Pa neces nista ni prodati na AH bas zbog njega. Kako ti to nije samo jasno? A da sam ljubomoran to si mi ti stavio u usta, kao i da pokusavam da zaradjujem. Da on igra GTA bolelo bi me uvo sto kuca sifre u singleplayeru ali ovako utice na AH i to zesce (zajedno sa botovima), a uticace i na PvP. Ako ti si zatvoren u svoju cauru ogranicenog misljenja, ja ti to ne osporavam, ali ne javljaj se ako nemas sta pametno da kazes. Povukao sam paralelu izmedju multiboxera i botova, i jedni i drugi su kupili igru, i jedni i drugi exploatisu, sjebavaju cene, spustaju gold u nedogled, a da su pametniji mogli bi i da kontrolisu AH. To sto oni zaradjuju to mene ne dotice. Dotice me to sto meni unistavaju gameplay, nebitno da li ja zaradjujem ili igram igru radi zabave. Tvoj argument je da je lik platio igre. Pa ne racuna se samo proporcija placenih igara u odnosu sa zaradjenim parama, nego SVE ulozeno, pare, vreme. Tvoj drugi argument je da to nije toliko bajno koliko izgleda. Pa nije bajno zato sto je lik degen pa ne zna da koristi to kako treba, to ne opravdava njegov cilj niti to sto uspeva pored svoje retardiranosti da ucini. U wowu likovi plate po 4-5 accountova i mesecnu pretplatu za svaki, pa se glupiraju tako, a ne zaradjuju pare, a ne zaradjujem i ja. Pa ponovo nije normalno to raditi.
Ovo je toliko lako shvatiti da lik ne igra za sebe nego unistava i tebi gameplay unistavanjem aukcijske kuce a i pvp-a uskoro, da ne mogu da verujem da ja nekome u 5 postova ovo objasnjavam. Javljam se ponovo samo iz razloga sto si nasao za shodno da trpas nekom u usta da je ljubomoran, da zaradjuje... a ni ne znas o cemu pricas. Eto rekao si da sam kupio igru, e pa nisam je ni kupio, tako da lepo ako hoces argumentovano nesto da izneses, ne moze 80% posta da ti bude bazirano na pretpostavkama. Poz