Ko je ono skoro prodao amulet za 300 mil? Listam temu, a ne mogu da nadjem... Treba mi savet od njega![]()
Oki
Na strani 426 ti je njegov post sa slikom kako je izgledao amulet.
Ko je ono skoro prodao amulet za 300 mil? Listam temu, a ne mogu da nadjem... Treba mi savet od njega![]()
Item za 300 miliona... i kako posle da nastavim da igram kad vidim tako nesto : D
Sinoc isprobavam malo novi Skorn (zahvaljujem se clanu kartelusm koji mi ga je dao dosta ispod cene) i taman kad sam hteo da zavrsim vidim da mi fali bukvalno jos 2-3 moba da se levelujem jos jednom. Nadjem jos jedan pack elita koji mi dropuju ovu bolest:
Pogledajte prilog 95116
Ovo je ubedljivo najbolji item koji mi je dropovao. Mislim da ima skoro idealni roll za monkove, a da li neko moze da mi pomogne u proceni koliko ovo vredi? Na AH nema nista slicno. Itemi kojima obavezno fali neki stat (npr nema LOH i ima AS samo 5-6%) se prodaju za po 200+M, pa da li je realno da ovo vredi jos vise?
Pa sta bi onda reko na ovo?
Nazalost nije moja slika ali bih voleo da jeste, tada bi svi moji problemi bili reseni.
pa ako igrate samo zbog itema i miliona onda slobodno možete da prestanete, jer bih ja to onda pre nazvao robovanjem, nego igranjem....
zokocx igra main heroja monka. daj to njemu, a on svoj sadašnji neka proda i nek ti da pola novca.
pusti milione, ovo je igra. nemoj da rolluješ za greed.
Iskreno draze mi je da sam nađem neki prejak item nego da mi ga neko pokloni (ili da za neku sicU), ajde da je nesto slabije ali ovaj amulet je strasno dobar.
@brugi82 radi sa amuletom sta hoces ako ti treba gold prodaj, mada ja iskreno bi voleo da taj amulet ostane na forumu makar ga ti koristi na 2. heroju, ja licno nema tolko golda kolko to vredi. Razlika u odnosu na moj trenutni amulet je primetna , +163 DEX, 8% life, za 3% veci AS i za 350 veci LoH.
Oki je radio procenu na ovom sajtu http://forums.d2jsp.org/forum.php?f=176 i to znam da je jedno 2 nedelje cekao na pravu ponudu.
pa ako igrate samo zbog itema i miliona onda slobodno možete da prestanete, jer bih ja to onda pre nazvao robovanjem, nego igranjem....
Pazi nisu svi za opciju ako im nesto padne da dele sa drugima. Mozda taj neko kome je pao takav item konacno resenje za njegove probleme a svi znamo da vecina nas ima problema da nema golda i da ne moze da nabavlja bolju opremu. To da neko ceka da li ce da mu neko da neki item i da li ce ista osoba posle 5 dana ili 15 da mu kaze e *** treba mi item nazad to nije ok niti uredu. A kada imas golda kupis sta hoces i znas da je tvoje i da nikome ne moras da se klanjas do zemlje sto ti je kao ucininio uslugu.
Drugo sto bi to bilo robovanje, i ti isto igras zbog boljih itema samo sticajem okolnosti ne pada ti nista dobro da bi mogo da odes na AH da ga prodas i da se malo oparis. Primera ti bi dao nekome neki item a da znas da isti vredi 100-200 miliona golda a i sam si u buli sa goldima i da su ti isti preko potrebni.
Veruj mi druzenje je jedno ali delenje vrednih itema to vec nije ok. Sto Oki nije dao nekome svoj Amulet od 300 miliona nego ga je bez imalo blama prodao i jos to svima ovde pokazao. Dati nekome neki prosecan item ok ali nesto sto vredi *** nije niko ovde crveni krst pa da sada sve deli sa drugima.
Vec sam ti bio reko ti imas jedno misljenje ali nemoj svoje misljenje nabijati drugima na nos jer nisu svi isti i ne razmisljaju svi kao ti.
a) padali su i meni vredni itemi koji su svi poklonjeni
b) to što je oki prodao item i pokazao to svima ga čini nepoželjnim za grupno igranje jer ne deli loot
c) ne postoji ta količina golda za koju bih ja pre prodao item nego ga dao nekim sa kime igram
d) ja sam takav i igram sa takvim ljudima, kome se ne sviđa nemoj da igra sa mnom, a ni ja ne želim sa njim
Za Oki-ja nemogu da komentarisem nista posto nisam igrao sa njim,ali u drugu ruku to i nije razlog da ne igram sa takvim ljudima!Jedini clan sa kim sa ja igrao je rydi!Taj covek mi se napoklanjao svega i svacega,pocev od prstenja,amuleta,rukavica i ko zna jos cega,a koji su mi dali primetan boost na odredjene statse!Nedavno je usao samnom u igru samo da bi mi podelio iteme i otisao!Tu mogu da spomenem i Kimins-a!Ja se uvek vrtim oko milion golda,mozda malo jace!Mozda ce zvucati glupo,ali kada bi mi ispao takav neki amulet ili bilo sta drugo u vrednosti od 300 miliona,verovatno bi mi i "ubilo" volju za igrom!Pokupujem sve iteme za Act 4,ubijem Diabla-a i sta onda dalje?Mislim da svi koji predju Inferno solo,tu ce se i zavrsiti njihovo igranje,ne svi ali vecina!to što je oki prodao item i pokazao to svima ga čini nepoželjnim za grupno igranje jer ne deli loot
a) padali su i meni vredni itemi koji su svi poklonjeni
b) to što je oki prodao item i pokazao to svima ga čini nepoželjnim za grupno igranje jer ne deli loot
c) ne postoji ta količina golda za koju bih ja pre prodao item nego ga dao nekim sa kime igram
d) ja sam takav i igram sa takvim ljudima, kome se ne sviđa nemoj da igra sa mnom, a ni ja ne želim sa njim
e) taj kome je zlato draže od čoveka, nek igra sa zlatom![]()
Pazi druze, ja sam apsolutno raspolozen za specijalni "bench" popust na ovaj item. I ja sam sinoc dobio od kartelusm-a Skorn ispod cene. Da li bi ga uzeo za dzabe? Ne. Da li sam dobio dobar pospust? Da, i to mi je vise nego dovoljno.
To sto ti i tvoja grupa delite iteme, sasvim je uredu. Sinoc sam bio sam u igri kad je dropovao amulet. Imam jednog ortaka DH sa kojim obicno igram i kada sam mu linkovao item, on je sam rekao da je item odlican za DH, ali da je jos bolji za monkove i da bi trebao da ga prodam.
Jednostavno tesko je pokloniti item nekome kad znas da ti on moze doneti nekoliko legendaryja koje si do sad samo gledao na AH i balavio nad njima.
nije isto, ovaj ima attack speed poredsad pogledah ovaj amulet o kom se priča, pa illidane nama sinoć ispade ovako nešto? malo slabije, ali za dh je skoro pa isto dobro kao ovo... hihi
da, ali ovaj tvoj ima x - x dmg, ne samo bonus na max dmg, sve u svemu bio bi ti bolji možda 30% po slobodnoj proceni... sad ćeš da me nateraš da uslikam onaj amulet i postavim ovde da uporedimonije isto, ovaj ima attack speed poredinace onaj amulet sto sam zamenio sa tim je prodat za 1mil tako da te ceka 425k (rasha rekao da on nece deo, tako da delimo na pola
)
a ti onda igraj sam celi život i čekaj da ti padne perfect drop koji ćeš da prodaš i opet da igraš samOvo sto je naznaceno je poenta cele price, ali ne treba ubedjivati ostale da je to ispravno. Mozda jeste ispravno ali sta ja imam od toga ili neko drugi ako da neki item nekome koji sada vredi 200-300 miliona i taj neko ce se koristi time koliko pa do kraj zivota igranja ove igre jer verovatno da bolji sam nikada nece moci da kupi a onom koji mu je dao bice glupo da mu trazi nazad.
Meni je thePACE dao neku sekiru koja na AH vredi 15-20 miliona i nosio sam je dva tri dana i reko evo ti nazad pa radi ti sa njome sta hoces jer ja znam da je kupiti ne mogu a da sada je nosim kroz celu igru i grbavim se to nisam mogo jer mi je bilo glupo.
‚a buyback nije pomogao?mnogo malo itema staje u onu listu...
ma pašće opet nešto super ne brini![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari