Šta je novo?

Diablo 3

Au.. pa nisam znao da sam nepozeljan ?!?!?

Sta je bre ovo? Toliko itema sam podelio i saveta i sada sam nepozeljan? Ja ne mogu da verujem sta gledam...

Onaj amulet od 300m je trebalo da se proda i za vise ali u tom momentu niko na svetu nije IMAO da iskesira vise od treceg lika u evropi.
Jel cemo sada brug-a da napusimo djoke sto ga bude isto prodao za vise do 250M i obezbedio sebi lakse igranje?

I dalje ne verujem sta citam ahahaha ja nepozeljan.. Kul.

ni sam ne znam kome sam pozajmljivao od te prodaje i koliko mi se duguje.. sigurno imam jos 75M koje mi duguju i ja nepozeljan? ortaku dao pare da kupi manticor, dao pace-u da se nabudzi, strahinji dao LOH dagger sa kojim mu je barb progledao, stefanu orcisteg-u takodje ..

neverica.

Poslednja izmena:
Ja razmenjujem I poklanjam iteme u vrednosti od milion - dva. Preko toga ne, jer jednostavno ako imam dnevno svega 2 do 3 sata da igram zbog posla I drugih obaveza I ako skupljam gold kilavo I sporo (mozete na mom profilu u igri videti koju bedu od golda sam skupio od izlaska igre), ukoliko mi padne neki item od 10-25-50 miliona prodacu ga jer ne bih nikad ni ja uzeo previse vredan item od nekoga, ipak je sve ovo virtuelno druzenje, retko ko je ovde reallife friend s nekim. A uostalom ako vam padne neki item od 200miliona kao recimp taj amulet I prodate ga za 200 mil, vi te golde mozete prodati posle (pa nek I je za 50din po milionu, a to moze bilo kad), dakle to je 10000din, ta cifra je nekome velika I ko je slab s novcem svakako dobrodosla, slazem se da je ovo igra ali se ipak provlaci I mogucnost pravog novca, a ko bi odavde dao 10k din drugom bencovcu? slazem se sa gore navedenim, zabava moze biti odlicna I podjednako dobra ako 4 igraca igraju I bez razmene itema, ne moraju uopste da spominju sta su dobili sem ako nece da se menjaju ili prodaju jedan drugom jeftinije. Ja sam mnogim clanovima odavde dao iteme u vrednosti od 300,400k pa do milion, cak I malo jace, ali za ove krupne stvari - pa I ja igram tu igru da bi mi heroj bio "jak", u tome je zabava I fora zar ne? : ) Vecina ovde igra po pola dana, ja nekad po 2 dana nemam vremena da upalim igru, a veliki sam fan celog serijala, doduse ja nisam ni dobio nista vrednije od 10 miliona (I to pre nekoliko dana neke rare cizme) tako da I nemam sta ovde mnogo da pricam. Da igram sa 2 rl frienda koji igraju d3 I da mi ispadne nesto vredno dao bih njima, sa bencovcima cu se uvek rado menjati ili prodati nesto za mnogo manje nego sto je na ah al da opet obe strane budu zadovoljne dobijenim :)

Poslednja izmena:
Tako sam i ja prodao moj ring za 240m (-15%) da bi sebi obezbedio laksi farm. Trebao sam jos malo cekati otiso bi i za vise ali *** :D Za taj jedan item sam mogao kupiti opremu koja bi mi dala mnogo vise nego taj jedan ring.

Slazem se sa Ixinhom ista prica.

Koliko vidim cena itema je mnogo mnogo veca posle patcha. Za neke iteme koje sam placao 2m sad kostaju 10m :D

Eto od patcha uspeo sam da naguram level 9 paragon i oko 25m zaradio (nisam nesto puno igrao ***)

Ja sam par itema prodao benchovcima za mnogo manje nego sto je bilo na AH, mada u poslednje vreme tesko ide prodaja na AH, preplavljeno je sa novim itemima, samo bas blizu najboljeg u slotu dobro prolaze itemi.

Stvar celog druzenja nije bas u poklanjanju itema cak šta više mislim da se time kvari čar igre (farma), nego ako neko recimo tesko može da farma act 2 ili act 3 da se ubaci u grupu sa likovima kojima je to laganica. A licno sam poklonio benchovcu neki solidan ring za barba i olaksao mu farm Act 1.

A i primetili ste kad se neko javi sa pricom kako mu tesko ide Act 1 i kako se muci i nema gold, odmah ko ima vremena priskace u pomoc i gleda sta moze da pokloni.

nemojte da se svadjate..prosto svako ima pravo da razmislja kako hoce- ali i da postuje izbore drugih...bezveze sad da se svadjamo ovo igrice.:(

inace sa Oki sam igrao kao i sa nekima drugima(istina od skoro tek - jer sam ranije igrao samo sa nekim rusima pre svega) i bas sam se super zabavio:)

cak sam se toliko lepo zabavljao da nisam video da sam prodao main oruzje trgovcu :D

vidim da je ovde jako popularno da se ljudi napadaju na licnoj osnovi , ed_hunter nema meru recimo.

back on topic:
da li ce neko nekome nesto da posudi ili pokloni je njegova licna stvar i mislim da tu nema mesta daljoj raspravi.

@brugi82 prodaj to lepo i opremi se kao covek, samo nemoj odmah da spucas pare nego pazljivo prati ah par dana minimum da ne bi bacio pare na nesto sto realno ne vredi toliko ili kupio za manje pare pogresan upgrade. koliko god da dobijes neces uspeti da odmah napravis drastican boost nemoj da te to demoralise

i NIKAKO ne investiraj u neku suludu tenk opremu kao sto se ovde propagira :) , dps boost je najbolje sto mozes sebi da priustis pod uslovom da ti je i sad def solidan

Poslednja izmena:
@ ed hunter

Na kraju krajeva pogledaj samo kako ja igram d3 u grupi. Tenkujem sa wizardom kao bog otac, i mogu sa punim pravom da kazem da nisam ni sa jednim takvim tenkom igrao bilo koje klase i cimam se kao degen ledim elite i ****** da bi "jaki" dps igraci mogli da odrade svoj posao. Razlika smo bukvalno nebo i zemlja druze. Ja sam i te kako pozeljan u grupi i to ko god je igrao samnom moze da potvrdi...

Krivo ti je sto amulet nije ostao "kod nas".. ma nije valjda.. i meni bi bilo krivo da nisam digao dps sa 20k na 62k uz sve reziste na 1000 i sto mogu da igram kao covek sada da se ne nerviram preterano.. mene su bre u act2 one pcele ubijale na keca pre prodaje amuleta o cemu ti pricas ?!?!?!??!

@Oki

e jeste odlicno ih ledis :)Video sam uzivo>D

A i generalno sam igrao sa nekoliko ljudi u zadnjih par dana i stvarno je bilo zanimljivo (npr dva ortaka ne secam se napamet imena/gde barb proziva DH kako gine non stop:D..kad se zezate lepo ,igra dobija dodatnu draz - a to poklanjanje ili prodaja itema nije toliko bitno)...pre toga je igra pocela da mi bude i dosadna

eo ko oce moze samnom ja radim zoltan runove koji traju od 40 do 60 minuta,nakupi se itema za skoro tri puna inventara i poklnjam sve sto meni nije apgrejd a nekom drugom pomaze bez obzira koliko kosta na AH. ovo je igra i uopste se ne opterecujem sa tim stvarima. najlakse mi je otici na RMAH i pokupovati iteme koji mi trebaju ali onda igra vise nema smisla i dosadi jako brzo.

@Oki nemoj da vices :D na @edhunter ok je on lik samo malo forsira tu filozofiju sa poklanjanjem i da ostane item na forumu.
Ma pasce duplo bolji item ili takav legendery item za par meseci, bolje neko da zbudzi heroja sa DPSom pa da pomaze ostalima da farmaju jer taj jedan item nece dici tolko DPS nekom heroju ako nema i ostalu opremu da ga isprati ... dzaba ti amulet od 300 M kad ti je main weapon krš a nemas golda da ga menjaš.

Ja nikog nikog lično ovde sa foruma ne poznajem, a ljudi su mi pozajmljivali oružje koje je vredilo solidne pare i vratio sam ga cim im je trebalo ali da ga ostavim sebi nikad to nebi uradio, ni da je najbolji moguci roll.
Ma nismo kinezi, poklonio drugu mac od 700€ a ovaj dosao i ubio ga uzivo.

@Oki nemoj da vices :D na @edhunter ok je on lik samo malo forsira tu filozofiju sa poklanjanjem i da ostane item na forumu.
Ma pasce duplo bolji item ili takav legendery item za par meseci, bolje neko da zbudzi heroja sa DPSom pa da pomaze ostalima da farmaju jer taj jedan item nece dici tolko DPS nekom heroju ako nema i ostalu opremu da ga isprati ... dzaba ti amulet od 300 M kad ti je main weapon krš a nemas golda da ga menjaš.

Ja nikog nikog lično ovde sa foruma ne poznajem, a ljudi su mi pozajmljivali oružje koje je vredilo solidne pare i vratio sam ga cim im je trebalo ali da ga ostavim sebi nikad to nebi uradio, ni da je najbolji moguci roll.
Ma nismo kinezi, poklonio drugu mac od 700€ a ovaj dosao i ubio ga uzivo.

jedan dps heroj nema sanse da digne kill speed celoj grupi to ti garantujem, makar ne u onoj meri da bi se tom heroju tako nesto isplatilo

3-4 itema mogu da dignu dps sasvim dovoljno cak i u slucaju da je ostala oprema krs ( ah cena ispod 2m)

dacu ti i primer recimo neko napravi zver tornado barba elite ce biti problem u 4 igraca a ostatak tima ionako ne moze da isprati njegov move speed, ista prica je i sa dh i vaultom reflect ce da ga otkine jer ne postoji nacin da se iskajtuje dmg i healuje toliko dugo

Poslednja izmena:

Prilozi

• prvi pokusaj.JPG
    prvi pokusaj.JPG
    38 KB · Pregleda: 103
Raspravljate se bez razloga. Ovo je igra... igrajte se. Svako ima pravo da igra kako god hoce.

Inace, kad Oki ili Dilphisaurus postrije mobove na gomilu, dps likovima je mnogo lakse. A kad su obojica tu, nema zime... dobro mozda malo, zbog nove :)

@thepace potpuno te razumem, problem postaje u grupi od 4 igraca ako su trojica bas sa slabim DPS onda ide killavo jer taj glavni DPSer ne stize da ubija dovoljno brzo, manjej je primetno u grupi od 3 igraca i opet zavisi ako pravi single target velik damage ili ima neki OK AoE skill koji pravi dobar dmg. i cesto moze da ga koristi.

@Kimins - to ako si uspeo iz prve ? Jos nije ni tolko los item, mada idealno bi bilo da ima socket ili Loh najbolje oboje. Ali za taj idem Lvl DPS je dobar.

To je bio jedini pokusaj. Imam materijala za jos 5 komada :)

Igrao bih ja sa WD u nekoj ekipi koja ima dobrog tenka, cisto da ne bude da imam WD za dzabe.
Kad sredim Monka moze i sa njim, danas sam pregazio act2 i idem na act3 da vidim gde mi je oprema u odnosu na taj deo.

vidim da je ovde jako popularno da se ljudi napadaju na licnoj osnovi , ed_hunter nema meru recimo.

back on topic:
da li ce neko nekome nesto da posudi ili pokloni je njegova licna stvar i mislim da tu nema mesta daljoj raspravi.

@brugi82 prodaj to lepo i opremi se kao covek, samo nemoj odmah da spucas pare nego pazljivo prati ah par dana minimum da ne bi bacio pare na nesto sto realno ne vredi toliko ili kupio za manje pare pogresan upgrade. koliko god da dobijes neces uspeti da odmah napravis drastican boost nemoj da te to demoralise

i NIKAKO ne investiraj u neku suludu tenk opremu kao sto se ovde propagira :) , dps boost je najbolje sto mozes sebi da priustis pod uslovom da ti je i sad def solidan

Naravno da ce sve ici u dps. Igram sa 2-H jos i pre patcha, tankovanje mi nije nesto (probao sam i to). Logika mi je da ubijem mobove brze nego oni mene :)

Veceras 2 puta u roku od pola sata dobijam poruku you were removed from the game. Dva puta gubim 5x nv. Jeb* ih serveri.

Mene to jedino onaka zapravo iznervira, nek ubace opciju rezume game tamo gde si stao ako se vratis u narednih 3-5 minuta.

Katastrofa...

Da, na sbb sam...

@edhunter

kakvi su to nozici u rukama? :D ti rece da nikad ne bi sa barbom nosio daggere a sad ih cak dual wieldujes :D izdao si sortu ;p

Raspravljate se bez razloga. Ovo je igra... igrajte se. Svako ima pravo da igra kako god hoce.

Inace, kad Oki ili Dilphisaurus postrije mobove na gomilu, dps likovima je mnogo lakse. A kad su obojica tu, nema zime... dobro mozda malo, zbog nove :)

Znaci ta nova je imba, bolji je oki od bilo kog tank (rydi-a ne racunam), kad ih zaledi samo neki cleave i svi su gotovi jako brzo :) Kad igram sa njim, moram komplet da menjam gear i build jer nemam potrebu za armorom kad ih on sve ledi :)

meni su svi davali iteme,a i ja sam davao sta sam imao dobro,ostalo sam prodavao za sitno,cisto da imam za popravku.Do sad sam skupio oko 3 miliona i to mi je sasvim dosta,jer sam uvek imao barem 50.000 za popravku,a kad nemam,odem na slabiji nivo,ukljucim ferrets i skupljam dok imam zivaca!

Ma Oki je fake & gay, bolje da batali DIII ( i da krene sa nama GW2 :d).

Presao sam danas ceo act3 dobio dva paragon lvl-a i sad mi nije dobro.

Ispao jos jedan legendarni koji opet nije bolji od ovog žutog sto nosim :(

Prilozi

• jos jedan.JPG
    jos jedan.JPG
    44.6 KB · Pregleda: 92
Trail of Cinders Nerf

Ocekivao sam ovako nesto ali njihovo objasnjenje da je to bug je vise smorilo, kad izadje patch moracu da se vratim na build gde pucam u ivicu ekrena na mobove koje ne vidim dok ih kajtujem >.>

Meni se desava da na II i III actu imam random neprijatelje koji se teleportuju.
Neke moji APC ne vide (mislim na pse koje vodim kao woodoo) a ja ne mogu da ih ubijem.
Cas su na ekranu, pa tu nisu. A imam na High Havens situaciju da me nesto skida na ekranu a ne vidim sta.
Krenuli su da prave zesca ****** sa patchovanjima.

Vrh Dno