Šta je novo?

Diablo 3

K u pravu ste, perfektno je normalno igrati sa 4 karaktera istovremeno, nema nista cudno u tome, to je sve investicija. Normalno je kupiti i 30 igara i poredjati konfiguracije na 3 nivoa i gledati kako se pare nakupljaju, posto ja sam platio te kopije da vratim pare koje sam ulozio i jos zaradim, dok su drugi ludi pa igraju rucno. Normalnosti ovoga samo pridodaje da je lik retardiran pa ni ne zna da koristi sistem kako treba, to ti je najbolji argument. Ne mogu da se prepirem sa nekim ko preskace paralelu kojus am povukao izmedju ovoga i botova, i pritom koristi rec "dogod". Carry on...

Poslednja izmena:
Cemu nervoza? Ako planiras da zaradis igrajuci onda *** ovaj i slicni su ti konkurencija, a ako igras radi zabave onda te boli dupe i ignorisi farmere i ostale prevarante...

K u pravu ste, perfektno je normalno igrati sa 4 karaktera istovremeno, nema nista cudno u tome, to je sve investicija. Normalno je kupiti i 30 igara i poredjati konfiguracije na 3 nivoa i gledati kako se pare nakupljaju, posto ja sam platio te kopije da vratim pare koje sam ulozio i jos zaradim, dok su drugi ludi pa igraju rucno. Normalnosti ovoga samo pridodaje da je lik retardiran pa ni ne zna da koristi sistem kako treba, to ti je najbolji argument. Ne mogu da se prepirem sa nekim ko preskace paralelu kojus am povukao izmedju ovoga i botova, i pritom koristi rec "dogod". Carry on...

Ja tebe uopste nerazumem mada iskreno i ne zelim da te razumem... Jesi ti ljubomoran na njega sto on igra sa cetiri lika a ti sa jednim? Uostalom ko ti brani da kupis jos tri igre ili naloga i da ti isto to uradis, vidis da ovo nije kaznjivo pa ko ti brani da ti isto to uradis. Ili sto je Kimi reko jel si ti igru kupio da bi zaradjivao ili se zabavljao???

A naredni patch nam dolazi na dan izlaska TL2 :D

Ajmo ljudi sta prvo menjati, pao mi neki legend sto mogu da prodam za 20-30 mil, pa mi je to budzet za neki upgrade.
Igram old school DPS bild kao sto vidite nikako nisam mogao da svarim ovaj novi sa trckaranjem po mapi ko ***** :D

Daj link ka armory :)

Po meni pantalone sa vise STR i all res.. Head takodje sa STR... A ako ces jos veci dps, onda makni taj shiled i uzmi jos jedno oruzije sa LOH i crit dmg...

Video sam ranije za ovaj prsten da to moze ali nisam znao da ih moze toliko stvoriti. Bilo kako bilo sada ce masa da pojuri na AH da pokupuje to prstenje a onda ce ovi lepo da izbace fix i da ih sve zeznu a sam prsten moze da ide i do 20 miliona.

prsten je oko 11-12milion mogao da se nace(sa str int ili dex ko sta voli - iako dex ti i nije dobra klasa jer treba sto vise da te udaraju:D) ..goblin se pojavljuje na oko 6-7 minuta u proseku. sa WD probano-a malo je probano i sad barb i nije bas primeceno da se mnogo brze pojavljuje(mgouce da tu blizz ima neku caku)..ali je ring sjajan..ko ima 10tak miliona za ring preporuka:D
cak i da nije najpametnije a ono je bar najzanimljvije potrosen novac...:)

ps.ako neko ima neki dobar 1h sa loh da proda(za do tipa 7-8 miliona max nek baci pm)...loh mi treba zbog prstena i prezivljavanja:D

Nas najveci problem kao naroda je taj sto smo jako zavidni na tudji uspeh i odmah cemo naci nesto da kritikujemo i komentarisemo. Dogod to neiskorenimo necemo kao narod nigde biti dobro dosli, jer kada tada pokazemo svoje pravo lice.

Je ne znam sta ti ovde vidis kao uspeh? Ovo nije uspeh vec exploit necega sto blizz ne banuje jer se to njima isplati, jer od svake njegove RMAH transakcije oni imaju profit tako da oni cute sto se toga tice. E sad kada bi se svi igraci udruzili pa prestali na mesec dana da igraju i ostavili samo te exploitere onda bi oni preduzeli nesto jer onda niko ne bi kupovao nista, ali to je naravno nemoguce izvesti :)

Je ne znam sta ti ovde vidis kao uspeh? Ovo nije uspeh vec exploit necega sto blizz ne banuje jer se to njima isplati, jer od svake njegove RMAH transakcije oni imaju profit tako da oni cute sto se toga tice. E sad kada bi se svi igraci udruzili pa prestali na mesec dana da igraju i ostavili samo te exploitere onda bi oni preduzeli nesto jer onda niko ne bi kupovao nista, ali to je naravno nemoguce izvesti :)

Gledaj ja nisam ni reko da podrzavam to sto lik radi ali niti sam ljubomoran na njega sto igra sa 4 lika. Dok doticni je ocigledno ljubomoran sto ne moze to isto da uradi pa da se opari. Svaka cast svakome ko se u zivotu snadje i za**** onoga drugoga a taj lik je nasao rupu u njihovom sistemu iskoristio nesto sto oni da kazemo dozvoljavaju i dobro njima a njemu jos bolje. I sto bi ja sada bio ljubomoran na nekoga ko je ocigledno kupio igru da bi od iste zaradjivao a ja sam jos pre nego sto sam kupio reko da je kupujem radi zabave a ako nesto budem mogo na RMAH da prodam ok ako ne nikom nista. I od kada su to igre postale posao i obaveza a ne zabava? Ocigledno da je neko uzeo i sklopio ugodno sa korisnim i od toga zivi. Pa sta sada ja treba da budem ljubomoran na nekoga koga ni ne poznajem nego sam slucajno natrcao na taj link. Naravno da ne niti zelim jer verovo ili ne imam mnogo drugih vecih problema nego da sada sedim 24 sata ispred monitora i da zaboravim na sve druge a samo da se posvaetim igri i da otpisem sve prijatelje, porodicu, zivot zarad cega para, veruj mi pare dodju i odu a prijatelji jednom kada ih odbacih i kazes im da nepozeljni tesko da ces druge naci.

Poslednja izmena:
Pa neces nista ni prodati na AH bas zbog njega. Kako ti to nije samo jasno? A da sam ljubomoran to si mi ti stavio u usta, kao i da pokusavam da zaradjujem. Da on igra GTA bolelo bi me uvo sto kuca sifre u singleplayeru ali ovako utice na AH i to zesce (zajedno sa botovima), a uticace i na PvP. Ako ti si zatvoren u svoju cauru ogranicenog misljenja, ja ti to ne osporavam, ali ne javljaj se ako nemas sta pametno da kazes. Povukao sam paralelu izmedju multiboxera i botova, i jedni i drugi su kupili igru, i jedni i drugi exploatisu, sjebavaju cene, spustaju gold u nedogled, a da su pametniji mogli bi i da kontrolisu AH. To sto oni zaradjuju to mene ne dotice. Dotice me to sto meni unistavaju gameplay, nebitno da li ja zaradjujem ili igram igru radi zabave. Tvoj argument je da je lik platio igre. Pa ne racuna se samo proporcija placenih igara u odnosu sa zaradjenim parama, nego SVE ulozeno, pare, vreme. Tvoj drugi argument je da to nije toliko bajno koliko izgleda. Pa nije bajno zato sto je lik degen pa ne zna da koristi to kako treba, to ne opravdava njegov cilj niti to sto uspeva pored svoje retardiranosti da ucini. U wowu likovi plate po 4-5 accountova i mesecnu pretplatu za svaki, pa se glupiraju tako, a ne zaradjuju pare, a ne zaradjujem i ja. Pa ponovo nije normalno to raditi.

Ovo je toliko lako shvatiti da lik ne igra za sebe nego unistava i tebi gameplay unistavanjem aukcijske kuce a i pvp-a uskoro, da ne mogu da verujem da ja nekome u 5 postova ovo objasnjavam. Javljam se ponovo samo iz razloga sto si nasao za shodno da trpas nekom u usta da je ljubomoran, da zaradjuje... a ni ne znas o cemu pricas. Eto rekao si da sam kupio igru, e pa nisam je ni kupio, tako da lepo ako hoces argumentovano nesto da izneses, ne moze 80% posta da ti bude bazirano na pretpostavkama. Poz

Da li neko moze da mi kaze kako da resim problem... Dobijam error 3003 kada pokusam da se ulogujem na americki ili evropski region a na asia region radi...

@Supreme.50
To sto se tice AH-a si delimicno upravu iz prostog razloga sto je AH-a prepun svega i svacega!Pre ovog patch-a pojedine iteme si mogao samo da sanjas da ih posedujes,a sada im je cene i 5x manja!Kako vreme bude odmicalo i paragon level bude sve veci i veci(a svi znamo sta to znaci) igraci ce svoje iteme prodavati za smesnu cenu,samo da ih prodaju!Da su upropastili igru to jesu definitivno i ako nesto ne promene vecina ce se brzo zasititi!

zna se sta vredi sada.. legendary sa extra stats

Kad ce vecina da ima skoro sve Legendary iteme, ubacice nove legendary :D i nove set, a i kad to dosadi ubacice novi Tier itema Godlike Legendry, koji ce dropati samo na najvecoj tezini (solo player 4) i drop sansa ce biti 400% manja od klasicnih legendary. :d

Mark my words, sve ce ovo ubaciti samo da se vrti kinta na RHAM. :whip:

To je sve ok, samo kad bi dodali i novi content sa svim tim (i ne mislim na ekspanziju od jednog acta). Takodje bi bilo lepo da dodaju rune(words) i jewele, trenutno socketing sistem je raspad, tj. bolje receno ne postoji.

To je sve ok, samo kad bi dodali i novi content sa svim tim (i ne mislim na ekspanziju od jednog acta). Takodje bi bilo lepo da dodaju rune(words) i jewele, trenutno socketing sistem je raspad, tj. bolje receno ne postoji.

trenutan sistem je onakav kako je i zamisljen , mozda si ocaran opcijama iz neke druge igre, ovo je diablo ;)

inace po trenutnom sistemu za max opremu bez ah treba jako dugo tako da je sve sasvim ok i sa ovim izborom itema :)

eo da se i ja pohvalim,nije nista extra a nije ni lose :)

@tomas čime si ovo slikao toplomerom....? Mrzim kad nemogu sa tapatalka da.vidim sliku već je mutna...ccccccccc

trenutan sistem je onakav kako je i zamisljen , mozda si ocaran opcijama iz neke druge igre, ovo je diablo ;)

inace po trenutnom sistemu za max opremu bez ah treba jako dugo tako da je sve sasvim ok i sa ovim izborom itema :)

+1

Ovde izgleda pojedinci zele da predju igru u 2 runa... Imacete TL2 pa cete tamo kad ubijete bossa imati sigurno dobar loot... Nafarmas bossa i glavni si baja i izgubio si poentu igre, uzmes i udaris sebi jedan slap sto si bacio 20e na igru.

Nafarmas bossa i glavni si baja i izgubio si poentu igre,

Mislim da je poenta igre krajnje individualna stvar u ovom slucaju.

Ne mogu sebe da zamislim u ulozi intrernet Borg kopača uglja. Prešao sam DIII za nekih 19 sati gameplaya, svaki akt dalje od prvog i grafikom i "dušom" je bio sve lošiji i lošiji.
I sad uz sve to da čekam dva meseca kopajući ugalj u majci repetitivnosti kako bi mi ispao neki kvaolitetan random item,...

Mislim da je poenta igre krajnje individualna stvar u ovom slucaju.

Ne mogu sebe da zamislim u ulozi intrernet Borg kopača uglja. Prešao sam DIII za nekih 19 sati gameplaya, svaki akt dalje od prvog i grafikom i "dušom" je bio sve lošiji i lošiji.
I sad uz sve to da čekam dva meseca kopajući ugalj u majci repetitivnosti kako bi mi ispao neki kvaolitetan random item,...

ocigledno nikada nisi igrao diabla 1 i 2?

Vrh Dno