Šta je novo?

Diablo 3

Odlicno, hvala. Necu da budem tenk tako da cu uzeti tvog lika za osnovu pa cemo da vidimo sta mogu da kupim za 21M.
Mada moglo bi nesto posteno i da ispadne, krajnje je vreme :)

Kako Julia ima 34499 armor?!?

LOL... sad video..izgleda da je leap uradila haahha i onda se to poveca..inace je oko 11k:p

E bre Ixinho, da znas da si me kompletno razocarao sa ovim postom. Pa zar Ixinho nije bio jedan od stare sorte Frenzy barbova? Sta je bre ovo? Kakvi bakraci, kakvi shieldovi, kakvi paladini, kakvih 10k armora, kakvih 120k hp... Ajde lepo da ti sad sve to lepo prodas, pa kupis neki normalan gear za barba... DW ili 2-H, 40k+ dps, a hp i armor... sta to bese :)

Pa igrao sam tako do pre 2-3 nedelje al je islo sve kilavo, ginuo sam dosta u actu3 i onda sam dosao s odmora i posle duze pauze prodam jedan mace za 7 miliona, za tih 7 miliona kupim odlicnu tenkovsku opremu, neke iteme po 10-20x manjoj ceni nego sto je realna i predjem act3 i act4 za 2 dana (pre 1.0.4 patcha) , i to act4 solo. Cak mi ovo nije ni manje zanimljivo, bolje mi je ako igram sa nekim jer ide brze, ali i sam mogu sve da pocistim, cak i kad se bosovima ukljuci enrage timer nebitno jer je 100k hp ne moze da mi skine sta god da radi...Volim sa Wawrinkom da cistim, ima fin dps kome sam prilagodio neke skilove i onda ide brzo : ) Sve u svemu, radicu na povecavanju dpsa vremenom ali da ne izgubim nimalo na defanzivnim statsima :)

Sto se tice ulaganja u dps

Kad sredite defence onda unapredjujte opremu za dps

Pa igrao sam tako do pre 2-3 nedelje al je islo sve kilavo, ginuo sam dosta u actu3 i onda sam dosao s odmora i posle duze pauze prodam jedan mace za 7 miliona, za tih 7 miliona kupim odlicnu tenkovsku opremu, neke iteme po 10-20x manjoj ceni nego sto je realna i predjem act3 i act4 za 2 dana (pre 1.0.4 patcha) , i to act4 solo. Cak mi ovo nije ni manje zanimljivo, bolje mi je ako igram sa nekim jer ide brze, ali i sam mogu sve da pocistim, cak i kad se bosovima ukljuci enrage timer nebitno jer je 100k hp ne moze da mi skine sta god da radi...Volim sa Wawrinkom da cistim, ima fin dps kome sam prilagodio neke skilove i onda ide brzo : ) Sve u svemu, radicu na povecavanju dpsa vremenom ali da ne izgubim nimalo na defanzivnim statsima :)

Eh bre... A ja reko ti me bar razumes :) Ja od mog nacina igranja ne odstupam... Probao sam i 1-h + shield, ali nije to to. Necu da budem kao tank. Naravno 2h je dosta tezi. Pogotovo pre 1.04. Sada su jos buffovali Cleave i Hammer, pa je ubitacna kombinacija sa dobrim weaponom i visokim critom. Samo jos da nadjem dobar Skorn da pazarim, pa ce dps u nebesa da ode.

Naravno da ne racunam da cu da ga ubijem za desetak sekundi ali isto tako on mene odvali ma koliko imao hp-a, jer cela soba se napuni gasom i jednostavno tu je kraj.

Ako ga pravilno kite-as oko prostorije uvek ces imati mesta gde nema gasa.

Kako igrati sa Monkom? Opusteno igram prvi Act sa skrpljenom opremom ali sad bih da krenem da kupujem za drugi treci Act opremu pa mi trebaju saveti.
Hajde ko igra nek ostavi link da vidim build i opremu.

Monk je prava masina sa dodge, jer nema sanse da ima Armor kao barb jer ima slabe rune koje dodaju Armor, a i sam main stat kod barba STR dodaje Armor.
Tako da najbolji monk je sa 2 brza oruzja (svako da ima bar nesto dex i/ili vit) i da ima sto veci Attack Speed zbog LoH, i stavis pasivnu The Guardian's Path, pa mantra of Evasion i sa jedno 1500 DEX vec imas 60+ % dodge sto je efektivnije od 20% shield blocka i jedno 30-35% dodge. Za dogde build pozeljan je malo veci HP 40k+ cisto ako monstere usere par vezanih udaraca, sto sa 2000 DEX tada je 65+% dodge je prava retkost.
A i veci DPS mozes da pravis sa 2 oruzja jer ima jedno sa Loh 800 a 2. moze da ima CHD i ako jos ima socket eto ti 150-200% CHD sto jako povecava DPS.

Imao sam prilike da malo gustiram dagger od @Dbravez-a koji je imao 900 LoH nesto DEX i malo CDH (~50%) i DPS je skocio dosta, mada ja od ostale opreme sam imao jos 500 loh.

ja kad sam se malo igrao sa monkom (jer mi on nije main), ubedljivo mi se najvise svideo ovaj nacin igranja.
2 brza oruzija, obavezno jedno sa 800-900 LOH, (pozeljno da oba imaju sokete sa sto jacim emeraldima) i forsiranje evasion skillova.
I na to dodam backslash runu (Successfully dodging an attack has a chance to create a burst of flame dealing 56% weapon damage as Fire to all nearby enemies.)..
Dodge konstantno 60%, + serenity (4 sec neranjivosti) i 7-sided strike (3sec neranjivosti)..

Barb neka bude spori tenk, a monk neka fura attack speed 2 i vise :)
naravno pre ovoga, moraju resisti na bar 700 i HP recimo 40k.. kad se to postigne onda moze ulaganje u crit chance, crit dmg itd.

Poslednja izmena:
Ae ja da probam, fali ti na par itema STR tj. i gde imas 150 STR za taj item je max 300.
Recimo:
Ja bi prvo menjao shield jer sad moze da ima bolesne statse tj. sve mogu MAX 350 (na lvl 63) itemu.
Nemas STR na belt za koji je max 300 probaj nesto 200+ da nadjes.
Pants mogu da imaju 300 VIT ti nemas nista probaj da nadjes neki belt sa vise STR a smanji na pants ali da imaju VIT i pozeljno 2 socketa.
Bracer je isto solidan ali mislim da ako uspes da nabudzis VIT na pants mogao bi da ga menjas za neki koji ima STR, AR i jos jedan ress ali sa CC bi bio preskup. Bracer je deo opreme koji sve statse moze samo 200 da ima.
Uzgred konsultuj tabelu pa vidi sta gde je max, jer recimo ti imas shoulders sa 153 STR a moze tamo 300 da bude plus resovi su mali pa mozes i to da menjas mada posle 1000 VIT Life % daje dosta mnogo HP nego recimo 40-50 VIT, a shoulder sa 200+ STR , 80+ VIT sigurno dosta kosta dok neki sa Life % bolji.

http://www.d3rmt.com/guides/diablo-3-item-stat-maximum-values/

Ali definitino prvo probaj shield da zamenis.

Poslednja izmena:
ok hvala,to su mi se itemi od starog patcha xD

Kad bih prodao bilo sta za vise od 1 golda, ozenio bih se. :(

Evo i meni prvi pravi legendarni item da padne... Vidim da vredi dosta, tako da cu konacno moci da priustim Skorn i Mempo of Twilight :)

monk set.jpg

Da se i ja pohvalim :)

pic.jpg

@zokocx @Wavrinka
Hvala za predloge, bice fokus na dodge build bas mi deluje dobro. Serenity + 7strikes za izbegavanje zamrzavanja i udri.
Imam gomilu nekih oruzja od ~750dps pa cu da iskombinujem nesto od njih, jedno loh drugo chd.

koliko vidim vi ovde postavljate legendary-je koji vam padnu da se hvalite kako cete fino da ih prodate.... zaista ne vidim poentu toga.... ukoliko zelite da prodate item koji vam je pao vi ga lepo precutite i prodajte da niko ne zna, a ovde postavite iteme koje zelite da poklonite nekom. sta meni znaci sto sad znam da je the paceu pao onaj stormshield ili ovaj sad skorn ili ona inna, ako ce ti ljudi prodati to na ah? u fazonu: vidi sta ja imam!!! manite se toga, nismo deca. ako vec hocete nesto gramzivo da prodate, onda precutite drop.

Tomas evo ti po koji savet :)

1.Vise resista
2.Ako igras sa stitom, nadji sa vecim resistom i blockom, bar 27%
3.Kupi helm of command sa dodatnim blockom
4. Life on hit na oruziju bar 800.

ed_hunter:

Sto si nervozan :) Ja volim da vidim kakvi itemi padaju i drago mi je kad ih neko dobije, a i vezani su za d3 tako da nevidim poentu tvoje zamerke.

Poslednja izmena:
i ja volim kad meni padne neki legendary koji poklonim :) doduse neki krsevi su samo bili, rukavice i braceri, natalija je ona stara, pa je i ona krs :) nisam ja kriv sto ih nece niko :)

ako ih nece niko onda idu na prodaju, doduse i tamo ih niko ne bi hteo :p

ako planirate da prodate item, samo ga prodajte, roll for greed.

Poslednja izmena:
i ja volim kad meni padne neki legendary koji poklonim :) doduse neki krsevi su samo bili, rukavice i braceri, natalija je ona stara, pa je i ona krs :) nisam ja kriv sto ih nece niko :)

ako ih nece niko onda idu na prodaju, doduse i tamo ih niko ne bi hteo :p

ako planirate da prodate item, samo ga prodajte, roll for greed.

Haha :D Pa ono jeste. Kad bi i tebi pao neki odlican item, sigurno bi se prvo ovde pohvalio :)

Salu na stranu, evo upravo sam na ovoj temi video da je Skorn pao kartelusmu, pa se dogovaramo za trade. Ipak nije bas tako beskorisno. :)

najbolji item koji mi je pao je natalia chest armor, koji ce otici drugu sa foruma, i postavio sam sliku itema ovde. ne znam o cemu pricas? molim te pojasni na sta si mislio....

dao ja juce rashi onaj legendary axe i on ima jedan takav, pa da proba dual wield. i ladno ne moze da nosi ta dva axe u isto vreme lol

Vrh Dno