Šta je novo?

Diablo 3

Danas ceo dana je drop bio katastrofalan. Sve su padali itemi 55 do 59 lvl tek po koji 60 lvl, znaci nista specijalno nije palo.

Ja nemam šta je ovo ceo dan glava me je zabolela farmajuci i ceo dan od 52_59lvl.Srećom ove nedelje radim drugu tako da ću malo da iskuliram ova noćna farmanja....

mora da se igra mnogo vise :)

vise se isplati prelaziti akt gde se ubija brzo nego akt gde ima umiranja i jos se sporo ubija, naravno sa sporijim ubijanjem ide i manje dropa po satu igranja i normalno je da onda i level itema ubija u pojam

Neko rece ovde da se sigurno salvagovanjem legendarnog itema ili set itema dobija brimestone e pa cisto da kazem malo sutra:

Diablo III 2012-08-20 00-18-16-16.jpg

E sada jedino ako set item ili legendarni moraju da bude 60 lvl.

Poslednja izmena:
Receno je i da item mora biti nivo 60+ :)

Da za lvl60 je 100%, a za ispod je ko zna koji procenat.

Ala sam se onda *****ao. Bacio sam 40k golda misleci da cu napraviti posao ali eto na greskama se uci. No nije ni prvih ni zadnjih da sam se zeznuo oko necega pa tako da nije velika steta.

vec sam nekoliko puta pisao mora biti level 60+ i naravno vec sam rekao da takvih itema nema ispod 300k (297k) zbog cene brimstone

Ala sam se onda *****ao. Bacio sam 40k golda misleci da cu napraviti posao ali eto na greskama se uci. No nije ni prvih ni zadnjih da sam se zeznuo oko necega pa tako da nije velika steta.

pocni ti malo vise da citas po forumima ocigledno da si dosta toga preskocio , bolje tako nego na tezi nacin ;)

pocni ti malo vise da citas po forumima ocigledno da si dosta toga preskocio , bolje tako nego na tezi nacin ;)

Joj ko ce sve citati ispocetka. Ma da je sva steta kao sto je ovo pa nebih zalio. Ovde bar znam gde sam puko pare, vise mi je zao kada me utepaju elite i naravno nije dovoljno jednom nego se naloze pa me utepaju 3-4 puta nekada, e tu kada moram da platim popravku armora 30k i da bude jos gora stavr to je jedna destinacija ili jedna pecina a neki put se zalomi tako da u svakoj drugoj pecini se pojave neki elite koje jednostavno ne mogu da nalupam i onda ode jos 30k golda. I tako kada mi se zalomi sve sto skupim ode na popravku pa i ono sto sam vec imao i to potrosim na popravke armora.

Joj ko ce sve citati ispocetka. Ma da je sva steta kao sto je ovo pa nebih zalio. Ovde bar znam gde sam puko pare, vise mi je zao kada me utepaju elite i naravno nije dovoljno jednom nego se naloze pa me utepaju 3-4 puta nekada, e tu kada moram da platim popravku armora 30k i da bude jos gora stavr to je jedna destinacija ili jedna pecina a neki put se zalomi tako da u svakoj drugoj pecini se pojave neki elite koje jednostavno ne mogu da nalupam i onda ode jos 30k golda. I tako kada mi se zalomi sve sto skupim ode na popravku pa i ono sto sam vec imao i to potrosim na popravke armora.

cisto da ti skratim muke , vrati se jedan act nazad

ako te lupaju na act1 inf , igraj actIV hell

cisto da ti skratim muke , vrati se jedan act nazad

ako te lupaju na act1 inf , igraj actIV hell

Ma to se nekada desi, samo neznam ni ja na koju foru. Neke elite odvalim od batina ma koliko da ih je a nekada sam ja taj koji dobije batine, ali generalno act 1 mogu da igram bez problema, veci mi je problem act 2 za koji nemam blage veze sta da radim? VEc sam menjao opremu menjao skilove manjao rune ali uvek isto. Cak sam smanjio dps sa 23k na 15k a povecao hp ali nista tako da sam opet naravio neki kompromis pa sada imam im ihp-a i dps-a ali jos moram da vidim sta i kako cu da uradim. No polako nezurim. Sada igram sa DH i sa njome sam stigo na 30 lvl i tu sam pred krajem act 3 i vec koliko kada ustanem cu predjme normal tezinu i predjem na hightmare.

nabavio sam 2 plana za gemove :
Flawless Star Ruby
Perfect Star Ruby

ako ima jos ljudi sa planovima za bilo koji od 4 gema i bilo koje jacine (Flawless Star, Perfect Star, Radiant Star), neka napisu ovde ili posalju pm.

Cilj mi je da napravimo listu, i da vremenom kompletiramo sve gemove, tako da je svakom sa foruma ko ima materijale lako da kraftuje kod onog ko ima plan

evo ovde su cene, cisto da ljudi znaju koliko im treba golda i tome of secrets :
http://eu.battle.net/d3/en/item/gem/

znaci ako nekome treba kraftovanje jacih crvenih gemova, neka me doda : DBraveZ#1254

Poslednja izmena:
Heh koliko random igra, do sad sam dobio 2 legendary itema, oba bezveze al su pala na infernu. Danas farmam zavena alchemista (vendora koji se ponekad spawnuje u dahlgur oasis) na normalu i tek sto sam usao u quest napadnu me 3 nage koje padnu pre nego sto ih pipnem i izbace mi legendary bow (uskang) sa 19 dps : )

a inace mi je mf 0 , nit sam imao nv.

Poslednja izmena:
ti dragane si overgearovan za act 1, i malo ti fali da popraviš za act 2. prekopiraj moj build.

što se gemova tiče, ja imam perfect star amethyst. čim budem skupio keš kupiću i flawless star amethyst.

što se gemova tiče, ja imam perfect star amethyst. čim budem skupio keš kupiću i flawless star amethyst.

ok, javi kad uzmes :)

ajd javljate se jos sa gemovima, znam da rudy ima Flawless Star Emerald al ne znam kako mu je nick na benchu

da, ni ja ne znam koji je rydi-jev nick ovde...

btw, bot na delu... :/ stavio sam 485 esencija na prodaju po ceni koju mi je preporučila ah, tipa nešto 1785 mislim... iste sekunde kad sam kliknuo da postavim aukciju piše mi da je prodato sveeee, alo iste sekunde?

da, sad imam dovoljno da kupim dizajn za flawless star amethyst... tako da sad mogu da pravim sve do perfect star, kome treba

edit: pao mi je i plan za mač sa 5 osobina, pa kome treba, nek se javi :) meni treba, neću ga prodavati...

Poslednja izmena:
ja mogu da craftujem flawless star emerald, ruby i topaz i perfect star emerald

Esencije (a i gemovi, tomovi i slično) se često jako brzo prodaju.

Ja imam Flawless Star Emerald i Perfect Star Topaz.

A sta su ovi Paragon leveli u novom patchu? To nisam ispratio...

Evo, kome treba da se kraftuju gemovi, zna kome da se obrati

Flawless Star Amethyst ed_hunter (edhunter#2190)
Perfect Star Amethyst ed_hunter (edhunter#2190)
Radiant Star Amethyst

Flawless Star Emerald illidan (enuazeal#1881), davormen (davormen#1790)
Perfect Star Emerald illidan (enuazeal#1881)
Radiant Star Emerald

Flawless Star Ruby Wavrinka (DBraveZ#1254), illidan (enuazeal#1881)
Perfect Star Ruby Wavrinka (DBraveZ#1254)
Radiant Star Ruby

Flawless Star Topaz illidan (enuazeal#1881)
Perfect Star Topaz davormen (davormen#1790)
Radiant Star Topaz

to je to za sad, ako se jos neko javi ubacujemo ga :)
fale nam najjaci gemovi ali doci ce i to vremenom

Lepo : ) Taman sam mislio da podignem amethyst gemove na malo veci nivo, evo sad prilike : )

Je li neko pronasao pecurku i za cega sluzi? Juce sam nasao jednu.

Sluzi za pravljenje stuff-a sa kojim otvaras onaj level sa konjicima cveticima i tako to. Nije da ti to treba u zivotu pa mozes ignorisati.

extra je ovo sa paragon levels

Nazad
Vrh Dno