Šta je novo?

Diablo 3

Bravo za helm, odlican je!

Padace sve bolji i bolji itemi, a sa njima i cene na AH. Meni juce sa NV 0 pade ring sa brutalnim chd i chc statsima koji je do pre nedelju dana vredeo 50-100m na AH.

Mislim da ce kežual igraci (kao sto sam ja) sa ovim promenama najvise dobiti, jer ce moci dugo da budze heroja i dobiti realno vidljive rezultatime bez mnogo ulozenog igranja i farmanja.
A opet i HC igraci ce imati motivaciju da sto pre dodju do MP10 lvl.

Poslednja izmena:
pasce :)

ja napravio i cetvrti ring, za barba i junk je :D dzaba mu 238 str

Pokupio jos neki dan sve kljuceve i danas konacno uspem da dobijem plan za masinu odemo pokupimo 5 nv i odradimo boseve od tri bosa ni jedan deo za ring dok su neki dobili dva neki jedan od tri bosa, sve ovo smo igrali na mp5.

Mnogo je drugacija igra bila od jucerasnje kada sam igrao sa dva wiz-a kao suport i danas sa dva monka, juce sam ginuo ali svaki cas dok sa dva monka u suport to nije bio slucaj ginulo se ali ni blizu onoga juce. I juce i danas smo igrali mp5.

Two monks to rule them all :p

Znam gde je bio problem u meni. Sada to ne moze vise da se desi : )

Samo jedan item je promenio sve..

Nekazem da je bilo lose i da sam nezahvalan za pomoc ali daleko od toga da je bilo zanimljivo gledati kako ti tim naizmenicno gine, taman jedan dodje onaj prvi pogine i tako u krug smo se vrteli a to bas i nije zanimljivo i cak sta vise demoralise i svaki misli kako je problem bas u njemu i kako je on najslabija karika.

A generalno problem je bio sto smo sva trojica igrali defanzivno i nisamo imali ni jednog lika koji ce da bude ispred nas osim moji petova ali ni oni ne mogu da traju vecno.

@nrnemanja svaka cast na Immortal kacigi, kako te ubolo bas AR i veci STR roll, odlicna.

Mislim da sad je prilika ko moze da igra vise, da igra sto vise jer sada ce se jos prodavati ovi losi legendary/set itemi a za koju nedelju svi ce ih imati pa nece vredeti ni 50k... kao sto je sa rare itemima sa obicnim resom ili bez nekog statsa.

^^ Dragan.P to se zove zerganje :D ... ko je igrao i drugu blizz igra zna zasto se to tako zove.

Two monks to rule them all :p

"
... and to the ground bind them,
and rest wipe them :D
"

bili smo danas malo da prihranimo travu krvlju u pony lvlu.

Prilozi

• Screenshot039.jpg
    Screenshot039.jpg
    321.8 KB · Pregleda: 95
Poslednja izmena:
Hvala drugari bas na tom pony levelu mi je i pao iz jednog od onih lonaca:).Zbog toga sam svu paznju usmerio na prvi act.

..svaki misli kako je problem bas u njemu i kako je on najslabija karika.

pazi... sto se tice "ginjenja" ja sam kazem ti samo umesto lacuni-a stavio strongarm i lvl 5 je sada zaista laksi kada je grupni farm u pitanju .. Igrali smo danas kovac i ja trazili kljuc na A3 i bukvalno sam 5 puta umro i to 2 puta od vatre..

Drago mi je za plan.. to mora da se ima a kljuchevi.. *** pa to kako koga ukenja ..

Poslednja izmena:
Da li ove boots mogu da vrede 30m (2-3 komada samo) ? Iskreno prodao bi ih i za 25m (fixno) ako nekome ovde treba.

I kolko mogu da trazim za ovaj belt ... ili da ga drzim za ukras jer ne vidim neki DPS iz njega.

Prilozi

• boots.jpg
    boots.jpg
    60.2 KB · Pregleda: 85
  • belt.jpg
    belt.jpg
    90.9 KB · Pregleda: 85
Imam sklopljen plan za večeras ako neko želi da ide na delove za ring ja sam tu od pola jedanaest...

Kako funkcionise sada co-op?Dali i tu postoji MP level?Ja koji god Act da izaberem,nekako mi je uvek prelako u co-op!

Imam sklopljen plan za večeras ako neko želi da ide na delove za ring ja sam tu od pola jedanaest...

Eto racunaj na mene da cu biti tu u to vreme, ja imam jednu masinu vec sklopljenu a mozda cu imati jos jednu. Sve zavisi kada se vrnem kuci, ako se vrnem ranije imacu dve masine ako ne onda onda jedna i to je to od mene.

Evo i ja da se pohvalim juce dva set itema.Jedan od njih je ovaj Immortal King's Triumph.

evo pade i meni helm :)

IK_Triumph.png

ovakav nema na AH :)

Pa pola tvoje opreme nema na Ah nego ajde ti oko pola jedanaest večeras da pomogneš ekipi oko ubijanja za sklapanje prstena...

sad mogu i sa barbom :)

Sve jedno sa čim ćeš nesumnjam ja y tebe...zovem te oko pola jedanaest i biće dragan tu i da nahbatamo još jednom delpha,rydija,kovača....

Sinoc ispade Sky Splitter i to iz Guardian Tower-a
axe.jpg

a malopre ispade Immortal belt i to iz kripa
belt.JPG

A bas juce sa Illidanom se dogovarah o mogucoj kupovini njegovog Immortal belt-a koji mu je dropao. Sreca, pa je njemu trebao. :)

Kakve dve prenadrkane stvari!

aj kad se vec kaci :D

od veceras :)

echoing_fury.png
depth_diggers.png

steta sto mace nema saocket

imam brdo legendary itema ali nista ne mogu da prodam,svaki put kada igram ispadnu mi po 1 ili 2.Skupijo sam 3x3 kljuceva i odradijo ubere sa drugarom ali nisam dobijo nijedan deo on 1.

Gde vam ispadaju ovako dobre stvari?!? Hoću i ja takvu žabu :D

imam brdo legendary itema ali nista ne mogu da prodam,svaki put kada igram ispadnu mi po 1 ili 2.Skupijo sam 3x3 kljuceva i odradijo ubere sa drugarom ali nisam dobijo nijedan deo on 1.

Na kojem MP lvl ste radili te uber runove ?

@Kimins
Evo ja cu da ti kazem moje srecno mesto :d, ove dve lokacije na kraju runa znaci kad ocistis sve lokacije gde ima potencijalno najvise elita, mada za sada dokazano na MP5 a mozda i 1 na MP4.
Warrior's Rest
Crypt of the Ancients
Juce u meni nista ceo run ACT 1 (uber i key) i na kraju kazem da imam osecaj da znam gde su legend/set itemi, ali sada server da @enu 2 legend. za ni 5min tamo, one pants i neki interesantan INT ring.

Meni ispadaju legend ali nista ne valjaju...

Vrh Dno