Šta je novo?

Diablo 3

Ko nije umro grindajuci, sad ce... :D

Me happy , konacno ozbiljna promena u pozitivnom smislu, taman kao sto rekose da ce vreme ulozeno da se dodje do paragon100 biti jednako vremenu ulozenom da se napravi lvl99 u d2, a ko je ozbiljno igrao d2, zna koliko je to vremena : ) I stvarno je bilo besmisleno da ja u nekim sesijama igranja inferna ne dobijem nista vredno a puknem tipa 100k na opravke, ovo vec ima nekog smisla....

Napravili su varijaciju na temo Kripp-ove ideje. Nije lose, uopste nije lose.

Nego custe li kakva se prasina digla oko Wilson-ovog komentara na FB na racun kratkog intervjua sa David Brevik-om (link)?

Poslednja izmena:
Dali se zna priblizno vreme izlaska patch-a?Ovo je stvarno odlicna vest sa ovim Paragon-ima!

Dali se zna priblizno vreme izlaska patch-a?Ovo je stvarno odlicna vest sa ovim Paragon-ima!

Nesto se nezvanicno suska 21. avgust, znaci sutra, ali zvanicno do kraja avgusta u svakom slucaju (bar koliko ja znam).

odlicna novina, pun pogodak

Koliko je vremena trebalo da se lik izleveluje do 99 u D2 ?
pola godine, godina ?

Ode ova igra do dijabla.. Sjebali su wizard build.. sada ne znam sta da radim.. probacu archon build onaj sa frost nova/wicked wind vise ne radi.. trebace 70% crit chance sto je nemoguce izvesti...

Eto.. a neko igra barba i boli ga penis debeli.. btw od potencijalnog kesha za 300M, naravno da sam potrosio deo za opremu i ono sto je ostalo, bice super ako izvucem i 100e zbog botera.. a lepo je pisalo za 300M = 750e

Sjajno :d

odlicna novina, pun pogodak

Koliko je vremena trebalo da se lik izleveluje do 99 u D2 ?
pola godine, godina ?

Ja sam imao barba 95 , ovim tempom kojim igram sad a to je svaki dan nekoliko sati pa onda neki dan uopste ne, pa onda neki dan vise itd, trebalo mi je oko pola god, mislim i vise..

čuj brate wizard tenk je bio op, u to nema sumnje... a svaki build koji je op će biti nerfovan pre ili kasnije. realno wizard je zamišljen da bude glass canon, kao takav treba i da se igra.

žali bože vreme provedeno igrajući inferno posle 60 :/ sad bi imali bar lvl 10 paragon :(

Poslednja izmena:
ali ne bi imali uigrano drustvo :)

Ma jeste wiz glass cannon samo kada ona ***** mala od pauka ptica i cega sve ne, ne bi bagovali po ekranu sto se brzine tice.. Onda bi trebalo i na armor da mu daju neki speed.. evo probao sam archon build.. odlican za solo igranje.. ne mogu ti ama bas nista.. 62K dps, LOH 1200, res all ~900 sa archonom i preko 1000.. sve je to lepo.. ali kada dodje boss - cao.. nema vise teleport i ovo i ono.. btw od sigurno 300 public partija koliko sam igrao, potpisujem NIKO nije igrao tenk wiza kao ja.. bukvalno niko i svi su bili iz fazona - wow .. a znate i sami da sam bio prilichno jadan dok nisam kupio sve .. i bas kada kupim sve oni urade silent nerf .. ne zna se ko je veci pacenik, da li ja sto sam puko 100M na nadrkani gear [ verovatno jesam ] ili oni sto su to nerfovali pre patch-a 1.04 .. prepun internet kuknjave, dakle nisam dlu :d

Pa taj proc je bio previse OP pa su ga zato malo nerfovali Wizarda, i kao stavili neke opcije za varijacije sa hydrama, mada bice jos nekih sitnih promene 100% koje ce otvoriti jos mogucnosti za neke buildove.
@Oki opusteno nastelovaces jos malo build i opremu :) nije frka, sad te ja kao tesim a nema pojma o Wizardu :d

@Wavrinka #DBravez: Imam ja :
Flawless Star Ruby Wavrinka (DBraveZ#1254), illidan (enuazeal#1881)
i
Perfect Star Topaz

Napravili su varijaciju na temo Kripp-ove ideje. Nije lose, uopste nije lose.

Nego custe li kakva se prasina digla oko Wilson-ovog komentara na FB na racun kratkog intervjua sa David Brevik-om (link)?

Da :D sad sam bas citao kao uvredili se ovi u D3 dev timu koji su pravili igru jer je David Brevik kreator Diablo serija i clan tima Blizzard North od pocetka do zatvaranja rekao da on bi neke stvari bolje osmislio a covek bio maximlano iskren, a ovi ga pljuvali da je Hellgate: London failova i da je isto njegov rad na MMO-ARPG Mythos jos vise failovao, cak se oglasio i debeli Jay Wilson sa F* word :d, btw. u 2. linku ima scrshot sa FB-a neki insajder uhvatio "screenshot or never happend"
2. link sadrzi scrshot sa FB, 1. je interview
http://diablo.incgamers.com/blog/co...vid-brevik-discusses-his-feelings-on-diablo-3

http://diablo.incgamers.com/blog/comments/diablo-3-developers-react-angrily-to-dave-brevik-interview

Poslednja izmena:
Da realno vec bi bio ohohoho Paragon lvl. :d sad cu to da citam pa ne znam jos o cemu je tacno prica ,ali izgleda da je kraj D3 bete konacno :p

fantasticno !

trebalo je ovako da izgleda AH od pocetka.
i cini mi se da je ovo ono sto namerno rade, oskrnave na pocetku i onda kad pachuju izazovu efekat kod igraca "svaka im cast, slusaju community i popravljaju sve"...

sada ce sve sto ima veze sa ruby gemovima poskupeti, jer ce svi furati helm sa soketom i gurati sto jaci crveni gem kako bi imali maksimalan exp :)
zao mi da zrtvujem onih +15-17%life ali vredi u zamenu za +27-31% exp

Poslednja izmena:
a i guild wars 2 uskoro izlazi... treba zaustaviti odliv igraca :)

He he, znaci ja sam na vreme poceo da grindam likove. Taman dok ja doguram DH do 60 lvl i krenem u medjuvremnu jos i Monka da gridnam cu dodjem sa 60 lvl dok oni uvedu te novine.

A ima dosta novina koje mi se svidjaju i jedna stvar koja mi se ne svidja je ta sto ce da jos olaksaju igru. Trebalo bi postaviti neku peticiju da se igra ne olaksava nego jos otezava, jer koja svrha olaksavati igru a ubacivati jos jaca oruzija u istu, valda bi onda bilo logicno da tezinu igre jos povecaju a ne da smanjuju?

Kao da su mene slusali ja sam ovo jednom napisao jos dok je bila beta da mogli bi da ubace stats lvl posle 60-tog, tako da je ovo bilo jedino teoretsko resenje, sad svi koji ne mogu da nabave "best-in-slot" stat opremu mogu to da nadoknade grindom do paragon lvl 100.

Sad bar dok grindas za best in slot opremom postajes na neki nacin jaci i imas vece sanse da je dobijes, cenim ovo jer je nekim delom Anti-AH poboljsanje, sad svi koji mrzi AH mogu da igraju bez toga.

Every Paragon level will reward you with:
  • Core stats such as Strength, Dexterity, Intelligence, and Vitality in amounts similar to what you’d gain from a normal level

EDIT: Last but not least ! Pasce cena golda ,tj. nece vise biti 100 000 = 0.25e nego 1 000 0000 tako da ce botting gold sajtovi primiti neki udarac.
Ali jedini realan nacin ostaje da se kupi neki dobar item za gold i proda na RMAH, od prodaje sirovog golda nema vajde.

Poslednja izmena:
Pa to ti je isto kao i u životu,mnogo je skuplja ogrlica od zlata teška 100g nego 100g sirovog zlata

EDIT: Last but not least ! Pasce cena golda ,tj. nece vise biti 100 000 = 0.25e nego 1 000 0000 tako da ce botting gold sajtovi primiti neki udarac.
Ali jedini realan nacin ostaje da se kupi neki dobar item za gold i proda na RMAH, od prodaje sirovog golda nema vajde.

Gde si video ovu informaciju?

Too little too late. Mene je prosla manija Diabla 3, iako sam ga cekao onoliko godina. Citam ove izmene i sve to zvuci super ali mi se i dalje ne igra. :S

AH izmene, tj. menjaju Gold stack na RMAH sa 100k na 1M, a cena ostaje ista.
http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/5168837418

We’ve increased the maximum stack size of gold per listing from 100,000 to 1,000,000. The minimum listing price will remain at $0.25 per stack.

Ako stvarno obore cenu za 10x, to će baš uzdrmati ekonomiju.
Vidim da na Bnet forumu ima različitih mišljenja o tome šta se tu tačno menja...

Sad mi je drago sto sam igrao samo sa barbom, sto nisam levelovao jos nekog lika, jer ne vidim bas smisao u levelovanju paragona do stotke sa 2 ili vise likova, to bi stvarno bilo previse vremena posveceno igri, i da hocu ne mogu da postignem. Ovako budzim svog tenka sve vreme , skupljam achievemente, poboljsavam mu opremu i taman kad sam blizu da pregazim i act4 inferno stize ovaj paragon kao kec na deset : )

btw, nisam siguran na sta se tacno odnosi promena stacka sa 100k na 1M ali mislim da se ne radi od 10x pojeftinjenju, nema mi nikakvog smisla.

Vrh Dno