim infernal masinu, ali onaj kovac mora biti lvl 10. E sad moj je ostao na lvl 6, a ne znam gde da nadjem onaj recept da njega unapredim ??

Vrh Dno