Šta je novo?

Diablo 3

kako padaju? meni padaju isto kao i pre

Ja sam takodje jedan od tih kojima od juce padaju Legendary kao sa neba, nisam dobio ovoliko Legendary ajtema od kako igram. Mada, istina, vecina su krs ilii ultra jeftini na AH.

Definitivno padaju više nego pre patcha, ali drop rate i jeste duppliran, tako da...

Nervira me svaki put kad udjem u igru moram da ukljucim onu opciju za MP, jel to samo mene nece da zapamti ili je i kod vas tako?

hajde videcemo za mesec dana da li cete svaki dan imati ovoliko legs per day. belezite negde koliko je palo koji dan :)

Nego... Izbaci me iz igre sa porukom you were removed from the game... I ja kontam da su sad sredili da ne izgubim stackove... Medjutim ja se vratio na resume i stackovi nestali???

Jesu oni to uveli ili nisu?

Nego... Izbaci me iz igre sa porukom you were removed from the game... I ja kontam da su sad sredili da ne izgubim stackove... Medjutim ja se vratio na resume i stackovi nestali???

jesi igrao solo ili coop?

Nervira me svaki put kad udjem u igru moram da ukljucim onu opciju za MP, jel to samo mene nece da zapamti ili je i kod vas tako?

Isto se i meni desava, izgleda da moram da brisem onaj D3Prefs.txt, probacu kad napravi novi.

Pa dropa vise Legendary zato sto svi igraju sa bar MP3 tj. imaju vise MF% i onaj % za dodatni item.
Meni juce odmah iz skeletora Wand lvl 63 koji je prosek, a posle ceo dan nista tek pred kraj sesije krsh Barb belt i solidan Andariel's Visage sa 8% AS (umesto 9), 8% Life, i visok INT.

Kontam da danas mi dropa 1 lvl 59 legend :D

@illidan Danas upadamo hereticima na gajbu i pravimo disko sa portalima :d

@Risko jeste drop dupliran ali meni je tipa padao Legendary jednom nedeljno, sto bi trebalo da znaci da sada padnu 2 u nedelji, a ne 6 u jednom danu. :)

Inace igrao sam na MP1,2,3, svi preko su preteski za mene.

Koliko se secam u PTR je to bilo ali koliko sam primetio ovde toga nema.

@kimins

kod mene nema tog problema, najnormalnije kada udjem u igru MP je vec namesten kako je zadnji put podesen.

Nego sam ja primetio da kao da je igram malo zahtevnija i da nije kao sto je pre bila, pa znam po tome sto cujem kako mi graficka radi posto na sebi ima turbinu i do pre ovog updata nije se cula a od juce se vise greje em vrti ventilator na vecem RPM nego ranije a nista nije cackano i menjano u opcijama. Cak sam danas promenuo drajvere za graficku reko ajde mozda su se oni nesto posandrcali pa da ih reinstaliram i obrisem ih totalno iz kompa pa stavim ponovo iste i graficka se isto ponasa a sada sam stavio 12.9 beta i ponovo je situaciju ista. Ovo je graficka koja je u kompu: PowerColor Radeon HD 7870 2GB GDDR5 GHz Edition AX7870 2GBD5-2DH show_img.asp?id=396&file=image_b_s_2.jpg

Jel ima jos neko takav problem?

Poslednja izmena:
@Risko jeste drop dupliran ali meni je tipa padao Legendary jednom nedeljno, sto bi trebalo da znaci da sada padnu 2 u nedelji, a ne 6 u jednom danu. :)

Inace igrao sam na MP1,2,3, svi preko su preteski za mene.
ja sam na pocetku 1.0.4 imao 3 dana zaredom svaki dan 4 legendary sa pocetnim paragon levelom (znaci mf skoro pa nikakav), a evo pre ovog patcha 4 dana 0 legendary sa paragon level 50-51 (4. dan je palo ovo sinoc, mada prosla je ponoc, pa se moze gledati i kao da je to 5. dan)

edit: vec prave ringove :D
http://i.imgur.com/fR9sB.jpg
http://i.imgur.com/Hfoco.jpg
http://i.imgur.com/XF5xo.jpg

Poslednja izmena:
Mada kad se setim kolko je na D2 retko padao Unique ili Set ovo je jos odlicno. Na D2 igram 2 dana padne 1 Unique, nabudzim MF% padne za 1 ipo dan 2. Unique... mada setovi su malo cesce dropali ali uglavnom isti.

Btw. obrisao sam D3Prefs.txt ponovo podesio igru i sad pamti ML podesavanje.

@Dragan.P Vidi da li ti je ukljucen Vertical Sync jer sa time igra odmah gura bezpotrebno mnogo FPS (cak i u meniju) i mozda se vec graficka nahvatala prasine :d nesto mi se cini da Powercolor bas nije firma koja stavlja dobre cooler, tj. koji duze vreme nece da zaribaju.

@Dragan.P Vidi da li ti je ukljucen Vertical Sync jer sa time igra odmah gura bezpotrebno mnogo FPS (cak i u meniju) i mozda se vec graficka nahvatala prasine :d nesto mi se cini da Powercolor bas nije firma koja stavlja dobre cooler, tj. koji duze vreme nece da zaribaju.

Graficka je nova, nema dva meseca kako je postavljena u komp odnosno ceo racunar je nov.

A nisam nista u opcijama menjao osim sto sam juce ukljucio MP i nista vise, znaci sve je kao sto je bilo prvog dana podeseno. Mada probacu da iskljucim to mada sa ovim kompom nebi trebalo da joj tako nesto smeta.

Opet removed from the game... Koji im je vrag...

Graficka je nova, nema dva meseca kako je postavljena u komp odnosno ceo racunar je nov.

A nisam nista u opcijama menjao osim sto sam juce ukljucio MP i nista vise, znaci sve je kao sto je bilo prvog dana podeseno. Mada probacu da iskljucim to mada sa ovim kompom nebi trebalo da joj tako nesto smeta.

Da li ti je system instaliran na 3TB WD Green ?

Posle patcha podesavanja za grafiku su se resetovala, tako da Vertical Sync je iskjucen a to ukljuci jer ces imati 250 FPS sto samo siluje komp bezveze a nista ne koristi.

BTW: Amulet i ringovi su pojacani, sad mogu 80 AR i 60 res kao ostlao i Crit statsi su im veci !
http://www.d3rmt.com/guides/diablo-3-item-stat-maximum-values/

Da li ti je system instaliran na 3TB WD Green ?

Nije ima jos jedan WD od 640 gb na kojem je sistem a taj drugi je za download i skladistenje podataka.

Posle patcha podesavanja za grafiku su se resetovala, tako da Vertical Sync je iskjucen a to ukljuci jer ces imati 250 FPS sto samo siluje komp bezveze a nista ne koristi.

Koliko sam video kod mene je ostalo sve kako je i pre bilo a kada uzmem da iskljucim Vertical Sync ventilator na grafickoj krene jos jace da vrti a kada ponovo ukljucim Vertical Sync on se vrati na malo tise da vrti ali sve jedno vrti mnogo brze nego sto je to bilo pre updata. Znam da mi je graficka necujna jer isto radi kada nesto radim na kompu i kada sam bio u igri nisam primecivao razliku a od juce tacno cujem kako se ventilator vrti mnogo brze nego ranije.

bu.jpg

Evo kako to izgleda kada sam u igri. To je slikano bas kada sam iskljucio Vertical Sync a kada ga ukljucim za nekih 300-400 je nizi RPM.

Poslednja izmena:
Meni juce 4 legendarna (sve krs). Jutros za sat ipo 3 komada (jedan vredi 2-3M, ostalo nista)... Igram na MP2, a MF mi je oko 360%.

Meni juce 4 legendarna (sve krs). Jutros za sat ipo 3 komada (jedan vredi 2-3M, ostalo nista)... Igram na MP2, a MF mi je oko 360%.

Meni je juce za ceo dana pao jedan koji je teska krsina a bas sam juce igrao pa skoro ceo dan uz kracu pauzu posle podne.

Poslednja izmena:
Sad nemoze ni igra normalno da se kreira... Nesto su gadno zeznuli...

A zasto svi u stašu cuvate hiljade onih knjizica i losih dzemova koji nicemu ne sluze?

Nego jel se vama posle ovog updata povecao folder gde vam je instalirana igra? Bilo je tu oko 8 gb ako se nevaram sada je skoro 12 gb!

Jel moze neko da mi pusti link ka svom monku i wizu koji su full opremljeni za solo infernal... Zanima me oprema...

Nego jel se vama posle ovog updata povecao folder gde vam je instalirana igra? Bilo je tu oko 8 gb ako se nevaram sada je skoro 12 gb!

Da, patch je pojeo 4GB samo ne znam za sta!

Igram MP4 i ni juce ni danas ni jedan legend, gadi mi se vise ovaj drop sistem.
I od kad to item lvl moze biti manji od req lvl? To sam tek sad primetio.

Ja batalim ovo... Svakih 10min dobija DC...

Vrh Dno