Šta je novo?

Diablo 3

Kod jednog stranca sa kojim sam igrao sam video ovakav roll, kako je moguce kada pise;

your ring will be guaranteed to roll one primary stat with a set value range of 170–200.

Screenshot001.jpg

Lepo, od onih random atributa, jedan je rolao isto na dex pa se sabralo sa onim osnovnim sto svakako daje.

Kako može saše vidi ip od servera na kom se trenutno nalazite i jel može da se konektuje na server po želji ili je to radnom stvar...

Ispao mi sad iz prve kljuc na A3 i jedan legend, neki crossbow ni 1000dps bas nista vredno paznje.

Btw. 1 Randome Magic Property je 1 tvz. affix koji moze da bude cak i 2 statsa tipa STR-VIT XVI = 50 STR i 100 VIT.

Može da se vidi IP servera, kucas u Command Prompt (cmd) na MacOS nemam pojma sta je tamo konzola
netstat -n
i ako si loguvan na D3 treba da nađeš 1 IP koji se zavrsava na .193:1119 a kad si bas u igri pojavi se jos jedan IP koji se zavrsava sa .XXX:1119 , i po toj teoriji legend servera ako je XXX < 100 padaju vise legend itema (niko ne moze da dokaze tek sada).

I game server ti master server dodeljuje nasumicno, tako da jedino Start Game -> Leave Game dok ne dobijes sta ti treba i tako dok ne dobijes "Input limt reach error" i izlogujete :d

d3ip.png

Pa nemas sta da pipas ... jedino ako znas nacin kako da nateras D3 da se konektuje na odreden game server, sto sumnjam da je moguce ak nema tamo otvoren slot.

Ja sam se malo zezao, ali nista ne mogu da potvrdim da se na serverima 70...80 dobija vise legend, tek ne sada.

Ljudi, prodao sam jedan ring na RMAH za 5 eur, a u mejlu sam dobio neki nelogican summary;

Sale price EUR1.00
Transaction fee EUR1.00
Applicable taxes EUR0.00
Your proceeds EUR0.00

Ispada da sam prodao ajtem za 1 eur sto nije moguce, o cemu se radi? Jos uvek je processing ali sam nestrpljiv...

Stici ce ti sve normalno tako je meni vec 10 itema od izlaska patcha... ne secam se da je jedan bio normalan. Takodje nemoj da se cudis ako bude potrebno malo duze od 24 sata za processing (pise 72 ali meni je 99% itema u roku od 24 do sada zavrsavano, od patcha ne).

Za to drugo znam ali ovo me je zbunilo opasno. Inace, gz ako si prodao 10 ajtema na RMAH nakon izlaska 1.0.5, lol.

Vec stize i prvo nerfovanje MP sistema :whip: .... majku ima kad vec tolko rade mogli su da naprave ceo prozor gde bi sami stelovali kolko hocemo % dmg monstera % HPa pa da nam pokaze kolke bonuse dobijamo (MF, XP, bonus item drop) a ne ovako ... sad ce stalno nesto da cackaju.

Act3 Keywarden je sad mačiji kašalj ... a plus je i smanjen model pa pored nerfa je još jadni....

http://us.battle.net/d3/en/blog/7634966/
The scaling bonus to monster damage in Inferno difficulty has been reduced by approximately 25% for all Monster Power levels
For more information, please click here

The following changes have been made to Xah'rith the Keywarden:

He can no longer spawn with the Illusionist or Fast affix
The damage dealt by a number of his abilities has been reduced
The movement speed reduction applied by his Cold attacks has been reduced
His size has been slightly reduced

Here are the new damage values that will be hotfixed in for each MP setting:

MP1: 109.60% (down from 114%)
MP2: 120.12% (down from 130%)
MP3: 131.65% (down from 148%)
MP4: 144.29% (down from 169%)
MP5: 158.14% (down from 193%)
MP6: 173.32% (down from 220%)
MP7: 189.96% (down from 250%)
MP8: 208.20% (down from 285%)
MP9: 228.18% (down from 325%)
MP10: 250.09% (down from 371%)

Vec stize i prvo nerfovanje MP sistema :whip: .... majku ima kad vec tolko rade mogli su da naprave ceo prozor gde bi sami stelovali kolko hocemo % dmg monstera % HPa pa da nam pokaze kolke bonuse dobijamo (MF, XP, bonus item drop) a ne ovako ... sad ce stalno nesto da cackaju.

Act3 Keywarden je sad mačiji kašalj ... a plus je i smanjen model pa pored nerfa je još jadni....

http://us.battle.net/d3/en/blog/7634966/

Ja samo ne razumem koji im je sada to ku*ac trebalo? Sta jesu opet pilicari kukali kako je tesko pa sada nerfuju i ovo sto su namestili da bude ok. Ko nije mogo da igra MP10 taj neka igra MP9 i tako sve nize i nize dok ne nadje MP koji mu odgovara. Ja sam sam igrao MP4 a od juce posle podne sam mogo komotno da igram MP5 sam da ih brzo ubijam a ni u grupi kada sam igrao nije bilo lose. I sada zbog neke konjine koja nije mogla da igra MP10 su sve nerfovali.

Po sada ovoj novoj listi komotno cu moci da igram MP7 jer je tezian ista kao sto je trenutni MP5, jedino sto ce mi smetati na MP7 je to sto bas imaju puno HP-a pa ih treba tabati do sutra.

A evo bas malo pre sam uzeo u ACT1 kljuc i to sam igrao na MP7 i nije ni tako strasno bilo za igrati nego me vise nerviralo to sto imaju po 8-9 miliona HP-a pa se otelim dok ih sam neubijem.

Poslednja izmena:
Mi smo upravo odradili zoltuna+siegebreakera na MP7, umirali smo od Zoltuna prvih 3-4 puta pa je problem bio enrage (vreme prolazi dok mi ozivljavamo itd..). E sad lepo na AH po iteme, necu vise da koristim slow time i wave of force da tenkujem zoltuna nego cu uzmem one spellove sto dodaju dmg i udri mp9-10...

Mada trebalo im je koji ku*ac ovo da bi vise legendarija palo, da bi se vise prodalo, da mogu da izbace sledeci patch sa jacim itemima. Oni od toga imaju zaradu, nisu ludi da stave tezinu da se igraci pate, iako ima nas koji uzivamo u tezini i izazovu.

ako vam se cini da je lako onda lepo hendikepirajte vase charove stavite neki crap gear i eto izazova opet... ne,ne salim se

Najgore u ovom nerf-u je sto monsteri prave manji dmg. a time ce svi koji vec imaju dovoljne odbrabene statse (armor, ar itd.) budziti samo DPS ... pa dzaba onda meni da padne neki item sa mnogo VIT, AR i jos jednim res kad nema brdo main stat ili nedaj boze skoro max CHC ili AS, niko nece da ga kupi tj. tesko.

Tako da ce uobicajna armor oprema da bude debelo jeftina, dzabe.

Bice novih itema 100%, samo pogledajte koji itemi nepostoje lvl 63, te ce mozda prvo ubaciti.

mogli bi neki novi shoulders da naprave, osim Vile Ward i nema nekog izbora :/

Ma totalno bez veze. Taman su uboli dobru stvar sa MP i povecali malo zanimljivost ali ne balavci ne mogu da igraju lvl10 pa mora da se nerfuje :S:

Ma tamo na blue postu pisu neke nebuloze, sad kad sam sve procitao kao imali su neki bug u 1.0.5 PTR i kao otklonili su ga, ali i dalje su se elite/boss abilities lose scale-ovali tj. arcane, motlen, mortar itd. su pravili prevelik dmg. a sad da li je dmg. nerf samo za to ili i za obicne udarce monstera.

Btw. evo zasto sam se ja od pocetka trudio da ostavim goblina za kraj kad imam 5x NV jer:

We know you have to have 5NV when you *kill* the target, but do you have to have 5NV when the target is first hit?
Lylirra: Confirmed with our developers: you only need the full five stacks when you kill the target.
The game checks for that requirement when the target dies, not when it’s first engaged.
Source

Tako da mozet da skupite sve monstere u jednu tacku na mapi, odete na drugo mesto nabijete 5xNV i posle kad ubijete tu hordu monstere bice vise boljeg dropa nego sa 0xNV.
Sada to isto radi i na sjajnim (resplendent) kovčezima ,yay :party:

EDIT:
Ima tu jos nekih, nekome korisnih blue odgovora (sve je kratko)
http://diablo.incgamers.com/blog/comments/blizzard-on-key-drops-legendary-dings-and-rng-demons

Poslednja izmena:
perfect star emerald 10mil wtf!?

ako nekome treba da se krafta radiant star ruby (31% exp) neka javi, ispao mi danas recept
ja placam crafting fee (400k) jer mi treba za achievement :D vase je samo da nadjete 3 perfect star ruby-ja

Slobodno okači sliku da vidimo koliko je loš ovako je loš samo za tebe...

Koristi li ko loot alert?

Taj program ja bas istrazujem sada, tj. gledam source kod kako radi i da ga malo prilagodim (ako treba) svojoj potrebi, mada nije mi ni potreban.
Gledao sam po netu niko zivi se nije javio da je banova, i cak postoji neki labilan dokaz (moze da bude fake) da je neko dobio odgovor na ticket da je to kao dozvoljeno tj. ne banuju samo ako je memory read.
http://postimage.org/image/bsowaaktr/

Btw. nigde nije potvrđeno da vas 100% "slučajno" nece bannovti, kao sto je slučajan njihov rng za iteme :d

Jel moze slika tog Lacuni-ja?

***, tek sad videh ovo, no prodao se malo posle mog posta za 32M. Bili su slabi rolovi, nesto tipa 30str, 60vit, 3.5 crit.

Nego, danas mi opet pada sve đubre. Ubih na kraju run-a kuleta, i ispadoše set boots, ilvl63. Odlično. Gledam da li je nat's, ik ili zuni.

Ne. Balckthorne's. Bez mainstata. Od 4 opcije, dobio sam ubedljivo najgoru. I Ivory Tower. I Balefire Caster. I špicasti wizard hat (ilvl58). 2 brimstone, 2 vendor.

Ništa dobro od peča. Osim Lacunija. I 2 soc Mantikora (koji su, btw, sada jako jeftini). A palo je jedno 20+ leg/set.

No dobro, barem sada padaju, pa ima nade da će pasti nešto dobro. :)

Vrh Dno