Ne kontam zasto u D3 topicu pokusavas da dokazes kako je TL2 dobar, i da jeste i da nije nije mesto toj diskusiji ovde isto ko sto D3 igraci ne bi trebali da truju TL2 topic.
Ja cu licno obe igre igrati jer su obe dobre.
Gomila stvari koje su trebale biti od samog pocetka. Imam prilican hejt prema tokovima kroz koje igra prolazi. 1.04 nije trebalo da postoji uopste... I da, naravno da ce nerfovati wizarda do iznemoglosti dok ce ostale klase dobiti krila.. ok WD-a ne racunam jer njega retko ko i igra i zaista se divim ljudima koji ga igraju...
Mogu da se kladim da ce posle ovog patch-a roll 63 itema biti jos gori nego u ovom 1.04 raspadu sistema. Meni nista ne znaci sto ce izbaciti lvl 58 iteme jer ih preskacem uvek, vec sto od 30 lvl 63 koliko ume da ispadne po run-u, bukvalno se ne nadje 1 koji bi bio upgrade ili se eventualno prodao.
Usrali su sa tim losim roll-om i bez obzira na lvl paragona i na MF, i broj run-ova i sati - ja kazem da je u 1.04 drop toliko ocajan da nije ni cudo sto je gomila ljudi prestala da igra, a vidim ako se u 1.05 nesto ne promeni povodom toga, i ja odoh i to je to : )
Ova igra je postala gora nego LOTO ili kladionica. Nista osim "srece" [ koja je kao i uvek kontrolisana ] ne odlucuje. Cak mi se ni pvp ne igra gde cu da lomim druge pacenike jer znam da moram da cekam na to jel te zadovoljstvo barem godinu dana.. Plus sto ne moze da se kupi sa bt net parama je komentar za sebe. Nadam se da ce blizzard propasti do nove godine. Aj cao.
- Items below iLevel 58 no longer drop in Inferno difficulty
- Nephalem Valor stacks are now restored whenever a player rejoins the last multiplayer game he/she was disconnected from
hvala ti boze...
Kad ovaj patch treba da zasivi na serverima?
MONK
Resolve
Damage reduction reduced from 25% to 20%
Seize the Initiative
Conversion of Dexterity to Armor reduced from 100% to 50%
Zanimljive promene, vecina deluju odlicno, e sad dok se ne proba necemo znati dal ima tu nekih skrivenih gluposti 🙂
ok WD-a ne racunam jer njega retko ko i igra i zaista se divim ljudima koji ga igraju...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari