Ala sam se onda *****ao. Bacio sam 40k golda misleci da cu napraviti posao ali eto na greskama se uci. No nije ni prvih ni zadnjih da sam se zeznuo oko necega pa tako da nije velika steta.
pocni ti malo vise da citas po forumima ocigledno da si dosta toga preskocio , bolje tako nego na tezi nacin![]()
Joj ko ce sve citati ispocetka. Ma da je sva steta kao sto je ovo pa nebih zalio. Ovde bar znam gde sam puko pare, vise mi je zao kada me utepaju elite i naravno nije dovoljno jednom nego se naloze pa me utepaju 3-4 puta nekada, e tu kada moram da platim popravku armora 30k i da bude jos gora stavr to je jedna destinacija ili jedna pecina a neki put se zalomi tako da u svakoj drugoj pecini se pojave neki elite koje jednostavno ne mogu da nalupam i onda ode jos 30k golda. I tako kada mi se zalomi sve sto skupim ode na popravku pa i ono sto sam vec imao i to potrosim na popravke armora.
cisto da ti skratim muke , vrati se jedan act nazad
ako te lupaju na act1 inf , igraj actIV hell
što se gemova tiče, ja imam perfect star amethyst. čim budem skupio keš kupiću i flawless star amethyst.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari