Šta je novo?

Diablo 3

Pa moram da priznam imao sam stvarno veliku srecu sa dropovima i otud tako dobar gear :) (btw Alister ja sam kolega tvoje supruge :D )

Poslednja izmena:
@Supreme.50
To sto se tice AH-a si delimicno upravu iz prostog razloga sto je AH-a prepun svega i svacega!Pre ovog patch-a pojedine iteme si mogao samo da sanjas da ih posedujes,a sada im je cene i 5x manja!Kako vreme bude odmicalo i paragon level bude sve veci i veci(a svi znamo sta to znaci) igraci ce svoje iteme prodavati za smesnu cenu,samo da ih prodaju!Da su upropastili igru to jesu definitivno i ako nesto ne promene vecina ce se brzo zasititi!

Igra je bila zasrana od pocetka, a posebno kad je krenuo RMAH. Sad kad su cene pocele da padaju sad je vec bolja. Makar nesto moze da se kupi za male pare. I treba da sve bude jos jeftinije. Jer mene licno zabole da farmam milione da kupim nesto skupo. Mogu samo da sanjaju da mi prodaju nesto za 100 miliona. I bio sam prestao da igram sve dok 1.04 nije zaziveo. A za RMAH me takodje mnogo briga. Tek tu od mene nece da vide ni dinar. E kako je narod alav. A sirokom dupetu se zna sta je mera.

Generalno tupava igra. Nema nikakav sadrzaj. Jedino sto je drzi u zivotu su farmeri za evre, al nadam se da ce i oni da ostanu bez posla kad padnu cene za gold. A i to me en zanima jer sam svu opremu sam nasao, nista nisam ni kupio. Tako da ko mi bese rekao da je nemoguce igrati bez AH? Zeznuo se. Jos da igra vredi, bilo bi super.

Igrajte dragon dogmu. Tako izgleda igra sa sadrzajem. Cak vredi da se igra odmah i po drugi put.

A D3 je jedna tuzna igra koja ce ostati u dubokoj senci prethodnih naslova.

Poslednja izmena:
Inace pokusao sam da pokrenem taj njihov PTR ali kaze da je server zauzet ili vec sta pa tako da cu pokusati ujutru da pokrenem igru da vidim sta ima od noviteta u 1.0.5

Izgleda ce biti neki novi prsten sa exp bonusom da se crafta, fino fino... A davali ljudi po 100m za Leoric ring :)

He he, uspeo sam da se ulogujem na test server i podesih igru da je na inferno i ukljucim onu opciju da biram tezinu monstera i stavim odmah na najvecu odnosno na 10 i odem u act 1 cemetery of the forsaken mapu i imam sta da vidim... pa sama elite ima 47 miliona hp-a dok oni koji su sa njome imaju oko 16 miliona hp-a dok najobicniji kostur ima preko 2 miliona hp-a.

Diablo III 2012-09-22 02-32-37-24.jpg

A tezina koja je sad na serverima ce biti ekvivalentna kojoj tezini u novom patchu? 1?

Pa koliko sam mogo da probam sa DH sada mogu da igram bez problema Act 2 dok na regularnom serveru ne mogu da ga ga igram jer ginem u roku od odmah. Tako da mi se cini da je igra opet olaksana. Bar mislim, ali verovatno ce se javi jos neko ko je skinuo test server (ako je iko i skinuo).

A sto se tice trenutne tezine na regularnom serveru i tezine za monstere to cemo tek da vidimo. Mao pre sam probao Act 3 sa barb i stavio sam monster lvl 5 i pojedine elite imaju od 9 miliona hp-a pa na vise, doduse neke imaju manje ali sve jedno treba ih bas sada dosta tabati ako ste sami u partiji.

Poslednja izmena:
Ima neki prestige bulid za Wiza da ne moram da kajtujem ovo od 50m helta? Kratak je dan ljudi :D.

Ček na ovom PTR serveru, moras od nule sve da prelazis, nema heroja, BS upgradea, sve prazno ?
Mrzi me citam detalje na sajtu.

Ček na ovom PTR serveru, moras od nule sve da prelazis, nema heroja, BS upgradea, sve prazno ?
Mrzi me citam detalje na sajtu.

Ne, nego u desnom cosku ti stoji koji regioni postoje i ti odaberes evropa i kazes copy i on ti ucita sa tvog regularnog naloga heroje i tako mozes da igras sa svojim unapredjenim herojima.

Da, glupo bi bilo da testiras Inferno a da moras da stignes tamo, mada kopija ostaje na PTR serveru, pa dzaba i neki legendary drop kad ostane na tom serveru (verovatno).

Koji od ova dva amuleta i zasto? Da li onaj koji procenite da je losiji vredi nesto na AH?

Untitled-2.jpg

Onaj sto ti je trenutno equiped, imas dobar life na njemu i crit chance... Ovaj drugi ti dodaje damage, ali mislim da je isplativije da imas malo vise life-a i da imas CHC, a onda ces lakse da nabudzis CHD.

zavisi kako igra , ali slazem se sa shimec-om ...na AH neces dobiti nesto posebno za bilo koji od ta dva

Neko je pitao, cisto da se razume Blizz je rekao da je trenutna tezina inferna ko kada se stavi monster lvl 3 u novom pecu, tako da ce na 1 sigurno biti opusteno :)

Ma kakav crni ah, ja sve topim. Davao sam za par stotina golda legendarne predmete, davao za milione ali jok, nema sanse da se proda. Ma cao, ono sto mi ne treba za lika, odmah kod kovaca pa makar to bili najjaci predmeti

Ma kakav crni ah, ja sve topim. Davao sam za par stotina golda legendarne predmete, davao za milione ali jok, nema sanse da se proda. Ma cao, ono sto mi ne treba za lika, odmah kod kovaca pa makar to bili najjaci predmeti

sledeci put ako dobijes neki solidan legendary, okaci ovde

Lacuni bracers sa int + crit chance, tal rasha amulet sa crit chance + arcane dmg, zunimasha trails itd..
takodje belt witching hour :)
ako nekome ispadne neka javi

Kako to mislis +arcane dmg? Pa nije to na spellove, nego ovako, tako da nebitno da li je arcane lightning ili cold?

meni je prilicno bitno, posto 80 % monstera ubijem dok mi je wizard u archon formi, a on radi pure arcane dmg...
takav jedan amulet bi se super stakovao sa ovim sorcom koji imam (daje + 6% na arcane)

Ali to ne daje 6% arcane spelldmg. Samo ti doda 6% na tvoj damage odnosno dps koji pise kad otvoris inventar, i to arcane. Znaci kao wand kada bi ti davao arcane dmg samo ti doda procentualno na celokupan dmg. Jedino sto mi je palo na pamet je Arcane Torrent i Disruption runa, pa kao sto vise arcane dmga zbog dmg boosta... ali to ne znam da li uopste tako funkcionise. Koliko uopste i ima arcane/lightning/poison dmga u udarcima? Ili jos gore, spellovima? Ili to cisto da bude sarenije a ovamo kad pravis dmg racuna se djuture??

mislim da ako imas ring, source ili amulet sa + % na elemental dmg, i ako imas skill koji koristi takvu vrsu elemental dmga (recimo arcane torrent, desintegrate ili archon, svi koriste arcane dmg), da ce jednostavno pravit iveci dmg...

Cisto da ne mesamo, postoji
+elemental damage na oruziju
i
+elemental % (utice na spellove)

Ja mislim da taj percentalni elemental dmg. se prvo racuna na sirov dmg. od oruzja i statsa, a posle se jos dodaje od skill i rune.
Ali totalno je nebitno koji je tip, da li je cold, fire, arcane, holy razlika je samo estetska... svaki ce ti dodavati dmg. makar cime ih rokao, ako bi postojala neka ogranicenja vec bi smo saznali o tome.

EDIT: Evo i dokaza: http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/6413025317#13

i u ovom postu imas primer Item-a koji daje bas na elemental skillove dodatni dmg. %
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/6413025317?page=3#47

Poslednja izmena:
@DbraveZ

Ako pricas o novom tal rasha setu pogledaj set bonuse.

To o cemu ti pricas iskazuje se ovako:
Arcane skills deal X% more damage.

Cim pise adds to X%.. onda je to ovo o cemu prica zokocx. Samo me zanima odakle im ideja da stave estetsku razliku, u D2 se znalo na sta je ko imun, i znalo se kojeg imas najvise (boja dmga kad otvoris statse), i svi su se stakovali. Ovde je malo glupo, i ako se mehanika rune ciji je description "15% more arcane damage FROM ANY attacks that deal arcane damage" ne racuna na recimo 200-500 arcane dmga koje imam u wandu, onda stvarno bezveze...

Nego jel koristite dark3d? Je l' sme? Posto ne igram na svom accu, a na bnet accu ima od prilike svaka igra koja moze, pa ne bih da banuju za ovakvu glupost? A vuce me da probam...

Poslednja izmena:
@DBraveZ u proslom mojom postu ima primer bas za skil tj. ovde imas takav DMG.:
http://us.battle.net/d3/en/item/frostburn-gauntlets
ovo Adds 5-6% to Cold Damage je na osnovni, tamo je objasnio lik u blue postu.

EDIT: ma ti tipovi elemental dmg. su samo zamazivanje ociju svi su isti, osim Cold koji malo usporava ali zato pravi brojcano manji dmg.
Tolko su bili lenji da nisu mogli to bolje da osmisle, ili cuvaju koncept za ekspanziju....

Poslednja izmena:
da, zaista je glupo uradjeno :)
poprilicno zbunjuje, pogotovo wizarde

Vrh Dno