Šta je novo?

Diablo 3

Da, patch je pojeo 4GB samo ne znam za sta!

Igram MP4 i ni juce ni danas ni jedan legend, gadi mi se vise ovaj drop sistem.
I od kad to item lvl moze biti manji od req lvl? To sam tek sad primetio.

Posle isprobavanja svega i svacega dosao sam do zakljucka kako povecati drop legendarnih:
-Broj ubijenih elitova po satu - normalne monstere je najbolje preskakati. Trcati dok se ne dodje do elitova, ubiju se, pa sve tako u krug.
-Maximizovati MF - dugo sam igrao sa MF 0% (standardni NV stackovi i paragon level samo) i pored toga sto sam imao skoro 3 puta veci dps, legendarne uopste nisam vidjao. Od kako trcim sa 250% MF, legendarni samo padaju.

ja sam do sada dobio vise legendaries od obicnih mobova nego elite i bossova, btw najskuplji item koji sam dosad prodao mi je ispao iz chesta... tako da slobodno preskaci :p

ja sam trcao poslednjih dana 1.0.4 patcha sa 250%mf pa sam dobio jednu veliku 0 :p

I od kad to item lvl moze biti manji od req lvl? To sam tek sad primetio.
moze ako ima level reduction affix

Poslednja izmena:
I ja sklopih mašinicu sinoć pa sam raspoložen za coop uber masakr. :) Padoše mi 3 legendarna dok sam sklapao - svi đubre. Jedino Thing Of The Deep možda ode za milion.

Kad sam sklopio mašinu, rekoh da probam MP10 iz zjbancije. Promenio opremu u defanzivu (900 res, 6k armor, 1.7k LoH, nešto Life regen), naravno izgubio brdo DPS i krenuo u Keep. Prve dve gomile treša bez problema, mada je druga bila baš gomiletina koju sam tukao minut-dva i iz druge gomile mi ispade još jedan leg (bezvredan, naravno). Prvi elite pack - Icy Quillbacks (jailer, waller, fire chains, illusionist).

Dakle, bilo je smešno. Tukao sam ih jedno 5 minuta i odustao. Teško oni mene mogu da ubiju (mada su uspeli dvaput kada mi koncentracija pala od smora), ali ne mogu ni ja njih. Konstantno na ekranu 20+ quillbackova, a i same iluzije imaju nenormalan HP pa više ne znaš ni šta biješ. Besmisleno. :)

Poslednja izmena:
Ja sam prvih desetak paragon levela nosio 320+ MF i dobio 0 leg/set, pa sam se rešio bede, nabacio DPS opremu i, ironično, onda počeše da mi padaju legendarni. :D

i ja imam jos jednu sklopljenu masinu, igramo se veceras davormene ;)

Posle isprobavanja svega i svacega dosao sam do zakljucka kako povecati drop legendarnih:
-Broj ubijenih elitova po satu - normalne monstere je najbolje preskakati. Trcati dok se ne dodje do elitova, ubiju se, pa sve tako u krug.
-Maximizovati MF - dugo sam igrao sa MF 0% (standardni NV stackovi i paragon level samo) i pored toga sto sam imao skoro 3 puta veci dps, legendarne uopste nisam vidjao. Od kako trcim sa 250% MF, legendarni samo padaju.

Samo da se nadovezem na izjavu @illidan samo ti preskaci obicne mobove i sve zivo.
Meni u ovom patchu 3/4 legend pala iz obicnog moba i to Wand lvl 63 iz skeletona ACT 1 MP3, i Mace lvl 62 iz crva ACT2 MP4.

Za MF% to stoji, ali ipak najbitniji je kill per minute posebno sto pre 5x NV.

A ona teorija/zavera legendary servera mislim da mozda to ima veze sto neki serveri vise elita spawnuju a cak i obicnih mobova, ***. nestizem da pratim
samo sam ovo zabelezio pre 1.0.5 patcha

Kod:
.78:1119 - 45min, ~15 elites, legend. =1 from elite

upravo, i davno to rekoh sto vise ubijes vece su sanse da padne nesto :) a da brzo ubijas treba ti velik dps :)

Ajd sad ako može da se javi neki guru pa da mi javi kako da pojačam mog barba Milutina da mogu malo više dpsa da imam, što se kaže da brže ubijam i da mogu da igram mp3 makar, pošto je ovaj patch meni doneo jedno veliko ništa. Hvala unapred, evo i linka:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/CikaMilisav-2919/hero/20624603
A može i za mog monka Milenka ako neko ima nešto pametno da kaže, mada 1.05 sa monkom ni probao nisam.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/CikaMilisav-2919/hero/20998562

Savet za Milutina, bracer ti imaju samo 47 STR i ok Resove koje znam zasto cuvas ali iste takve samo sa manje VIT mozes garant da nađes sa bar 3.0 CHC, po meni prvo to trazi time ces povecati DPS. jer od sam 47 dobijas slabo.

Vidim da furas resove na ringovima, kako ja kontam takvi ringovi su bas skupi, pa tamo ces morati do zrtvujes res-ove da ubacis neki CHC ili CHD. Mada i oba oruzja su dosta spora ali sreca imas po ostaloj opremi dosta AS sto je zdravo za dobar Life leech (loh) i ceste crit sanse.
Probaj da ubacis vece resistove u gace, za neku sica kintu moraces nesto da zrtvujes.

A za Milenka pogledaj sta ja radim sa monkom... trudim se sto veci DPS ali zrtvujem malo resitova nekako da ponovo prebacim 800 AR.

Poslednja izmena:
daj link ka tvom monku

@Risko jeste drop dupliran ali meni je tipa padao Legendary jednom nedeljno, sto bi trebalo da znaci da sada padnu 2 u nedelji, a ne 6 u jednom danu. :)

Inace igrao sam na MP1,2,3, svi preko su preteski za mene.
Imao si sreće :)
Ja sam juče pikao jedno 4h, na MP4, i ispao mi je 1 legendary.

Savet za Milutina, bracer ti imaju samo 47 STR i ok Resove koje znam zasto cuvas ali iste takve samo sa manje VIT mozes garant da nađes sa bar 3.0 CHC, po meni prvo to trazi time ces povecati DPS. jer od sam 47 dobijas slabo.

Vidim da furas resove na ringovima, kako ja kontam takvi ringovi su bas skupi, pa tamo ces morati do zrtvujes res-ove da ubacis neki CHC ili CHD. Mada i oba oruzja su dosta spora ali sreca imas po ostaloj opremi dosta AS sto je zdravo za dobar Life leech (loh) i ceste crit sanse.
Probaj da ubacis vece resistove u gace, za neku sica kintu moraces nesto da zrtvujes.

A za Milenka pogledaj sta ja radim sa monkom... trudim se sto veci DPS ali zrtvujem malo resitova nekako da ponovo prebacim 800 AR.

Hvala D3 guru Yebiwetre, pregledaću malo ah. Znaci CHC i attack speed da juram da se ubrzam. Inače, otkad sam presao sa whirlwinda na rend, brže ubijam. Ajde pa ću se javiti ponovo kad se malo opremim sledeće nedelje, lol, nemam kad da igram za vikend.

Ja kao prestao da igram.. reko da probam novi patch i u 5 mina Echoing Fury sa socketom i Natalya Chest xD

Ring has been assembled :)

Prilozi

• stuff.jpg
    stuff.jpg
    76.2 KB · Pregleda: 103
Jedno pitanje, pao mi je Key iz akta 1, da li je moguce da mi padne drugi i ako sam vec dobio jedan i nisam ga iskoristio?

jeste, mozes da imas neogranicen broj kljuceva, masina, i delova za prsten, i samih prstena.
Ne postoje nikakva ogranicenja osim velicine tvog stasha :)

Hellfireee!

Prilozi

• hellfire.JPG
    hellfire.JPG
    100.2 KB · Pregleda: 95
bravo Ivane ! ... ako ti je to 1. ring svaka cast na CHC statsu.

U mojoj grupu inace dosta šugavi rollovi ... kao npr. moj

Prilozi

• hellfire.jpg
    hellfire.jpg
    181.9 KB · Pregleda: 76
moj je isto blagi ocaj :d
ali mi je zato veceras pao i drugi set item :) The Wailing Host

Prilozi

• Screenshot074.jpg
    Screenshot074.jpg
    296.4 KB · Pregleda: 90
Za sada sam nasao samo ovakve procene kolko taj Hellfire proc radi DMG

Kaze link da je sansa oko 6% sa dmg. 24k sto je sica naspram onog buga u PTR, ak neko ima neke puzdanije informacije nek stavi.

http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/5718361863

@zokocx Da ovo mi je prvi ring, zadovoljan sam. Da mi je jos pored chc dao att. speed, ne verujem da bih ga ikad menjao.

Juče pala 2 dela za ključ, još 4 legendarna (opet svi užas, čak i Triumvirate) i sklopljena nova mašina, tako da sam spreman za još jednu rundu sa uberima večeras. :)

dogovarali smo se za 8, ali ja cu moci tek od 10, pa ako ti je kasno da cekas opikaj sa nekim ko jos ima.
ako ne, vidimo se u 10 :) Rudy je isto sklopio masinu, tako da imamo 3

Ako je neko raspolozan za inferno mp (neki) neka me doda...

CarnX#1701

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno