Šta je novo?

Diablo 3

Sta ti lupas, leba ti?

Decko zalutao iz Titan Quest teme :p

Mozda misli na deo u desolate sands, tu ima onih osa (ajde one mogu da prodju kao komarci) i ima onih lacuni slayera velikih (oni mogu da prodju kao dinosaurusi) :D

Mislim da je tezina njegovog posta u pitanju da li neko ima collector's edition, tj. ako on ima, onda naravno u hvalisanju.

paragon level 13 nista pretarano pametno jos nije palo :( , nove legendary sam video samo na slikama :D

I koja je uopste razlika u CE i ove sto mi imao. Samo par stavki a opet skuplje i to skoro da ste mogli dve obicne verzije da kupite. Jednostavno nijedna igra ne vredi tih para koje se traze za CE verzije pa tako je slucaj i sa ovom. To sto oni daju kao exkluzivno tim igaracima jednostavno nije vredno tih para.

A drugo moze on da se hvali sa time kako hoce kada mu dodje na isto isto se pati ko i mi u igri pa cak i vise nego mi. Ovde je grupa ljudi koja je spremna u svakom trenutku da uskoci da pomogne bilo da treba da se neki deo u igri predje ili da se da neki item na pozjamicu ili jednostavno nekome nesto poklonite.

paragon level 13 nista pretarano pametno jos nije palo :( , nove legendary sam video samo na slikama :D

A samo te posmatram u igri i ne samo tebe nego i druge koji su mi u listi, kud bre jurite i zurite. Nece ti itemi nigde pobeci a sedite po vise sati igrajuci jednu istu destinaciju pa ce vam se smuci igra. De oladite malo.

Poslednja izmena:
igram ja istu mapu nedeljama vec , ne brini se ti nista ;)

cemu zurba? sto veci paragon level = veci mf samim tim i veca sansa da se nadje nesto pametno = vise para ( u teoriji)

A samo te posmatram u igri i ne samo tebe nego i druge koji su mi u listi, kud bre jurite i zurite. Nece ti itemi nigde pobeci a sedite po vise sati igrajuci jednu istu destinaciju pa ce vam se smuci igra. De oladite malo.

koliko je po tebi optimalno igrati Diablo 3 dnevno tj. nedeljno?
treba ga igrati ako se covek nada dobrom dropu, ali i ne valja puno, da se covek ne zasiti.
Evo, posto temeljno analiziras stvari, ako mozes i na tu temu, bar koje je tvoje misljenje

koliko je po tebi optimalno igrati Diablo 3 dnevno tj. nedeljno?
treba ga igrati ako se covek nada dobrom dropu, ali i ne valja puno, da se covek ne zasiti.
Evo, posto temeljno analiziras stvari, ako mozes i na tu temu, bar koje je tvoje misljenje

Ma neka igra svako ko koliko hoce ja sam samo prokometarisao gde zure?

Nadati se dobrom dropu je isto kao da kupis jednu srecku i nadati se glavnoj premiji to ti je isto i sa ovom igrom, mada bilo je i toga da ljudi kupe jednu srecku i dobiju neku negradu. Licno sam bio prisutan kada je lik kupio dopunu za mobilni i onaj prodavac mu kaze e nemam sitno de uzmi jednu srecku a u to vreme su bile one srecke gde ste mogli dobiti 50.000 evra i kaze mu lik ok izvuc jednu i onaj prodavac mu dade jednu lik ogrebe i dobije na moje oci 50k evra. I sta reci. Za 300 dinara sto je dao za dopunu je dobio 50k evra, dopuna je tada bila 250 dinara a srecka 50.

Samo nije uvek tako u zivotu pa i u igri. Imas ljudi koji dnevno provedu po 5-6 sati grindajuci jednu istu destinaciju i ne dobiju nista a imas onih koji udju odigraju sat vremena i dobiju dobar predmet.

Poslednja izmena:
Ne znam ja kako je bilo D2 kad je izasao da li se i tamo igralo do besvesti i farmalo online, mada tada kod nas nije bio pristupacan siroko pojasna internet konekcija pa verovatno su svi igrali singleplayer ili LAN, ali u D3 sama stvar sto je igra allways online i sto lako mozes da vidis ko kolko napreduje dobijas neki podstrek da se i ti budzis.

Mada stvar dropa je vise srece ili, velikog % MF-a :p

Ae, wizardi gde ste ? Kolko moze za ovo da se izvuce, ili jos bolje ako nekome treba da se farma.
Moja wizardka je jos mala beba, ali nekome ovo moze da posluzi za solidan farm Act 1/2 , nema CC, CD ali kontam da daje solidan DPS boost jos ima MF ;)

wizard-source.jpg

Poslednja izmena:
I namerno sam se trudio da mi nijedan deo opreme ne daje dex, kako bi mi dodge chance bio minimalan da bi mi se revenge ukljucivao non stop...
Sa barbom je izgleda stvarno najlakse igrati, doduse ubijam ih sporo ali zato u kombinaciji sa nekim 150k + dps milina za igranje ^^ Tako da ako neko hoce sutra preko dana da farmamo act4, tu sam :)
Ja danas probao novi rend, izbacio sam revenge totalno :)
Znaci sa runom za hilovanje prosto kida, stojis u grupi elita i punis se za sec.
E sada, ne znam koliko visoki damage utice posto vidim da igras tenka... ja imam oko 40k obican, a 120k damage sa upaljenim WotB, rend na to daje 700% damage pri cemu hiluje 9% od damage-a koji pravis. Bruka!

ja obozavam ovaj novi Vault sa runeom Trail of Cinders :D

@zokocx :

vrlo fin source, dmg je odlican, statsi solidni a mana je sto nema crit chance...
crit damage ne postoji na sourcu (mozda eventualno na novim legendary, al nisam vidjao).

procena : 2-3 mil, mozda 5

najzad i meni neki legend da ispadne :)

Prilozi

• Screenshot000.jpg
    Screenshot000.jpg
    254.7 KB · Pregleda: 158
@illidan

Slažem se, ja sada samo protrcavam kroz grupe protivnika ili kad bezim od njih zaprzim im malo :) Najjaci damage booster bez premca za DH

dok nemas bilion nisi bogat u diablu :p

Stormshield je prejak, moj barbarian bi jako zeleo da ga nosi. Juce mi je btw ispao shitty 2hander.
d3sultan2zyuf.jpg

@thepace nesto mi se cini da je taj shield buggovan, jer pise da treba da dobije +2 Randome Magic props. a ti imas tamo samo +106 VIT, jedino ako su bila 2x +53 VIT sto je glupo.
http://eu.battle.net/d3/en/item/stormshield
Taj shield bi bio stvarno epic sa jos nekim ressom i CC 10%.

@DieH@rd
Da vidis kolko je krsh taj 2H sword bio pre, ovo je bar malo upotrebljivo a mozes i brimestone da dobijes.

Prilozi

• 2h sword.jpg
    2h sword.jpg
    64.7 KB · Pregleda: 63
Evo i meni prvi legendary

sholders.jpg

Dobar je vile ward, ja ga turio na barba, odlicne statse ima :)
Ovaj tvoj za nekog wizza ili WD je bruka.

Ajde kad se hvalite, malo i ja :D

Uz jutarnju kaficu upecam ove gloves za 1.2m golda, nisam verovao:

Gloves-1.2m.jpg

U igri mi padnu ova dva legendaryja, a taman sam mislio da smo ja i legendary u svadji :)
300Spear.jpg

MojStormshield-Novi.jpg

Steta sto ovaj storm nema veci blok, ima odlican all res i damage reductione...

ehm..... ukoliko neko ima potrebna mi je finansijska pozajmica u iznosu 30-50m :D

jurim item bez bo aukcija istice za 6h

Imam 20M ako ti nesto znaci.

ne mogu da se ulogujem u igru... izbacuje mi grešku 3003. ako promenim server na američki ulazi u igru normalno... ali kad vratim na evropski ne mogu da se ulogujem... zna li neko zašto je to?

Nazad
Vrh Dno