Šta je novo?

Diablo 3

Uf solidan Bul-katho's uvek sam se lozio na ta dva oruzja... a u D2 sam ih nosio samo preko editora.

Btw. ko hoce da unapredni buil monka nek pogleda sledeci klip, solidan guide.
[YOUTUBE]/bDAQsVo1TnE[/YOUTUBE]

Znaci ipak je bug na Exploding Palm radio sve do 104.

Nema pojma, ja nisam imao koristo od toga jer skill je bio krsh tj. morao si da imas jako generisanje spirita jer tajming je bio najbitniji a u ACT2 nisam im pravio dovoljan dmg da ih tako brzo skidam i da ih 1 shotujem sa Exploding palm.

Sad je taj skill jako dobar, mada cini mi se da je u nekom server fixu pisalo za taj exploding palm da su ga sredili.

Pa, teško pitanje, pošto ti treba sve. Možeš da izgubiš nešto vita (ne treba ti 50k HP-a), ali ostalo bi trebalo da ostane kako jeste, samo da dodaješ CC, CD, dex i AS. Na dosta opreme imaš malo resist-a (traži barem 60 allres + 40 arcane res). Ja bih prvo zamenio pantale, ramena i prsten (leva ruka). I oružja. Prilično su slaba. Nađi nešto sa CD i socket + LoH i socket, sada je to prilično jeftino.

Pa, teško pitanje, pošto ti treba sve. Možeš da izgubiš nešto vita (ne treba ti 50k HP-a), ali ostalo bi trebalo da ostane kako jeste, samo da dodaješ CC, CD, dex i AS. Na dosta opreme imaš malo resist-a (traži barem 60 allres + 40 arcane res). Ja bih prvo zamenio pantale, ramena i prsten (leva ruka). I oružja. Prilično su slaba. Nađi nešto sa CD i socket + LoH i socket, sada je to prilično jeftino.

posto ja imam pitanje za WD /pretpostavljam da je isto tj slicno CC,CD,AS i naravno INT ?

Za WD mislim da je bitno i Mana per second na opremi gde moze i recimo neki % boost na neki skill, a CC, CD i AS je potrebno za svaku klasu pored main statsa, mada kod DH mozes CC ili CD da imas manje zavisi od oruzja koje koristis tj. i od passivnih.

Sad je taj skill jako dobar, mada cini mi se da je u nekom server fixu pisalo za taj exploding palm da su ga sredili.

Sredili su da ne dobijes vise od jednog valora po ubijenoj grupi ali je drop ostao zabagovan.

Za WD ne treba vijati AS na opremi, dovoljno je prilikom kupovine oruzja izabrati neko brze (1.4+).
Mana vise nije toliki problem kao kad je moglo da se igra samo sa medvedima mada nije na odmet negde dodati +10 po sekundi.
Lik sa yt linka koji je zokocx okacio je uradio isto i za WD pa pogledaj nije los izbor skilova, a i objasnio je dosta toga.
http://www.youtube.com/watch?v=2_Z51lDthY0&list=UUefx9RJZBwayEBO-aLM6acg&index=3&feature=plcp

za svakog karaktera je sto se tice veceg dps prosto... prvo base stat, koji povecava damage, sto veci, zatim attack speed (barem 2) i onda crit chance i crit damage (naravno sto veci, cc sto blize 50%, a cd od 250% pa navise)

Kako AS moze da ti bude na drugom mestu?

pa dzaba ti as ako imas 1000 dex

Sve je to na 1. mestu ali kako mozes da imas takvu opremu kad svakih od ovih DPS stata (CC, CD, AS) ne rola na svakom itemu a pored ostalih bitnih statova za datu klasu moras da biras sta ces gde da imas.

Nismo se razumeli, po meni je AS na opremi na poslednjem mestu posle chc i chd.

uz speed preko 2 nije nuzan i ne treba ga forsirati ali ko ima para ne moze da skodi :)

moja lista wpn sa jakim dmg i da ima crit + socket, primarni atribut, crit %, crit dmg pa sve ostalo

AS za monka je bolji od crit-a (ako isto povećavaju DPS, uvek uzmi AS, a ne crit) zato što brže puniš spirit.

Naglasi lepo AS > Critical Hit Damage a ne AS > Critical Hit Chance :D , CC je bitan za dosta skillova posebno tornada, a AS je osnova za efektivniji Loh , ima razlike kad pravis 1.7 udarca po sekundi za 1000 LoH a kad pravis 2.0 napada po sekundi isto 1000 LoH. A sa vecim AS i vecim CC cesce krituje... mislim da je jasno.

ja mislim da bi trebalo da igrate kako vasem stilu odgovara :)

pa da, ali uglavnom pred kraj sve se svodi na isto... tako nesto je bilo i u D2 (ako neko ima dobar argument neka me ispravi)

Neka nova tura cosplaya... mozda je bilo

http://diablo.incgamers.com/gallery/showphoto.php/photo/8998/title/demon-hunter/cat/602
ba7837326108_fed700b9d1_o.jpg

BARBika :)

pa da, ali uglavnom pred kraj sve se svodi na isto... tako nesto je bilo i u D2 (ako neko ima dobar argument neka me ispravi)

Neka nova tura cosplaya... mozda je bilo

http://diablo.incgamers.com/gallery/showphoto.php/photo/8998/title/demon-hunter/cat/602
ba7837326108_fed700b9d1_o.jpg

naravno da se ne svodi u potpunosti navescu primer tornado barba gde je loh recimo izuzetno pozeljan dok u nekim drugim varijantama dps barba nije ni potreban u nekoj vecoj meri

evo i primera za dh gde loh uz dovoljno discipline i ar samo suzava mogucnost da dizes ostale statse, ja sam recimo cak poceo da sklanjam dps pasivne skilove kao sto je onaj sto daje 20% bonus na dmg, sklanjanjem tog skila sam cak smanjio vreme potrebno za ceo act run :) . da ne spominjem sto vecina ljudi kad kupuje opremu ne gleda sta im ista sve donosi, primer je novi natalija cloak, gde ga ljudi masovno uzimaju uopste ne obracajuci paznju da je garantovan stats manja potrosnja za hatred spender skill, nema razloga uzimati bonus za skill koji se ne koristi u buildu :)

sto se tice monka i endgame recimo sta meni izgleda interesantno sad da li je moguce je drugo pitanje ali cu sigurno da probam kad tad. postoji pasivni skil koji daje 62 life / spirit spent. uz lifesteal na jednom oruzju ( i ne mora) i hp/s regeneraciju barem 500 mislim da moze skroz opusteno da se igra ako je ostala oprema vrhunska

ovde sam naveo samo par primera u kom pravcu moze da se ide, igra ostavlja mnogo veci broj mogucnosti nego sto to izgleda na prvi pogled

jos jedna stvar :) , uz dobar defence i jak dps healovanje maltene u potpunosti moze da zavisi od hp globova koji padaju :) i potiona

Kakve to veze ima sa diablom? Plus ti link ne radi...

A i imamo zajednicu:).

Da video sam lika, kritican je...

Eh sta mi se danas desilo u frci... Bio sam pun itema i slucajno zamenim sa svojim i salvagujem rukavice koje vrede bar 13-15m... Definitivno trebaju uvesti nesto da se ovo ne desava.

Poslednja izmena:
pa za rare item uvek pita da li zelis da salvagujes i moras da kliknes na yes :)

Ma ustanovio sam da ga nisam salvage vec sam ga prodao vendoru zajedno sa gomilom itema....

Mahinalno sam isao kod craftera da prodam item i to nije bilo moguce... Medjutim on je meni tad zamenuo rukavice sa onima na koje sam kliknuo jel... I onda sam lepo presao kod vendora i prodao gomilu itema, zajedno sa mojim rukavicama. Nisam mogao da ih povratim nikako.

to je glupo sto je buyback ogranicen i ako prodajes full backpack ono prvo sto si prodavao ode u nepovrat

Da, mnogo me je smorio to sad... Cak razmisljam da batalim igru zbog te gluposti.

Nazad
Vrh Dno