Kako ne smeta... potrosim 50 miliona na gemove, prodje 7 dana i kostaju 10. Apsolutno me ne dotice. Covek bi popizdeo sto je puko pare, a zamisli mene koji studiram ekonomiju (delom) i zaradjujem Diablom, sve drzim pod kontrolomi sve se samo okrene naopako. Da ja nisam dovoljno dobar sto se ovoga tice i da sam pukao svojom krivicom, ne bi mi bilo krivo uopste, ovako banana. Mozda tebi ne smeta posto si casual igrac, jedva ste docekali da kupite jeftine gemove (iako to ne treba da funkcionise tako uopste), ali postoje i druge vrste igraca kojima smeta
.
Kako ne smeta... potrosim 50 miliona na gemove, prodje 7 dana i kostaju 10. Apsolutno me ne dotice. Covek bi popizdeo sto je puko pare, a zamisli mene koji studiram ekonomiju (delom) i zaradjujem Diablom, sve drzim pod kontrolomi sve se samo okrene naopako. Da ja nisam dovoljno dobar sto se ovoga tice i da sam pukao svojom krivicom, ne bi mi bilo krivo uopste, ovako banana. Mozda tebi ne smeta posto si casual igrac, jedva ste docekali da kupite jeftine gemove (iako to ne treba da funkcionise tako uopste), ali postoje i druge vrste igraca kojima smeta
.
Maintenance noćas od 3AM, kapiram da ima veze sa ovim dupovanjem gemova...
Pa to ti je lutrija, sta da uopste niste znali za dupliranje itema onda bi sve bilo ok. A drugo tih 50 miliona sto si potrosio nisi potrosi uzalud i na nekoga drugoga nego je ostalo tebi, a ako si imao 50 mil da das na gemove onda ti verovatno nije problem da skupis novih 50 mil. Treba vremena ali bar znas da sutra kada dodjes u igru da ce da se ulogujes na nlog bez problema dok taj azijat svaki dan strepi hoce ga banovati ili nec? Znas kako se kaze zivot je ***** i nikada ne mozes da ga pre****s uvek je dva poteza ispred tebe. I to nije samo tako u igri nego ti je isti princip i u pravom zivotu, tipa daans si kupio novu graficku i za nju si dao 300 evra i na putu do kuce prodjes jos pored jedne kompjuterske radnje gde je ta ista kartica 275 naravno da ce ti biti krivo. Samo ja imam na to bolji odgovor bolje vrabac u ruci nego golub na grani. *** to sto su se oni dosetili da zeznu blizzard to je njihova snalazljivost samo nezaboravi da svako krsenje pravila povlaci odredjene odgovornosti.
da stpaju par 1000 hiljada eura na svoj racun.
Nece oni srediti to sa gemovima..barem ne u skorije vreme
Bice samo jos jeftiniji.
Samo zamisli sledecu situaciju, lik je iskopirao jedan amulet brutalan 10000x i poslao to na 100 altova i svaki put na AH stavi po jedan amulet nedeljno ili u vecem vremenskom periodu... Dok ja crncim odradim 5 runova i nepadne mi nista on covek nedeljno uzme sigurnih 200m ( jos je bezbedniji ako je kopirao gemove jer se njima tek nemoze uci u trag, svi su isti)... E o tome ja pricam. Poenta igre se gubi sa ovakvim ispadima, a ja ako igram nesto igram jer to nesto ima smisao napredka, a ovo je postalo so funnyTako je propao i dayz, 90% igraca ga je napustilo zbog citovanja.... Nadao sam se da je blizzard iznad takvih stvari ali posle ovoga nznm...
Samo zamisli sledecu situaciju, lik je iskopirao jedan amulet brutalan 10000x i poslao to na 100 altova i svaki put na AH stavi po jedan amulet nedeljno ili u vecem vremenskom periodu... Dok ja crncim odradim 5 runova i nepadne mi nista on covek nedeljno uzme sigurnih 200m ( jos je bezbedniji ako je kopirao gemove jer se njima tek nemoze uci u trag, svi su isti)... E o tome ja pricam. Poenta igre se gubi sa ovakvim ispadima, a ja ako igram nesto igram jer to nesto ima smisao napredka, a ovo je postalo so funnyTako je propao i dayz, 90% igraca ga je napustilo zbog citovanja.... Nadao sam se da je blizzard iznad takvih stvari ali posle ovoga nznm...
Koje snalazenje?!
Naravno da je ovo sa dupliranjem veliki problem, tu nema dileme, ovi koji pricaju suprotno ne znaju sta pricaju. Pa 99,9% igre se vrti oko itema i sad je pronadjen bug gde isti mogu da se dupliraju, ajde jos jednom razmislite da li je to ok.
A komentar - sta te brigi ti igraj svoju igru - ne vazi. Da je single player onda ok, ovako si deo sistema i sve sto se u njemu desi utice na tebe.
Mislim da je ovaj bug resen, tj. ne mogu vise da se dupliraju itemi. Problem je sto je steta vec ucinjena, Blizzard je kasno reagovao. Gemove ce tesko regulisati, mogu eventualno da pronadju duplirane iteme i da ih obrisu.
A ove koji su exploit-ovali bug da permanentno banuju.
Ostalima duguju veliko izvinjenje...a mozda bi mogli da smisle i neku vrstu naknade za ucinjenu stetu..
Čim se radi o pravom novcu, odmah se pojavljuju i ozbiljni hakeri, koji hoće da profitiraju.Cela ova prica samo potvrdjuje koliko je ekipa koja radi na D3 nesposobna.
Ok igra se vrti oko itema ali kakve ti imas veze sa istima? Jesi deo sistema ali ne utice na tebe, jer ako grindas imaces golda ako negrindas neces imati golda a ni sansu da ti padne neki leg ili set item koji mozda moze da se proda ili da ti bude poboljsanje na tvoju opremu. Jeste tebi ce se blizzard izivnjava i jos ce te pita da biras nadoknadu put na karibe ili da kada izadje expanzija da ti je posalju 2 nedelje pre ostalih.
Kao sto sam reko dobar izgovor zlata vredi tako i vi trazite kojekakve izgovore za to sto ste se smorili u grindanju pa sada kao e duplorani itemi su mi pokvarili zelju za grindanjem. Ako neznate bolji izgovor onda nemojte ni da koristite ni trenutne situacije koje se desavaju za svoje izgovore.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari